Pomněnky a smaragdy

71 9 2
                                    

Ráno jsem se vzbudila a Alya nikde. Na mobilu ukazoval čas 6:09. Zaklepala jsem klukům na pokoj, ale nikdo neodpovídal, tak jsem potichu pootevřela. Spal tam jen Adrien. Nino nikde. Šla jsem na záchod. Z toho jednoho se ozývalo tlumené vzdychání. Zvláštní. Že by se tam nějaká holka dělala? Ne... Zaslechla jsem i... Klučičí vzdychnutí?! A ten hlas byl... Ne... Podívala jsem se klíčovou dírkou a musela si silně zakrýt pusu... Byla tam Alya s napůl svlečenými legíny a za ní... Dělal jí to Nino😱 Věděli, že tak brzo ještě budou všichni spát... Ale... Oni jsou spolu?! WTF?!?! Má mi co vysvětlovat!!!! Ale teď ne, jen ať si to užije. Jsem na ni hrozně naštvaná. Teď musím na malou ven. Bezva. Co si o sobě myslí? A co slib?!

Flashback - 5 y.o. -

,,Marinette! Podívej, beruška!" Ukázala malá brunetka na berušku, která právě přistála na dívčině prstu. ,, Já chci taky, já taky!" Zakřičela dívka s pomněnkově modrýma očima. Natáhla ruku a čekala. Za chvíli jí na prst přiletěla stejná beruška jako její nejlepší kamarádce. ,, Alyo, dívej! Já mám taky!" Křičela dívka. ,, Marinette, mám skvělý nápad! Uděláme si slib! Slib berušek! Ty budeš Lady, a já jsem Bug. Takhle se budou jmenovat i ty berušky. A až odletí, tak od té doby si navždy nesmíme nic tajit. Jo?" Podívala se brýlatá dívka na kamarádku. ,,Jo!" Přikývla.
*Malíček*

Flashback out -now-

Slíbila to! A teď to tu dělá s každým na potkání?! Hmm... Bezva. Takže ona se tu celý měsíc bude ocicmávat s Ninem a já jen budu dál snít. Snít o modelovi Adrienu Agrestovi. Málem jsem se rozbrečela jako malá holka. Šla jsem zase do chatky. Bylo 6:21 a já měla náladu v háji. Hmm. Najednou z klíčícího pokoje vykoukla blonďatá hlava. ,, Mari? To jsi ty?" Řekl Adrien. ,,Ne. Jsem vetřelec z tobě neznámé planety a přijel tě sežrat." Odpověděla jsem bez náznaku emocí. ,,Ha ha. A to jsem nějaký vzácný ohrožený druh že jsi musel tak rychle přijet zrovna pro mně?" Nadzvedl jedno obočí a pousmál se. ,, Možná. Promiň, nemám náladu." Řekla jsem otráveně a plácla sebou na postel. ,, Co se stalo?" Naklonil hlavu na jednu stranu. Byl tak cute s tím dětským pohledem 💖😂. ,,Jsi kawaii!" Usmála jsem se. ,, Hele, já čínsky kupodivu umím a tohle do slovníku nepatří!" Řekl a založil si ruce na prsou. Pousmála jsem se. ,, Možná to bude tím že to je japonsky." Řekla jsem s výtězoslavným úsměvem. On jen v úsměvu přitočil očima. ,,A co se vlastně teda děje?" Zeptal se znovu. ,, Chceš se dojít podívat nebo to mám vyklopit?" ,, Řekni." Protočila jsem nad tím očima. ,, Nino a Alya to maj." Řekla jsem a rty stiskla ve vodorovné čáře. Vypadal, že neví, co říct. Střídal se v něm pocit překvapení a i vzteku.

Flashback -12 y.o.-

,,Adriene! Dívej! Něco tam je!" Volal na svého kamaráda kluk v kšiltovce. ,, Podívej! Je to kotě!" Zavolal malý blonďák. ,,Černý kocourek!" Zvolal brýlatý kluk s kšiltovkou. ,,Bude se jmenovat Chat Noir!" Doplnil ho nejlepší kamarád. ,,A ty budeš Chat, a já Noir! Tak!" Zvolal čokoládový chlapec. ,,A nikdy žádné tajemství!" Slíbili si.
*Malíček*

Flashback out -now-

,, Já... Já..." Nevěděl co říct. ,, Je to hrozně nefér. S Alyou jsme si slíbily žádná tajemství a... a..." Rozčilovala se dívka. ,, Já a Nino to máme stejně. Takže - nepůjdeme rovnou k věci, ale necháme je v přesvědčení že nic nevíme. Uvidíme jejich reakci a kdyžtak budeme chodit kolem horké kaše. Ok?" Naplánoval blonďák. Jen jsem kývla hlavou.

6:58

Někdo vtrhl do chatky. Adrien už byl dávno v klučičím pokoji a litoval, že se nedalo vzít PlayStation 😂 no, a já tu zatím tvrdla, čučela do mobilu a projížděla Wattpad. Právě jsem dočetla Sexy teacher a začala číst Naučím tě líbat, když jsem uslyšela to vtrhnutí. P.s. ty dvě knihy vřele doporučuju!!😂❤️
,,Pst!" Uslyšela jsem. Byla to Alya a Nino. Otevřely se dveře do našeho pokoje a vešla Alya. Nino šel do klučičího. Trochu Alyu vykolejilo, že nespím. ,, Ahoj" řekla jsem. ,, Dobré ráno ospalče!" Řekla trochu opatrně, ale svou nervozitu se snažila zamaskovat. ,, Zvláštní... Nechtěla bys spíš takhle brzo vstávat do školy?" Uculila se na mně. ,, Ani ne. Kde jsi byla?" Bylo vidět, že se zarazila. Ať už předstírané nebo pravé, všechno nadšení rázem zbledlo. A to teď i Alya. ,,N-no já... jsem... byla jsem na záchodě" řekla a narovnala se, abych jako viděla, že mluví pravdu. Taky že mluvila, ale zdaleka ne celou. ,,Ahaa... Tak dlouho?" Nadzvedla jsem jedno obočí. ,,C-co? Jak dlouho jsi vzhůru?!" Malinko se zděsila. Asi hodinu. ,,J-jo... tak předtím ještě na p-procházce..." ,, Aha... Ale dávej bacha, kdyby to někdo věděl, mohla bys mít problém. Nesmíme se vzdalovat. Jo a - od kdy koktáš ty místo mně?" Zasmála jsem se. Tentokrát se maličko nervózně zasmála se mnou.

8:02
S Alyou jsme se doteď dívaly na anime a poslouchaly Billie (xxd) a teď jsme se rozhodly jít na snídani, jelikož už před dvěma minutami začala. Vycházím z chatky a najednou v okně blonďák který se na mně svůdně usmívá. Má lišácký pohled a nadzvednutý jeden koutek úst. Utápěla jsem se v jeho očích a on si to užíval. Bože, je tak sexy! Bohužel jsem ho pozorovala moc dlouho, ještě za chůze, a zakopla jsem o vlastní nohu. Při pádu jsem jen postřehla, jak se Adrien začal smát. Ha ha. Fakt vtipný. Spadla jsem. Krvácí mi ruka. Hodně. Alya se zděsila a vykřikla že běží pro pomoc. Potom se mi vše začalo rozmazávat a za chvíli jsem neviděla nic než černo.

Neznáma času
Jau. Bolí mně tělo. Je těžké otevřít víčka, jakoby byly z kovu. Nakonec se mi to přece jen podařilo. Sakra. Sakra, sakra, sakra. Nenávidím nemocniční pach. A ještě víc nenávidím pach tohohle oddělení. Rozhlédnu se kolem. Na židli vedle mně (ehm ehm, mojí postele) sedí Adrien s tváří v dlaních. U dveří stojí Alya a silně se kouše do rtu. Má celé zarudnuté oči a křečovitě zarývá nehty do dlaní. ,,J-j..." Snažila jsem se něco říct, ale šlo to těžko. Hned nato si Adrien sundal dlaně z očí, které jak jsem si všimla, měl celé zarudnuté jako Alya, navíc zrovna brečel. Alya se bleskově otočila, přiběhla ke mně a taky se rozbrečela. Viděli, že mluvit můžu jen ztěžka, tak se hned dali si vyprávění.

Z pohledu vypravěčky

V ten moment, co Marinette upadla, se praštila silně do ostrého kamene spánkem. K tomu spadla silně na ruku a tu si narazila. Alya se k ní sehla a došlo jí, že je Mari ve vážném stavu. Okamžitě běžela do chatky a s Adrienem běželi k Mari (Nino spal xxd). Adrien jí vzal do náruče a viděl, že jí silně krvácí spánek. Každou chvíli by mohla zemřít. Běžel okamžitě za jednou vedoucí a ta zavolala sanitku. Dovolila Alye a Adrienovi, aby mohli jet s Mari do nemocnice. Tam strávili celé dva dny (i noci) a za tu dobu asi třetinu probrečeli. Neusnuli ani na vteřinu. Doktor sám nevěděl, jestli se vůbec Marinette někdy vzbudí. Když uslyšeli po těch dvou dlouhých dnech Marinettin hlas, nemohli tomu uvěřit. Ona žije!!😱😂

Mari
Bože... Jsem dva dny v nemocnici. Supeer. ,,Ty, kočko," začala Alya. ,,Proč jsi vlastně upadla?" Zeptala se, a já ztuhla. ,, Ehm..................." Podívala jsem se na ni. Pochopila to. Sedla si vedle mně na lůžko a přikrčila se. ,, Já
.. No... Já... Se dívala na Adriena..." Zašeptala opatrně. ,,A říkala si, jak se sexy viď?" Zasmála se potichu Alya. ,, Jak to víš?!" Řekla jsem už nahlas. ,, Jen hádám kočko." Pak jsem se podívala na Adriena. Utápěli jsme se ve svých očích navzájem. Už zase.

V záři Měsíce [UKONČENO]Where stories live. Discover now