Pe potecă înainte!

629 58 0
                                    

Drumul spre scoala nu e unul dintre cele mai plăcute.De la casa mea pana la capat străzii este de vis!Flori,magazine,gelaterii,orice vrei!

Câteodată merg discuta la scoala pentru a-mi cumpara pantofi noi...de pe drum.

Dar dupa ce treci de acel colt de rai incepe adevarata teroare!

Pe prima strada e un adăpost de boschetari!Care i-au furat Maiei sandwitchul pe care il manca.

Maia:Da-l inapoi idiotule!

Boschetarul:No!

Si a fugit cu el!

I-am luat Maiei alt sandwitch.

Mda,asta a fost cea mai normala parte.

Pe urmatoarea strada e un restaurant indian.Unde muzica e insuportabila.

Mergem,mergem si un chelner indian ma ia pe mine si pe Maia de mâini si ne obliga sa intram.

Chelnerul;:Niop flotin gicama morinpa?

Maia:Ce?

Eu:Nu cred ca vorbeste engleza.

Maia:Fugi,fugi!

ASA am fugit noi disperate de acolo.Bine ca am scapat de asaltul lui de pe drum.Arunca cu paste in noi.Parca i-am fi furat pisica bionica.Bine ca nu s-a transformat el in ceva bionic.Poate il vedeam acum cu o masinarie lipita de mana dreapta cu care arunca cu paste si sos iute in clienti,iar la un moment dat ii prinde si ii imobilizeaza apoi ii obliga sa le mananca haleala.

Urmatoarea strada.Pe acolo e un magazin de mâncare.Trecem si noi linistite pe langa,când,dintr-o data un copil cumpărase de acolo niste muştar cu care a stropit-o pe Maia.Mega nervoasa ,Maia i-a dat aluia o castana de l-a lasat lat si in plus i-a furat toti banii din portofel.Daca nu avea si ea de unde.Desi ea acum are o viata mai proasta decat mine deoarece ea este inca la orfelinat eu tot sufeream mai mult din cauza caracterului meu.Ea este puternica si incearca sa ma faca si pe mine la fel,dar defectul meu nu ma lasa sa ii spun de ce sunt eu asa ascunsa.De fiecare data cand ma hotarasc sa ii spun ma simt trasa inapoi de ananas.

Ultima strada.

Pe strada aia se construieste un nou bloc.Este un şantier,iar când ne era lumea mai draga Maia a cazut intr-o groapa de 1 metru jumate.S-a lovit râu,dar s-a ridicat!

Azi nu este ziua ei norocoasa.A patit multe saraca fata.Desi este prietena mea nu pot sa o ajut.Ma simt si eu prost pentru asta,dar asa supravietuim noi doua de pe o zi pe alta.

Mergem in clasa,dar e inca pauza.

================================

Lene...

Glorious purposeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum