Promiň...

67 8 3
                                    

Mari

Tak jsem tam seděla v Ninově obětí. ,,Nino? Děkuju," Nino se jen usmál a víc se na mě namáčkl.

Adri

Alya se mi téměř vysmála do obličeje. ,,Ne." Řekl jsem. ,, Nenechala mě. Ona mě políbila, lhala mi..." Alya mi to ale stejně nevěřila. ,,A-Alyo prosím..." Jen se na mě zamračila. ,,Prostě jsi podvedl Mari a ona ti to asi neodpustí. Takovou věc bych ti já rozhodně neodpustila. Kdyby mě Nino podvedl, nikdy bych s ním už nechtěla nic mít. Jenomže Nino by to neudělal, sám nechápal jak jsi jí to mohl udělat, a už se z toho nevykroutíš, takže mě žádný tvoje výmluvy nezajímaj Agreste." Děsil mě klid v hlase Alyi a ten její kamenný výraz v tváři. Čišel z ní nenávistný chlad. ,,Marinette jsi zničil život Agreste, tohle ti v životě neodpustím. Ten tvůj nevinnej včerejší úsměv byl jako kdybys fetnul duhu. Nech už Mari na pokoji a nesnaž se jí získat zpět" uslzenýma očima jsem se na ni podíval a v duchu si zanadával. ,,A-Al-yo pros-ím..." Řekl jsem mezi vzlyky.,,Dost! Už toho mám až po krk. Ty svoje výmluvy si nech pro někoho jinýho Agreste" řekla a odešla.

Mari

Rozhodně netrpím depresemi, ani ničím takovým. On mi za to nestojí. Rozhodla jsem se, že se půjdu projít. Chci být chvíli sama. Jdu se podívat k jezírku. Jenomže to by tam nesměla být osoba která tam právě byla. On... Co....?! Prášky? Antidepresiva?! What?! On to bere?! Tady něco nehraje... Ale já s ním mluvit nechci. Pozdě. Když jsem šla potichu zpátky, šlápla jsem na větvičku. Adrien zavolal ,, Haló? Kdo... Kdo tam je...? M-Mari...?" S povzdechnutím jsem se otočila a pomalu odhrnula vrbové větve.,, M-Mari p-prosím... Nech si to v-vysvětlit..." Zase mi zesvětlaly oči a byly skleněné. Nepřítomně jsem se dívala do blba. Měla jsem velkou jizvu na srdci. Jizvu, kterou už nikdo nevyléčí. ,,A-Alya mi nevěří... Já... Lila mě políbila, ale já u ní byl, protože mi řekla, že potřebuje d-doučit z chemie. Pak mě ale políbila ona... A... Ale... Já to tak nechtěl..." Alye to bylo úplně jedno. ,, Na to jsi měl myslet dřív. Možná jsi slavnej model, kterej dostane co chce, ale Mari ne. Teď ti tvoje popularita nemůže, chlapče. Nech. Ji. Být." Dořekla a odešla.

Lidi.... Kdyby jste věděli, co se stane dál... Ouu... Ach joo... Mě to tak baví... No co? Rozhodla jsem se vám to udělat zajímavější! Tak jeďte dolů!



















































































































Mari

Je ráno a já vstávám. Už jsem to tak nějak pobrala. Navíc - ty kruhy pod očima - k čemu je make-up, no ne?

Nějak jsem si to zamaskovala. Dál jsem se taky víc zlidštila a dala jemné stíny a eos. Už jsem hotová. Vidím, že Alya už je oblečená a čeká na mě. ,, Kočko... Jsi nějak moc v pohodě, ne?" Divila se Alya. ,, Nějak jsem to pobrala..." ,, Tak jdeme?" Na odpověď jsem kývla.

Přišly jsme do jídelny. Tam mě čekalo obrovské překvapení.

Změnil se. Strašně moc. Nechápu, co se to s ním stalo... Rozcuchané vlasy, všechny tři piercingy, potrhané džíny, černé triko s křížem...

Ahuj mujky, jakpak se máte? #coronatime xd
Chci se zeptat - vím, že tohle moc lidí nečte, ale
Mám udělat ff na Miraculous smíchané s
A. Harry Potter
B. Star Wars
C. Frozen
D. Navrhněte ❤️❤️
????💞

V záři Měsíce [UKONČENO]Where stories live. Discover now