Pattern

256 26 6
                                    

Ma scuzati daca acest capitol si cele din urma nu au avut inevitabilul meu umor retardat,dar trec si eu prin niste probleme personale legate de familie si altele si nici daca m-ar lovi o racheta nucleara nu imi pot da silinta deoarèce deja am cazut sub linia personalitatii mele de pana acum.

~5 octombrie~

Iar ma trezesc,iar o iau de la capat.Cine stie?Azi poate m arunca de pe acoperis si dupa isi cere scuze!Hmmm....vineri.Ultima zi a acestei saptamani inevitabile de data la ,,păpat" la Domnul Cos de Gunoi.

Pur si simplu o ignor pe Maia si mama ....putin si pe pufosenie ,iar tata iar e pe undeva muncind 1 noapte si luandu-si concediu.Sincer acum!Data viitoare vin cu el!Sa fie clar!

~la scoala~

Ma asez in banca si ce bine ca am luat scociul de acasa.Am pus o banda mare si groasa prinsă de banca noastra si banca din spate intre mine si Tom.Nu mai vreau sa aud nici ca imi da bani sau biscuiti de la el deoarece si-a batut joc de mine.Cine stie?Poate nu o fi agent secret si o fi vre'un psihopat din ala care mai e si pedofil.Cine stie ce insemn pentru el.Cred ca nimic.E doar obligata de tata sa incerce sa se poarte frumos cu mine.

Se deschide usa si intra.Se uita drept la mine si parca ma saluta.Are omul asta ceva cu mine?Ca se uita ca la un kil de mere din alea bune pe care nu le gasesti peste tot gata sa se bata toata clasa pe ele.Adevarul e ca toti borâții si aia calumea din clasa stau pe la coada mea in speranta ca le ofer un zambet.Mai bine sa il ia din pertea unde nu straluceste soarele.Se aseaza Tom in banca si....

Tom:Esti bine?

Eu:Da!Ma sint putin mai bine ca dupa ce am auzit ca Rusia nu e mare!Firar ea de doamna de geografie si predictiile ei despre cum Mama Rusie se va imparti in parti mai mici ca Statul Vatican.

Tom:Î,î,îmi pare rău!

Eu:Eo' zic sa ma vopsesti noaptea in blond si dupa sa spui ca asta e o culoare naturala pentru cei din Denver(Este in America).

Tom:Ce este cu scociul?

Eu:E banda mea izolatoare de tantalai.Ce crezi ca este?

Nu mai apuca el sa zica nimic ca vine profa de engleza.A fost cea mai plictisitoare ora.Am vorbit despre euro si lira sterlina.Cui ii pasa de ele cand noi h-avem dolarul?

Dolar=(F)aloare for humans.

De parca ma si duc eu in Germania ca sa ma turteasca aia cu mirosul lor imbibat in haine de Hitler.N-am nevoie.

~pauza~

Alerg pana la baie in speranta ca nu intra Tom acolo,dar ca un pervers ce este a intrat si peste mine si peste 3 fete.Ălea au fugit si am ramas singura cu cartoful.

Eu(cu lacrimi in ochi):Ce mai vrei?!

Tom:Sa imi cer scuze!

Eu:Du-te si cere-i lu' mă-ta scuze ca te-a facut!

Am incercat sa fug ,dar m-a prins de mana si târat inapoi.Cand am spus eu ca are niste ganduri ....nu am mințit.A inchis usa de la baie si spre mirarea mea nu s-a intamplat ce am crezut eu.Pur si simplu m-a luat in brațe.Eu pe langa el era şobo.Eram cu mult puțin mai mica ca si el si ma chinuia sa stau pe varfuri.M-am desprins din ce o fi sost aia.Ca imbratisare nu era sigur.Mai mult un joc de'a :,,Cine o face mai mult pe Kim plăcinta".Iar am fugit ,dar de data asta am reusit.Am ajuns in clasa.

Maia:Tanti Kim!Sterge-ti lacrima ca iar te obliga profu' sa mananci Pizzeti(the honest snack).

O dau naiba si pe ea si ma asez in banca.Vine proful si cartoful tot nu aparuse.Unde puii mei era?

Glorious purposeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum