Baş Düşman

398 233 13
                                    

Baş düşmanlarımız yani kurtlar 15 yıl öncesinde kırmızı bölgeyi geçip bizim bölgemize girmişlerdi.

Ve çoğu ırkımızı avlamışlardı  ama vampir ırkı yasasına göre 15 madde :
"kırmızı bölge geçilemez" yazıyordu. Bu kuralı ihlal eden kurtların kafaları kopartılıp acıyla ateşe atılmışlardı. o gün bugündür tam 15 yıldır baş düşmanlarımız.

Yine o gece avlamaya çıkmıştık Carol, Marcus, Nimeta, ben ve Helena. Ay ışığı etrafı aydınlatıyor ve kurtların uluma sesleri duyuluyordu.

O Ses bizi o kadar çok etkilemişti ki hepimizin göz renkleri aniden değişmişti. Çünkü saldırı moduna geçmiştik.

kurtlar aniden etrafımızı sarmışlardı. Bu kadar cesaret nereden geliyordu acaba. Eminim ki baş vampir olduğumu bilseler asla buna cesaret edemezlerdi. çünkü onları tek hamlede bir küle çevirebilirim. kurtlar saldırıya hazırlanıp hırlamaya başlamışlardı.

Carol :ya şimdi ne yapacağız?

Nimeta :savaşacağız Başka çaremiz yok.

Kanun gereğince baş Vampire saldırmaları yasak. Öne doğru ilerleyip gözlerinin içine bakmıştım. İçimdeki cehennem ateşini onlara hissettirmiştim. Sizi küle çeviririm dercesine. Hepsi o anda uysallaşıp geri çekilmişlerdi. İçimdeki ateşi gözlerimde hissettiğimde hepsi o anda kaybolmuştu.

Sanki şu anda başka bir bedende gibiydim. Biri bedenimi ele geçirircesine yakıyordu tüm vücudumu. Birden bire gözlerimden alev topu çıkıp tüm ormanı küle çevirmişti. Bu da neydi şimdi yeni bir özellik daha keşfetmiştim. Git gide daha da yanıyordum.

Carol:"Hanna dur hepimizi öldüreceksin" demişti.
Kendime hakim olamıyordum.Nimetaya doğru döndüm ve işte O anda birşeyler olmaya başladı. Gözlerimi açtığımda hayır olamaz bu beden bana ait değildi. Nasıl yani şuan Nimeta'nın bedenindemiydim. Yani Nimeta da benim bedenimde.

Carol benim bedenimin yanına gidip:

Carol:"Hanna iyimisin?"
Diyordu.
Hanna:Carol o ben değilim Nimeta ile bedenlerimiz değişti demiştim.

Carol:Bu nasıl olur?
Demişti. Peki ya şimdi ne olacak eski bedenime nasıl geçeceğim işte bunu bilmiyordum.

Nimeta :Bir dakika Hanna Bayan Agatha tüm vampir büyülerini bilir eminim ki bize yardım edecektir demişti. Ve yola çıkmıştık. Eski bir şatoya gelmiştik. Hiç ışık yanmıyordu.kapı birden bire açıldı ve "içeri girin"
Diye bir ses geldi.

Yavaş adımlarla içeriye girmiştik. İçeride bir sürü kazanlar ve iksirler vardı. Duvarlarda korkutucu aksesuarlar ve bir sürü hayvan heykeli.

Agatha:Geçin bakalım evet size nasıl yardım edebilirim.

Hanna:Birden bire bir şey oldu yani bedenlerimiz değişti.

Agatha :Durun bir bakiyim.
Diyerekten önünde duran büyüler kitabını açtı.

Agatha :Ah evet 23.sayfa 12.madde beden değiştirme büyüsü. Eski bedenine geçmek isteyen bir kişi beden değiştireceği kişi ile el ele tutuşarak 10 defa daire şeklinde dönmeli. İşte bunu yaparsan eski bedenine kavuşacaksın demişti.ha bu arada sakın başkalarının bedenlerini düşünme işte o zaman bedenin sonsuza dek hapis olabilir.

El ele tutuşup dediklerini tek tek yaptık. Sonunda eski bedenime kavuşmuştum.

Agatha :peki sen bunu nasıl yapabildin?
Hanna :Ben bir baş vampirim.

Agatha :Ama bu nasıl olur baş vampirin çocukları "m...." diyecekken Nimeta hadi gidelim diyerekten aniden beni dışarı çıkarmıştı.

Nimeta:Bana bak Agatha Hanna bunu bilmiyor. Sakın ona birşey söyleme.
Eve doğru yol almıştık. Sam den haber gelmişti.
Sam:Nimeta Bay josep evinde ölü bulunmuş.

Nimeta :Ne hayır olamaz.
Hanna:Ne oldu Nimeta?
Nimeta :Bay josep evinde ölü bulunmuş.

Hanna :peki ya neden?

Nimeta :karanlık odalar olayı yüzünden herhalde.

Hanna :o da ne?

Nimeta :Bak Hanna bundan 65 yıl öncesine dayanan bir olay ve gizem. Karanlık odalar adlı yer lorsıting adlı bir kasabada bulunuyor. O odalarda bir gizem ve bir sır saklı. Fakat bunu Bay josepten başka kimse bilmiyor. İlk ırklar bile. Eğer ki bir gün kim bu sırrı çözer ve bulursa işte o gün tüm insan ırkı yok olacak ve herkes bir Vampire dönüşecek demişti o anda göz bebeklerim resmen kocaman olmuştu.

Dün saat 2.00 da evinde ölü bulunmuş. O gün Herşey gayet yolunda gidiyormuş. Bay josep ingilteredeki vampir kurulunun başkanıydı. Tüm ırkları toplayıp bir konuşma yapmış

"Evet sevgili vampir ırkları karanlık odalar olayını çözen ilk ırka çok büyük bir sürprizim olacak. Ama bu olayı çözmek neredeyse imkansız. Ama siz yinede şansınızı deneyin ama sakın çok hırs yapmayın. Hırs hiç iyi birşey değildir. Tabi bu durumu ölçülü kullananlar hariç.

Hatta size bir ipucu vereceğim. Öncelikle o odaya gitmek için bazı bölümlerden geçmelisiniz. Bu oyun 3 bölümden oluşuyor. İkinci olarak bir bilmeceyi bilmeniz gerekiyor. Ve 3.olarak "odadaki sırrı bul". İşte en güzel bölümde burası. Ha bu arada size ipucunuzu söyleyeyim "ne olursa olsun kolay düşün"

İlk olarak ilk ırk girdi. Ama hiçbiri gizemi çözemedi. Sonra diğer ırklar da denedi ama onlarda bulamadı. Sonra çok hırs yaptılar ve Bay josepi o gece öldürmeye gittiler.

Nimeta' nın anlattıklarından çok etkilenmiştim. Kaç sene geçmiş bu gizem nasıl hala çözülememişti. İşte bunu bilmiyordum. Peki neden bizde şansımızı denemiyorduk. Helena, ben, Carol ve Sam bu olayı çözmek için lorsıting adlı kasabaya doğru yol almıştık.

HANNAKde žijí příběhy. Začni objevovat