✖26th✖

5.7K 246 3
                                    

Már vagy 1 órája ülhetek a koszos földön. A fejem hasogat a rettenetes zajtól és kiráz a hideg attól a gondolattól, hogy ember ölésre kényszerítenek. Rettenetes...

-Valamit ki kell találnom...-suttogtam magam elé

Mélyen belenyúltam a zsebeimbe, annak reményében, hogy találok valami hasznos dolgot. Kotorászás közben csak egy régi öngyújtót, egy fogpiszkálót, illetve egy mazsolát találtam.

-Mit ne mondjak, csodás. Túlélésből egyes -motyogtam mérgemben

Félre dobtam a haszontalan dolgokat, majd a kezembe vettem az öngyújtót. Néhány próbálkozás után, nagyjából már beláttam a szobát. Csak az egyik sarokig nem ért el a fény.
Közelebb is mentem, gondolván, ez a tropára ment öngyújtó tutira megvéd mindentől. Mi baj lehetne hogyha eddig semmi sem történt?
Haha, kis naív.

Ahogy közelebb értem, a fény először két lábat világított meg. Mind a kettőn láncok csörögtek. Egyszerre rángatóztak a vörös, lassacskán már fekete folyadékban áztatva. Utána egy felső testnek látszodó részt vettem észre. Már-már felismerhetetlen volt a rengeteg seb miatt. Végül pedig az egész testet megvilágította. A fejére alig mertem ránézni, már a perifériás látásomból is szörnyűnek látszott. A bőr már le volt rohadva róla, szája pedig egy őrült vigyort vett fel.
Éreztem hogy engem figyel. Nézésétől átjárta minden porcikámat a halálközeli félelem és az iránta érzett sajnálat.
Még egy ideig bámulhattuk egymást, majd helyette én álltam neki ordibálni.
A felfogásom elég lassan zajlódott le, de mégis ahogy ez megtörtént, hátra ugrottam és még jobban kitört belőlem a kiabálás.
Az a szerencsétlen még egy ideig bambult rajtam, majd ő is rákezdett. A szinkronban ordibálásunkat pedig meghallhatta valaki, ugyanis egycsapásra ki is tört a fém szörnyeteg.

-TE MEG MÉGIS MI A FENÉT MŰVELSZ?! -hallottam meg valakinek a hangját

A kiabálás elhalkult. Egyikünk sem folytatta tovább. Bárki is szólt rám, abszolút nem volt ismerős. Így hát hátra fordultam a hang irányába, hogy felmérjem az illetőt.

-Ne nézz így rám! Inkább áruld el, hogy mégis mit csinálsz a sötétben, egy félig halott faszi társaságában!

Ahogy láttam, egy szürkés hajú, fiatal fiú nézett vissza rám. Szemei a kékes árnyalatot vették fel.
Teljes ellentéte Acenek. ÁÁÁ jézusom, még ilyenkor is arra az őrült seggfejre tudok gondolni.
Várj... MI?!

Hali! 😸

Ne haragudjatok, hogy csak úgy eltűntem. Mostanában elég kevés időm volt az írásra, de próbálok minél hamarabb újabb részeket hozni. 🐢

✖ÖNPROMÓ✖

Készülőben van egy új könyvem. Az oldalamon megtalálható Clouds should bleed néven. 😀
Nem spoilerezek, akit érdekel az nyugodtan nézzen rá.

Köszi, hogy végig olvastad. ❤

✖Nem utoljára láttuk egymást✖Where stories live. Discover now