Rămân pentru alcool

36 6 13
                                    

Capitol amanat din cauza lor

O parte din pungutele din hartie de Craciun pe care a trebuit sa le fac pentru voluntariatul caritabil de la cercetasi*unde nu,nu ma duc in padure sa ma uit la steaua nordului*Hai ca am muncit 2 ore la ele,uitandu-ma la ,,Singur acasa 1" si ascult...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


O parte din pungutele din hartie de Craciun pe care a trebuit sa le fac pentru voluntariatul caritabil de la cercetasi*unde nu,nu ma duc in padure sa ma uit la steaua nordului*
Hai ca am muncit 2 ore la ele,uitandu-ma la ,,Singur acasa 1" si ascultand Iron Maiden,Ac/Dc,Rolling stones si Metallica.

Persefona m-a trezit fix la timp pentru masa,mărul din burta mea a fost deja digerat,trebuia iar sa dau ,,şuncilor" ce vor.

M-am frecat la ochi cu atata forta,incat credeam ca mi-au cazut pleoapele.Le-am cautat si erau tot acolo.

Am hacut ,,ham-ham" la picică si aceasta m-a urmat pana la usa,de unde am plecat impreuna.Ne-am dus la usa la Ruth,am luat-o si pe ea.

Pe hol ne-am intalnit cu Tom si Asmy,le-am facut cunostinta cu Persefona si Ruth.

Ajunsi la masa,ne-am asezat la una din miile de mese si asa,din neant,am fost intrebati ce vrem sa mancam.

Eu am vrut niste friptura,de capra,ca sa ma razbun pe scarbele alea de sfideaza gravitatia pe pomi.

Ruth a vrut pui,Tom a luat peşte si Asmy si-a luat tot capra ca sa ne razbunam.

Mancarea,ca prin minunea lui Iisus,a fost servita aproape instantaneu si la cateva secunde,scena s-a aprins din nou,luminitele dansau cu intunericul ce ne inconjura pe un vals lent al şuşotelor mesenilor.

Dupa ce reprezentatia s-a terminat,pe scena a aparut o femeie blondă pal,parul ei aproape alb fiind impletit in doua codite groase,acestea revarsandu-i-se peste umerii acopetiti de o armura frumos gravata.Pe umeri avea o piele de animal,probabil urs.

La bazin purta o centura ce sustinea doua ciocane,la fel,personalizate.

Avea ochii la fel de şterşi ca si parul,un albastru al unei zile mohorâte.

Avea o talie destul de plinuta,dar nu era grasa,avea un corp tonifiat pentru o femeie,muschii i se vedeau clar pe sub micuta blana ce incerca sa ii acopere,armura ei fiind de tip maieu.

Purta un fel de fusta tot din blana,cizmele,tot din metal ca si armura erau pana la genunchi.

Avea pigmenți frumosi si deschisi,dar musculatura,trasatutile faciale dure si nasul spart de cateva ori o desfigurau.

In orice caz,inspira frica si era masiva.Eu as incerca sa fug  intr-o lupta cu ea,sper ca nu ajung intr-o lupta cu ea,ca m-am dus dracu.

In spatele ei,pe noste scaune,stateau 3 femei cu pielea alba,vesminte albe,par alb,epilate ca nu se vedea par pe maini si fara pupile.Ah,Asgard,copiii fara pupile flashbacks.

Cea din mijloc s-a ridicat in picioare si a vorbit

"Gunilla,fiica a lui Thor si capitan al valkry-urilor prezinta-ne razboinicii cazuti sub steaua acestei zile."

Glorious purposeWhere stories live. Discover now