iksir yarışması

321 205 2
                                    

Yarın cadılar için büyük gün. Diğer  Okulun öğrencileri ile bir yarış düzenlenecek. Bu bir iksir yarışması.

Kazanan takım gizemli büyülere sahip olacak.ileri seviye büyüler öğrenci cadıların yapması yasak olan tüm büyüler. Bayan Mildred okulun en iyi öğrencilerini. Seçmeye çalışıyordu.

Bayan Mildred: Meybıl ve jessica bu yarışmada ikiniz yer alacaksınız. O yüzden iyi çalışın. Bu yarışma 3 bölümden oluşuyor. "Hava büyüsü, yok etme ve beden değiştirme ".büyüleri yapın ve formülleri ezberleyin.Bu yarışmayı biz kazanmalıyız. Ha bu arada vampirler sizide büyü yaparken kullanacağız. Beden değiştirmek için.

Hanna:ama bu mümkün değil. çünkü eğer bir vampirin bedenine girmeye kalkarsanız. O bedene girip bir daha çıkamazsınız ona göre.

Bayan Mildred: emin ol Hanna biz iyi ve zeki cadılarız.

Hanna:hayır Bayan Mildred sakın denemeyin.

Bayan Mildred: Hanna işime karışma ve dediğimi yap .

Beni dinlemeyip herşeyi üsteletiyordu.yarışma için 3 vampir seçmiştim. Bakalım o bedene girip tekrar çıkabilecekler mi ?bu imkansız bir şey.

Ben onu uyarmıştım Eğer ki yapamazlarsa benim Dediklerime gelecekler onları bir kere Uyarmıştım fakat o beni dinlemeyip üsteletmişti. Eğer kötü bir şey olursa sonucunada o katlanacak. Yarın olmuş ve yarışma zamanı gelmişti  tüm cadılar hazırdı. Jüriler oturmuş ve iksiri yapacak olan cadılar sıraya geçmişlerdir. ilk olarak hava büyüsü.

Mildred: Hadi bakalım Meybıl yap şu büyüyü.

Meybıl : biraz yağmur biraz Rüzgar biraz da hava oluşsun şiddetli bir fırtına 

birdenbire üzerinde kara bulutlar oluşmuştu ve bu büyüyü başarıyla tamamlamıştık.

Sıra ikinci büyüde yok etme sıra Jessiccadaydı.

Ondan önünde duran masayı yok etmesini istemişti. Masanın etrafında döndü ve ellerini kaldırarak "yok ol yok ol yok ol" diye bağırdıktan sonra birden ortadan kaybolmuştu. Bu büyüde başarılıydı. Sıra beden değiştirmede.

İşte bu bölüm çok tehlikeli vampirlerden birini seçip karşısına geçmişti ve beden değişimi büyüsünü yapmıştı birden bire bir ışık yayıldı ve gözlerimizi açtığımızda İkisi de ortada yoktu.

Mildred :Hanna bu Nasıl olabilir Keşke seni dinleseydim Peki ya onları nasıl geri getireceğiz?

Hanna: Bayan  Mildred sizi kaç kez uyarmıştım eğer biz vampirlerin bedenine girmeye çalışırsanız ya bir daha çıkamazsın ya da  eski yıllara hapis olursunuz Yani anlayacağınız onları bir daha Geri getiremeyiz Eğer ki zamanla oynamaya kalkarsanız bu sefer hepimiz geçmiş yıllara hapis oluruz ve bir daha bu işin içinden sonsuza dek çıkamayız.

Bayan Mildred beni dinlemeyip hala dediğini yapmakta ısrarcıydı onu onca kez  uyarmama rağmen hala beni dinlemiyordu.

Bayan Mildred : tüm Cadılar size emir veriyorum geçmişe gidin ve  onların bedenlerini birbirlerinden ayırarak geri getirin.

Hanna: Hayır hiç kimse hiçbir yere gitmiyor beni dinlemediniz ve ne olduğunu gördünüz.

Bayan Mildred : Hanna sen bu işe karışma

demişti bu kadın Gerçekten beni umursamıyordu onun yüzüne bir belayı daha kaldıramazdım herkese donma büyüsü yapmıştım Daha sonra şatodan  ayrılarak büyücü celebrayı bulmaya koyuldum.

Bu durumu bir tek o çözebilirdi. gökyüzü iyice Kararmış ve ikisinin de bedeni gökyüzünde tutsak olmuştu. koşar adımlarla dağları aşıyordum ve en sonunda  zirvede bulunan şatoya Geldim Kapıyı çalmıştım .

Büyücü celebra: Hey sen de kimsin ve burayı nereden biliyorsun?

Hanna : benim Hanna baş vampir.

Büyücü celebra : Hanna Gel bakalım bu saatte ne arıyorsun burada?

Hanna: celebra inanmayacaksın ama bir vampir ile bir cadının  bedenleri birbirine tutsak oldu.

Büyücü celebra: Hayır böyle bir hatayı nasıl yaparsınız bunun çok tehlikeli sonuçlarının olabileceğini bilmiyor musun hanna

Hanna : biliyorum cerebra ama bayan Mildred beni dinlemedi.

Büyücü celebra: Mildred mi baş  cadı mı ?

Hanna:evet celebra.

Büyücü celebra:Hanna o çok Umursamaz ve burnunun dikine giden biri.

Bundan 3 yıl önce başımızı büyük bir belaya sokmuştu. O gerçekten çok umursamaz biri.

Birdenbire Pencereden bir gölge geçmişti ve ardından 2-3 tane daha bunlar ne  celebra

Celebra:Hayır olamaz kurtlar olayın farkına varmışlar işte bende bundan korkuyordum Eğer şimdi tüm kurtlar toplanıp ulumaya başlarsa İşte bu sizin sonunuz olur hemen git hanna hızlı ol

hızlı adımlarla ilerlemeye başlamıştım tüm vampir ırklarını ve cadıları toplamıştım savaşmaya hazırdık. Cadılar kurtları etkisiz hale  getiriyor biz ise onlara yardım ediyorduk kurtların bir bölümü ormanlık alana doğru ilerlemeye başlamıştı. Sam, Carol, Marcus ve bende peşlerinden gitmiştik.

Bir süre sonra bir yere gelmiştik Hayır olamaz Burası kurtların kırmızı bölgesi Yani buraya girmemiz yasak. Bir anda celebra yanımızda belirmişti.

Büyücü celebra:buraya girmenin bir yolu var Hanna. Büyülü orman. Eğer büyülü ormandaki tehlikeleri aşıp ilerleyebilirseniz baş düşmanlarımızı öldürüp onların nesillerini yok edebilirsiniz.


HANNAWhere stories live. Discover now