6. časť- BOL TO IBA SEN

2.3K 128 4
                                    

Venujem Smurf_Erika

„Kiley! Kiley!“ hrubý hlas ma zobudil zo sna. Zo sna, kde sa mi Zayn ospravedlnil a pobozkal ma?! Čo? To čo sa mi snívalo? Zatriasla som hlavou a požmolila si oči. „Kiley!“

„Veď už idem,“ povedala so sama sebe a utekala som do jeho izby. „No?“

„Potrebujem sa dostať na toaletu, help me!“ znova vystrel pred seba ruky a ja som mu pomohla. Podala som mu barle. Deje sa zatiaľ to isté, čo bolo v mojom zvláštnom sne.

„Kiley?“ oprel sa o barle a zrak uprel na mňa. Srdce sa mi nechutne rozbúchalo a moje telo zaplavila horúčava. Začali sa mi potiť dlane a čakala som, že ma teraz pobozká, ako aj v sne. „nepozeraj na mňa, ako na blázna, a choď,“ zasmial sa nad mojim fejsom a nečakal ani sekundu a už sa terigal na toaletu. No teraz som si uvedomila, ale blbo som musela vyzerať, keď som čakala, že ma pobozká!

„Ktoré dvere?“ pribehla som ku nemu a ukázala som mu na správne dvere.

„Čo chceš raňajkovať?“ spýtala som sa ho, aby som zas neurobila nejakú chybu, za ktorú by mi nadával.

„Obložené toasty.“

Vybrala som toastový chlieb a dala som naň všetko, čo som našla v chladničke. Medzitým sa stihol už aj vrátiť. Položila som pred neho tanier s dvoma toastami a on sa bez slova do toho pustil! Asi mu zatlieskam, že z úst nevypustil ani jednu nechutnú poznámku. Ale je zatiaľ ráno. Čo nie je, môže ešte byť.

„Dnes dôjdu chalani, pôjdeme skúšať, takže bol by som rád, keby si sa na dnes odtiaľto vyparila,“ povedal to snáď najmilšie, ako vedel. Kokos, dnes by som mu už asi druhýkrát zatlieskala.

„Fajn, o koľkej?“

„Okolo 15tej by sa sem mali dovaliť,“ odpovedal s plnými ústami.

„Zavolám Joshovi, dobre teda.“ Keď dojedol, podal mi tanier a umyla som ho a utrela a dala na poriadok. Ale ako nad tým tak rozmýšľal, toto neboli ani raňajky, ale skoro už obed. No pekne...

~~~

„Čaute,“ privítala som chalanov s úsmevom.

„Ale, ale, kam si sa vybrala?“ spýtal sa ma Harry, keď sa medzi nimi drala von, keďže je 15 hodín a povedala som Zaynovi, že tu teda nebudem.

„Von, nebudem vás rušiť, tak ahoj!“ vybehla som von a utekala som ku Joshovi, keďže ešte nevie o mojej návšteve, takže bude prekvapený.

-Zaynov pohľad-

„Zdarec, bro,“ buchol ma po rameni Liam a ostatní chalani mi len hlavou prikývli. Odkýval som im a ďalej som pozeral do neznáma.

„Čo sa s tebou deje? Ani mňa neodzdravíš,“ pokrútil hlavou Liam a sadol si vedľa mňa.

„Ale nič, neriešte to, chalani, a poďme radšej skúšať,“ vzal som barle a šiel som do mojej zatiaľ prechodnej izby.

„Bro, vidím že sa s tebou niečo deje, hovor,“ prisadol si ku mne Louis, keď ostatní chalani ešte boli v obývačke.

„Ale nič, bože, nerieš to, dobre?“ sprísnel som a ostatní chalani sa sem konečne dostali. „vám to ale trvalo.“

„Ticho, Zayn, tak ideme skúšať,“ povedal Niall a z tašky si vytiahol nejaké papiere. To isté urobili aj ostatní chalani a ja som na nich nemo kukal.

„Tu máš zoznam s novými pesničkami. Pár sme zložili, takže si ich potom prezri, či môžu byť,“ usmial sa Liam a podal mi asi 10 papierov.

„Vy vymýšľate pesničky bezo mňa?“

„Nie, veď sme sa dohodli, že každý vymyslí pár pesničiek a dohodneme sa, ktoré by mohli byť a ktoré nie,“ uistil ma Harry a potom sme sa konečne dali na naše pesničky.

„Teraz Strong,“ ozval sa Niall a Liam prikývol. Pár pesničiek sme preskúšali a dali sme si aspoň na pol hodinu pauzu.

„Kam išla Kiley?“

„Hovorila, že ide k Joshovi,“ povedal som to otrávene a prevrátil som očami.

„Aha, takže už vieme, čo ťa serie! Pán drsňák sa nám zamiloval!“ vyplazil mi jazyk Harry.

„Nezamiloval! Len sa o mňa stará, ako sa môžem do niekoho takého, ako je ona, zamilovať?“ pokrútil som hlavou, ale chalani mali stále na tvárach šialené úsmevy. „Nie!“

„Jasné, a ja som čarovná víla s poníkom! Meno Josh si povedal otrávene viac než dosť!“ zaksichtil sa Niall a ostatní mu dali za pravdu.

„Dajte mi pokoj s ňou! Ste tu na to, aby sme skúšali, nie aby ste ma spovedali!“

„Dobre, tak ideme skúšať!“

-Kileyn pohľad-

„Už som doma,“ povedala som do prázdnej chodby, ktorou sa tiahli krásne hlasy. Vyzula som si topánky a kráčala som ku jeho izbe. Dvere neboli zatvorené, iba privreté, takže moje ucho som nacapila na stenu pri dverách a počúvala som ich. Po 10tich minútach ma už z toľkéto státia rozboleli nohy a potichu som sa prikradla do jeho izby.

„Ahojte,“ usmiala som sa na nich a oni v momente stíchli.

„Povedal som ti, že dnes prídu chalani, budeme skúšať!“

„Ale nepovedal si mi do koľkej a mne už bola zima,“ prekrútila som očami a ďalej som ich sledovala.

„Veď spievajte, chcem vás počuť,“ pozrela som sa na Harryho a on prikývol.

„Nie, ja nebudem spievať,“ odporoval Zayn.

„A to zas prečo?“ založil si ruky na hrudi Niall. Zayn vystriedal pár nechutných pohľadov a potom súhlasil s tým, že budú ďalej skúšať. Keď dospievali, s otvorenými ústami som pozerala na nich. Zayn má tak dokonalý hlas a tie jeho výšky! Wow! Po chvíli ma z myšlienok o ich krásnych hlasoch vytrhol Harry, ktorý mal na tvári vážny pohľad a ťahal ma von z izby zo slovami: „Poď so mnou, musím ti niečo povedať.“

***

Hojky!

Máte tu ďalší diel, ktorý sa vám bude snáď páčiť :) Ďakujem za Votes k minulej časti a budem rada, ak VOTE a KOMENT dáte aj k tejto, prosím? ^^

Lie (Zayn Malik)Where stories live. Discover now