13. časť- MILUJEM ŤA

2.4K 108 4
                                    

Vošla som do domu a silno som treskla s dverami. Utekala som do našej spoločnej spálne, áno, už sme si vybavili aj spoločnú izbu s manželskou posteľou. Presvedčil ma on, tak sme museli asi pred týždňom sťahovať jednu posteľ, aby vznikla takzvaná manželská posteľ, i keď manželia nie sme. Hodila som sa na svoju polku a tvár som zaborila do vankúšov a vzlykala som.

„Kiley!“ počula som Zayn hlas a tiež buchnutie s vchodovými dverami. Nečakala som, že pôjde za mnou, keďže tie fanúšičky ho ako keby držali. „Kiley!“ zvolal znovu, keď vybehol schody a vošiel do našej izby. Nezdvíhala som hlavu, nechala som ju vo vankúšoch. Pocítila som jeho dych na mojom krku a jeho ruky, ktorá obmotal okolo môjho tela, takže si ku mne priľahol.

„Neplač, čo sa stalo?“ šepkal mi do ucha, ale ignorovala som ho. Nedokázala som zastaviť slzy, nešlo to. „princezná, prosím, čo sa stalo,“ znova mi pošepkal a letmo ma pobozkal do vlasov.

„Hm,“ zaskučala som a nepohla som sa.

„No ták, čo ti kto povedal?“ Zayn so mnou trhol a zrazu sme si pozerali do očí.

„Nič, nechaj ma,“ otočila som hlavou a ďalšie slzy mi stekali po lícach. Chcela som znova hodiť hlavu do vankúšov, ale Zayn mi zabránil. Držal ma za plecia a nedovolil mi ľahnúť si. „Kiley!“

„Nič, nikto! Chcem byť sama,“ privrela som oči a snažila som sa zastaviť slzy, nedarilo sa. Išli ako vodopády.

„Ešte raz sa ťa to spýtam a chcem odpoveď. Kto ti čo povedal?!“ zvýšil hlas a jemne so mnou triasol.

„Tá fanúšička vonku!“ zhučala som mu do tváre a otvorila som oči, a spomienka na to, čo mi všetko povedala, ďalšie slzy ma neminuli.

„Myslel som si,“ zamyslel sa, „čo ti povedala?“

„Musíme to riešiť?“ smutne som sa na neho pozrela.

„Kiley, áno, potrebujem to vedieť!“ tak som mu všetko povedala a on si len povzdychol. „neber to vážne, prosím. Ja ťa milujem a nepotrebujem nikoho iného,“ pobozkal ma a jemne ma položil do perín.

„Ja prepáč, nie,“ odsunula som ho od seba, lebo dobre som vedela, čo by práve nasledovalo, keby som jeho ruku, ktorá už bola pod mojím tričkom, nevybrala. Jeho pohľad bol neidentifikovateľný. Vyzeral nahnevane, smutne a sklamane? Jedno z toho to bolo určite. Postavila som sa a vybehla som z izby. Šla som do kuchyne. Vzala som si pohár a napustila som doň studenú vodu.

„Kiley, prepáč,“ prišiel ku mne a objal ma zozadu.

„Však, to je v pohode,“ odpovedala som a stále som si držala pohár pri ústach.

„Ak budeš chcieť, až vtedy, nebudem ťa do ničoho nútiť, predsa to vieš,“ hovoril a jemne sa dotkol s jeho perami môjho krku, nabehla mi husia koža. „neboj sa.“

„Ja sa nebojím,“ namietala som.

„Tak prečo máš husiu kožu po celom tele?“ jemne sa dotkol mojej ruky a prezrel si ju.

„Nespovedaj ma!“ usmial sa a pritúlil si ma k sebe.

„Milujem ťa a ty to dobre vieš,“ šepkal mi do vlasov.

„Neviem to.“

Zahľadel sa mi do očí a potom spojil naše pery. Zas tá jeho krásna chuť pier. Milujem ich. Milujem jeho.

„Už to vieš,“ znova ma objal a nepustil ma z jeho silného a teplého zovretia.

~~~

„Fajn, ja si idem ľahnúť, dobrú noc,“ darovala som mu letmý bozk na pravé líce a odišla som hore, do spálne. Prikryla som sa perinou a z poličky som si vzala moju rozčítanú knižku a pomaly som sa vžívala do deja.

-Zaynov pohľad-

Dala mi pusu na líce a utekala do spálne. Ja som ešte chvíľu pozeral telku, dávali tam nejaký zaujímavý triler, tak som to proste musel dokukať. Bolo asi 23:50, keď som vypol telku, a tiež som šiel do spálne. Dvere boli pootvorené a mal som krásny výhľad na ňu. V ruke držala knihu a pozorne ju čítala. Nevšimla si ma, čo bolo dobré. Ona je tak krásna! Proste ak dnes večer neurobím niečo, čoho zajtra nebudem ľutovať, tak sa zbláznim. Pomaly som otvoril dvere a vopchal som sa tiež pod perinu a odložil som jej knihu na stolík.

„Hej, čo to robíš, je to zaujímavé,“ načahovala sa po knihu, ale nedovolil som jej, aby si ju vzala.

„Kiley, milujem ťa,“ prisal som sa jej na pery a stále boli pre mňa neznáme, chutné a dokonalé.

„Aj ja teba,“ hovorila pomedzi bozky.

„Môžem?“ spýtal som sa a dúfal som, že odpovie áno.

„No..N..Áno,“ usmiala sa a ja som bol tak neskutočné rád. Jemne som si ju dal po seba a ako som ju zbavoval trička, v ktorom spáva, zasypával som ju bozkami a ona občas zavzdychala. Jemne som bozkával jej bradu, presunul som sa ku krku, kde som nechal jeden malý fliačik a šiel som nižšie a nižšie.

„Milujem ťa,“ zopakovala to a privrela oči.

„Ja teba tiež, Kiley,“ vrátil som sa k jej tváričke a daroval som jej sladký božtek na ústočka a znova som pomaly šiel nižšie. 

***

Čau! tak je tu po pár dňoch ďalší diel. ospravedlňujem sa, ale je škola a prvý ročník je dosť ťažký, čo nám aj učitelia hovorili. btw, na mojom profile máte príbeh s Niallom a chcela by som ďalšiu časť pridať čoskoro, ak budete chcieť.

Tak prosím, VOTE a KOMENTY, aby som vedela, či sa vám to pááááči, prosíííííím :(

Love yaaa  

Lie (Zayn Malik)Where stories live. Discover now