Love story💞💞

72 7 0
                                    

Už jsem zpátky v táboře. Zatím se nemůžu zúčastnit některých aktivit jako např. plavání... Ale to mi nevadí. Co už. Mám prý počkat tak tři - čtyři dny. Adrien se o mně pořád stará. ,,Jsi tak kawaii!" Usmála jsem se. Protočil panenkami. ,, Už zas?" Pousmál se. Já jen zopakovala jeho gesto. Když byl čas, pořád si povídali. Adrien jí vyprávěl, jak nesnáší, jak za ním lítají zamilované faninky. Já jen odvrátila pohled a silně se kousla do rtu. Všiml si toho. ,,Mari...? Děje se něco?" Já si jen rychle protřela oči (měla jsem na krajíčku) a rychle odpověděla: ,, Ne, nic se neděje. To je v pohodě. Úplně v pohodě." Zalhala jsem. Došlo mi, že je to slavný model, kterého miluje tisíce dívek. Nemůžu mít šanci. Došlo mi, že to on byl ten kluk na plakátu, který jsem viděla po cestě sem. Byl úžasný. Ale.. zase se mi spustily slzy.

7 hrs later-vypravěčka

,,Ach Alyo!" vzdychala své nejlepší kamarádce do ramene.
Ehm pěkně po pořádku. Po tom, co Mari Adriena ujistila, že jí nic není, řekl, že ví, že jí něco je, ona pořád brečela a řekla že o tom nechce mluvit. Večer se svěřila Alye, potom jsem se rozbrečela a... však dál víte....

Marinette

Alya v noci řekla, že se jde projít, nemohly jsme spát. Jde do lesa, prý kvůli čerstvému vzduchu. Ha ha. Jde se ocicmávat s Ninem. Najednou někdo opatrně otevře dveře. ,, Adriene!" Posadila jsem se. ,, Nino šel 'na čerstvý vzduch' " obrátil oči v sloup Adrien. ,, Alya taky... Že by šli tak nějak spolu 🤔😂 ne vážně je to trochu nechutný. Adrien se pousmál. ,, Ty Marinette," začal a sedl si ke mně na postel. ,, Měla jsi někdy kluka?" Jiskřily mi oči. ,, Ne. O kluky jsem nestála. Proč?" Adrien se kousl do rtu a sklopil zrak. ,,P-pojď za mnou..." Táhl mě za ruku ven. Vedl mě někam do lesa najednou jsme uslyšeli něco jako mlaskání. Podívali jsme se opatrně kousíček dál, a tam se líbali Nino s Alyou. ,, Ehm, možná si to radši obejdeme." Šeptl ke mně Adrien. Přikývla jsem. Došli jsme dál a odhrnuli vrbovou oponu. Tam se rozkládalo krásné jezírko. ,, Páni!" Vydechla jsem. Začala jsem se klepat, byla mi zima. Adrien mi podal svou mikinu. Voněla nádherně. Sedla jsem si a žmoulala papírek v kapse. Zase jsem se rozbrečela. ,, Co se děje?" Sedl si ke mně ustaraně Adrien. ,,N-nic." ,, Řekni. Prosím." Podala jsem mu papírek, který jsem mu chtěla dát už dřív, ale neměla jsem odvahu. Stálo tam:

Milý Adriene,
Ani nevíš, jak strašně moc Tě miluju. Už dávno jsem si uvědomila, že jich máš na výběr tisíce. A řekni - kdo by si z tolika mohl vybrat právě tu malou, ubrečenou nešikovnou Marinette?
Tvoje Mari 😓❤️

Adrien
Nemůžu tomu uvěřit. Zakryl jsem si pusu rukou a rozbrečel se. Zašeptal jsem ty nádherná slova a...

Marinette
,, Miluju tě" řekl a... udělal to. Políbil mně. Tak, teď se ve mně poprvé v životě probudila ta sebevědomá Mari. Moje část, která byla doteď schovaná v koutě. Z nevinného polibku se stalo zuřivé líbání a zanedlouho se na mě Adrien povalil a ležel nade mnou. Podíval se mi do očí a já kývla. Sundal mi jeho mikinu a pyžamo, ehm jen vršek a nechal na mě podprsenku. Potom vzal mé oblečení do ruky a obmotal si mně kolem pasu. Takhle mě nesl do chatky. Tam mě svalil na postel a začal si sundávat tílko... Neměl se čeho bát, ehm ehm, už jsem ho přece nahého viděla 😂. Páni... to jeho vypracované břicho... Kousla jsem se do rtu. Všiml si toho a pousmál se. Začal svlékat oblečení ze mě. Už jsem měla jen podprsenku a spodní prádlo, a on jen to prádlo. (Hmm, bylo by divný, kdyby taky měl podprsenku 🤔😂)  Teď se pro změnu kousl do rtu on. Strhl ze mě zbytek a vydechl. Pak sundal poslední kousek i sobě. Začali jsme se tam takhle líbat. ,, Adriene? Ty nosíš piercingy?" Zeptala jsem se. Všimla jsem si dvou děr v uchu a jednu ve rtu. ,, Nope, už ne. A ty?" Hmm, asi si všiml té mojí díry... Myslím na nose... ,,Jop. Já nosím v jedné dírce"
Potom to mělo přijít. ,,A-Adriene? Víš co chci říct... že?" Lišácky se usmál. ,, Ty jsi jen moje! O to tě můžu připravit jen já" řekl a pak se to stalo. P.s. ne, ochranu neměl, a ne, je mi teprv šestnáct. Bohužel.
Vím, že jsme do toho šli moc po hlavě, ale on je prostě skvělej. Miluji ho. Together forever. Celí udýchaní jsme si lehli vedle sebe. ,, Miluju tě" řekla jsem. Jako odpověď mě dlouze políbil. Potom jsme si rychle dali pyžamo (já si zase dala jeho mikinu) a lehli si zpět do mojí a Alyiny postele. Byla jsem unavená a lehla jsem si Adrienovi na hruď. Už bych usnula, nebýt toho co jsem právě uslyšela...

Juu, bez mých keců 785 slov 😇 v minulé kapitole už jsem radši nic nemlela a šla na další 😂 je v ní přes 1 200 💞 p.s. nebojte, uvidíte kolik věcí se ještě zvrtne, takže si chystejte mučící nástroje 😝😂

V záři Měsíce [UKONČENO]Where stories live. Discover now