Moartea Maiei:Shaorma de aur IV

125 12 17
                                    


Hei,stiu ca nu ii pasa nimanui,dar mi-am pierdut cainele.
Ştiți,stau in Craiova.Am pierdut-o in zona Selgros.O cheama Alpha,e neagra complet si are ochii caprui deschis.E ciobanesc german alsacian,femela.Nu cred ca vreodata o va vedea cineva sau va sti cineva de ea,dar daca se intampla ceva cumva...

VA REAMINTESC CA VOI SCHIMBA NUMELE CARTII IN ,,GLORIOUS PUROPSE".

VA REAMINTESC CA VOI SCHIMBA NUMELE CARTII IN ,,GLORIOUS PUROPSE"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Plz daca a vazut-o cineva mesaj privat.(si ala de acolo nu e contul meu de instagram.)

~21 octombrie~

Stateam si ma gandeam.

Oare sa mori e asa de rău?Da,cred ca este.Depinde unde ajungi si daca exista o viata dupa moarte.Sau ca sa fi sigur,daca vezi ca esti pe moarte,ia o sabie,sacrifica-te la colțul strazii pentru un sobolan in travaliu si ajungi in Valhalla.(Ok,nu stiu cati dintre voi stiti un gram din mitologia Norsica.Valhalla era un hotel al eroilor din Heleim(lumea mortilor) unde ajungeau numai cei ce au murit luptand cu o arma in mână obligatoriu).

Ei,eu aveam o furculița care nu cred ca se numara prea bine ca o arma si nu ma sacrificam pentru nimeni(Daca numaram plăcerea cuburilor fierbinti de a îmi scadea inimioarele cubice ale vietii poate aveam 0.00008 din şanse).

Ma țineam strâns de Kim care ma înjura.

~1 ora si 25 de minute mai tarziu~

M-am trezit in fața cu o capra.Se uita la mine cu ochii aia de capra(Ştiți voi,pupilele ălea dreptunghice de capră).Dupa ce am fixat-o cu privirea am observat ca avea şi aripi,dar asta e un detaliu ,,total neimportant".

Capra:Esti om?

Eu*sarcasm*:Esti capră?

Capra:Imi poti spune Thorthubblenderhigotropolis.Numele meu adevărat e mult prea greu de pronunțat.

Eu:Îti bați joc de mine,domnule capră?

Capra:Zi mersi ca v-am salvat viața.

Kim a aparut de la mama dracu' din spate si a lovit capra mişeleşte pe la spate cu un lemn mare.Animalul a cazut inconştient la pământ.

Kim:Mersi.

Eu:Kim,ce dracu?!De ce ai facut asta?!

Kim:Mă speria capra vorbitoare.

Roscata s-a aplecat asupra cadavrului pe jumatate cadavru si i-a dat câteva palme.Domnul T s-a trezit,iar blana lui a inceput sa straluceasca ca si vum ar fi fost spalata cu Perwoll.

Kim:Da tu ce dracu ai,măi capră?Eşti doi într-unul ca un detergent?Şi vorbeşti şi zbori?Ai mă laşi sa iti ciordesc aripile sa le vând la iarmaroc?

Ultima intrebare a pronunțat-o vu o voce de bătrân care macar a vazut in viata lui un iarmaroc adevarat.

Capra:Te sperie aripile mele?

Glorious purposeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum