9. časť- BOZK

2.1K 127 4
                                    

 „Záleží mi na tebe,“ po chvíľke mlčania konečne niečo povedal. Stále sme si pozerali do očí a hypnotizovali sme sa navzájom. Pomaly sme sa začali k sebe približovať. Cítila som na tvári jeho dych a začalo hrozne biť srdce. Čakala som, že mi z tej hrude jednoducho vyskočí, a od toľkej radosti sa pôjde zahrabať do záhrady.

„Nemali by sme..“ šepkala som a sledovala som jeho pery, ktoré boli stále bližšie a bližšie.

„Ja viem,“ skočil mi do rečí a privrel oči. Rozmýšľala som, či ich mám tiež zavrieť a nechať srdce robiť to, čo chce, alebo počúvnuť šepkanie v hlave, a utiecť preč. Nakoniec som počúvla srdce. Privrela som viečka a spojila som naše pery. Jemne sa dotkol mojej ruky a stisol ju. Mne po chrbte prebehli zimomriavky a nevedela som sa ovládnuť. Jeho dotyky, jeho bozky, proste jeho všetko! Privádzalo ma to do šialenstva menom Láska. Minúty ubiehali, ale nám sa tento bozk zdal ako nekonečný. Nemali sme vôbec pojem o čase, nevedeli sme, ako dlho sme v tomto spojení pier. Jeho pery chutili po cigaretách zmiešaných s mentolom. Prečo cigarety?! Predsa som ho nevidela nikdy fajčiť. Možno raz, a to asi pred pár dňami na záhrade. Je pre mňa tak záhadný. Chcem vedieť o ňom všetko. Všetko, čo je spojené s ním. Či je to značka cigariet, ktoré používa, značka zubnej pasty, alebo najlepší kúsok v jeho skrini, značka boxeriek, ktoré nosí upnuté na sebe alebo najhoršie topánky, ktoré má momentálne v mojom botníku. Možno si myslíte, že toto všetko by som už po tom mesiaci čo sa o neho starám, mala vedieť, ale nikdy mi nedovolil dostať sa k nemu až tak blízko. Svoje veci ktoré používa si stále schováva a preto nemôžem o ňom nič vedieť.

„Uhm,“ otvorila som oči a odtiahla som sa od neho, keď celým domom zaznela zvučka zvončeka. Postavila som sa z pohovky a utekala som otvoriť. Ešte som si utrela pery a upravila si vlasy. „Josh?“ privrela som oči a pery som stiahla do rovnej čiary.

„Prosím, musím sa ti ospravedlniť, ja..,“ vystrel pred seba ruky do obranného gesta a pozeral mi do očí.

„Nie, Josh, ty mi nepraješ dobre, tak na čo sa mi budeš ospravedlňovať? Myslíš si, že sa to dá ospravedlniť? Keď viem, že aj tak si to budeš naďalej myslieť?“

„Kiley, prosím, počúvni ma. Počúvni všetko, čo viem, a uvidíš že ten človek nič nemyslí vážne! Využíva ťa!“ zvýšil na mňa hlas a mne zabehla slina. Trochu som sa rozkašľala a potom ma to už prestalo dusiť.

„Ak.. čo?“ pozerala som na neho s veľkými očami. Čo to mele?!

„Viem všetku pravdu, Kiley! Prosím, nechaj ma ti to povedať!“ naliehal a ruky si založil na hrudi a zrazu sa pri nás ukázal aj Zayn.

„Čo? Potrebuješ niečo?“ opieral sa o barle a zabíjal ho pohľadom.

„Len pekne povedz, že aký si hajzel! Ak sa nebojíš, povedz jej to!“ kričal aj po ňom.

„Nemám jej čo povedať,“ povedal s odporom a ďalej sa venoval svojej záľube, vraždenia očami.

„Čo klameš?! Dobre viem, že čo si zač! Myslíš si, že si veľký pán len preto, že máš pri sebe ľudí, ktorí urobia všetko, len aby si bol spokojný?!“ začal si ho doberať. Zayn oprel jednu barlu o stenu a celú váhu presunul na ľavú stranu. Zaťal zuby a Josh aj ja sme ho sledovali každý jeho pohyb. Začala som sa báť, že čo urobí. Zhlboka sa nadýchol a s päsťou mu vrazil do tváre. Hrozne som sa naľakala a zhíkla som. Dala som si ruky pred ústa, keď som videla, ako Joshovi z nosa vyšla krv.

„A zmizni! Ešte raz sa budeš Kiley snažiť povedať klamstvá, už ani moji doktori ti nepomôžu!“ vzal si naspäť barlu a vydýchol si.

„Úžasne to riešiš! Nevieš to povedať do očí? Radšej mne rozbiješ nos a bude ti lepšie?“ držal si ruku pri nose, aby mu viacej netiekla krv po tvári.

„Zayn,“ šepla som a zahľadela som sa do zeme.

„Kiley, keby si vedela, čo tento človek bol schopný urobiť len preto, aby sa mal kto o neho starať!“ zhučal po mne a mňa až striaslo. Nikdy som nevidela Josha takto vytočeného.

***

Hojky! No, čo hovoríte na ďalší diel? :3 Myslíte si, že nechá Kiley, aby jej Josh povedal pravdu o Zaynovi, alebo to Zayn nejako vyrieši? Poprípade ďalšou päsťou do tváre a Josh utečie? Čo si myslíte? :) napíšte do komentu, či sa vám to páčilo a tak isto prosím VOTE! :) Tento diel je asi najkratší, čo som napísala, tak ak chcete zajtra ďalší diel a omnoho dlhší, dajte 10+ VOTE a budete ho mať :) xoxo.

P.S.: na mojom profile nájdete ďalší príbeh. Je s Niallom, prečítajte si prológ, ak chcete :) xx

Lie (Zayn Malik)Where stories live. Discover now