Asgard,Thor si zmeură

117 10 5
                                    

Acum ar fi momentul cand ar trebui sa ma trezesc si sa realizez ca totul a fost doar un vis fain.

Fix acum.

Acuum.

Inca putiin.

Haideee.

Nu.

Nu era un vis,iar cu siguranta ca eu nu ma aflam in patul meu,cu Chinchi deaspura mea care sa imi roada melancolic parul.

Tom se holba neîncetat la peisajul exagerat de sclipitor.Nu mai aveai ce discuta cu el,era pierdut definitiv.M-am intors la portal in fuga si am intrebat cum mai iesim noi de aici.Satana junior ne-a raspuns ca nu este treaba lor si ca aceasta poarta nu se va mai deschide pentru noi.

Apoi a tras mareata usa de lemn inapoi la loc.M-am agitat,dar fara folos.Am luat apoi un cutit din geaca si l-am aruncat in usa lor pretioasa.Satana junior a deschis repede usa.O sa il prescurtam S.j. pentru acest dialog.

S.j:Ti-am spus ca nu te mai ajut.

Eu:Pai da esti un muist,nene.

S.j:O sa fiu concediat ca usa a fost maltratata pe tura mea.

Apoi a iesit din iad spre Asgard si a inceput sa mangaie senzual usa.Am scos telefonul si am cautat pe Youtube muzica de striptis.Semnalul era extram de bun,in ciuda faptului ca eram in alta lume.Posibil chiar mai bun ca la noi acasa.Am dat play si am lasat magia sa se intample.In acest timp,Tom filma momentul,iar pe Satana Junior nu parea sa il prea intereseze.

Mangaia continuu usa,de parca si trecea gaura facuta de cutit din ea.Intr-un final am parasit zona si am mers spre un pod din lemn din apropiere.Pe drum ne-am oprit pentru niste selfie-uri pe care sa le punem la profil pe Facebook.Am mai facut si niste peisaje faine pentru coperta.Nu paream prea afectati acum de faptul ca eram pe alt tărâm.

Dupa ce aproape am consumat bateriile si memoria telefoamelor,ne-am hotarat sa ne miscam de acolo,pentru ca din spatele nostru veneau niste nori ca sicriele de plmb ale lui Bakovskia si ne-am gandit ca poate sa ploua si cu saliva de bursuc si am zis sa nu ne asumam riscul.

Desi totul parea in stilul medieval construit,am citit ca aveau o tehnologie destul de avansata.Din pacate,nu am vazut televizoare,deci nu se pot uita la Game of Thrones,American Horror Stories,Sherlock,The Walking Dead,etc.Serialele e viață.

Am urcat un pod din lemn care era sa cedeze sub greutatea masiva a lui Tom.I-a dat o sperietura buna,dar pana la urma( si din pacate ) a aju s pe partea cealalta a podului in siguranta.Urma un drum destul de scurt pana la un sătuc din apropiere unde am gasit oameni foarte faini si primitori.Doi barbati ne-au salutat bucurosi in timp ce rapeau o fara cu un par blond,lung,dar neslalat.O femeie fierbea sarmale radioactive intr-un ceaun negru cu o pisica langa,neagra,care fin cand in cand isi lasa in jos capul,privindu-si reflexia si ochii de un galben spalacit.

Am mai gasit o casa care era pe bune inconjurata in ceapa.Localnicii au zis ca a fost pus aici un blestem si ca acum aceste cepe lupta cu fortele intunecate.Imediat eu si Tom ne-am pus pe ras la gandul ca cepele lupta cu Satana,iar barbatul burtos care ne-a povestit legenda in timp ce rodea satisfacut din ceva ce parea a fii un covrig s-a iritat si s-a repezit la mine.

Ca un asasin ce sunt,mi-am scos lama,dar Tom avea deja pistolul indreptat spre capul lui.Omul s-a speriat si a plecat din buna lui vointa si ne-a facut treaba mai usoara.

Casele aratau super faine,cu ornamente vechi si vopsea cojita de toate culoriile,dar ma atrageau in mod deosebit,in timp ce Tom spunea ca sunt gunoaie post-apocaliptice.De fiecare data cand le insulta traditiile,ii dadeam cate un ghiont si il faceam sa taca.

Glorious purposeWhere stories live. Discover now