49.🔞

2K 141 9
                                    

Jungkook pov.

Eltelt még egy hét szóval már csak nagyon kevés időt tölthetünk együtt. Próbáljuk kihasználni az időnket, az ügyem is jól halad. Jiminnel rendeződött a kapcsolatom, egy szóval ezt az egészet leszámítva minden rendben. Alig várom, hogy normálisan éljünk együtt, hátunk mögött hagyva ezt.

-Kook?-kiált Jimin a fürdőből

-Mond édesem, baj van?-kérdezem de nem válaszol. Kicsit megijedek ezért megindulok felé. Az ajtó előtt áll, sejtelmesen mosolyogva.

-Mit tervezel?-lépek elé.

-Csukd be a szemed.-mondja.
Becsukom, majd kinyitja az ajtót, ahogy belépek érzékelem, hogy sötétebb van itt mint kint volt. Mélyet szippantok a levegőből.

-Finom illat van.-mondom ki

-Reméltem, hogy tetszik. Háromra nyisd ki a szemed.-hallom ahogy motoszkál, majd elkezd visszaszámolni. Kinyitom a szemeim, de a látványra majdnem félre nyelek.

-Azta.-köszörülöm meg a torkom
Az egész helységben félhomály uralkodik. Vörös rózsa szirmok hevernek amerre csak nézek, és illatos gyertyák vannak lerakva a tükör előtti polcra. Egy nagy kád habos víz előtt, pedig szerelmem áll egy szál semmiben.

-Azt teszel velem, amit csak akarsz, emlékszel?-fordít hátat, majd szépen beleül a vízbe.
-Na nem jössz?-néz rám.
Én még mindig tátott szájjal állok, a fürdő közepén köntösömben.

Mikor bemászok mögé, mellkasomra hajtja fejét, és szorosan hozzám bújik. Felnéz rám én pedig megcsókolom, kezem arcára simítom ő pedig megfordul ölelésemben. Csókunk egyre vadabb lesz, ölembe ül velem szemben, elkezdem nyakát és kulcscsontját is harapdálni, itt ott megszívva bőrét. Fejét hátrahajtva élvezkedik, de közben egyik ujjam már feldugom neki, hogy kezdje szokni. Egy pillanatra se hagyom abba kényeztetését a folyamat közben, nem szeretném ha fájna neki. Csókjaim közbe verni is el kezdtem neki, de hamar rámszól amiért túl sok helyen ingerlem. Mikor utolsó ujjamat is kihúzom, ingerülten felnyög.

-Siesh már.-jegyzi meg.
Bejáratához illesztem magam, majd lassan merülök el benne. Amikor megszokta méretem elkezd mozogni, egy idő után fordítani akarok helyzetünkön ezért kihúzódok és felállok magammal húzva türelmetlen párom. Nem törődve a hideg csempével, nekinyomom felsőtestét ezzel elérve hogy pucsítson nekem. Majd teljes erőmből belé vágódok. Válasza egy hatalmas nyögés volt, csípőjébe markolva gyorsítok tempómon, és élvezetem morogva, sóhajtozva adom tudtára. A fürdőszoba hangunktól és bőrünk egymásnak csapódásától zeng amit nem bánok. Eltalálom Jimin gyenge pontját, mire mégjobban kitolja nekem kerek fenekét. Ráhajolok hátára, tovább mozogva és egyik kezemmel elől is kényeztetem, hamar eléri a limitet és a nevem nyögve megy el, rám szorítva. Nekem sem kell több szinte egyből követem őt. Lihegve, ülünk vissza a már kihűlt vízbe.

-Fantasztikus vagyh.-jegyzem meg

-Te is.-mosolyodik el.
Ezután gyorsan lezuhanyozunk, majd úgy döntünk nézünk egy filmet egy doboz pizza társaságában a nappaliban.
Kivételesen én választhattam filmet, ezért horrort néztünk. Persze nem lett belőle semmi mert rámásztam a kanapén. Öt óra alatt sikerült végignézni a durván másfél órás filmet. Kihasználtam, hogy most nem utasított vissza és persze azt is, hogy azt tehetek vele amit csak akarok. Este alvás előtt sem úszott meg egy menetet.

-Te egy állat vagyh.-liheg mellettem én pedig legördülve róla huppanok mellé.

-Máskor ne ígérj nekem ilyeneket édes.

-Nem is fogok.-nyújta ki rám nyelvét.

-Ha nem akarod, hogy leharapjam húzd vissza.-hunyom le szemeim.

-Aludjunk, kifáradtam.-helyezi kényelembe magát.
A kisördög a fejemben azt súgja, hallani akarja még azokat a kéjes sikolyokat és nyögéseket.

-Most még biztosan nem alszunk.-horkantok fel

-Mi? Te megőrültél?-hitetlenkedik

-Érted őrülök.-harapom meg száját.
Úgy érzem ma nagyon pihentető alvásban lesz részünk már ha eljutunk odáig.

Lost in you (Jikook FF) BefejezettWhere stories live. Discover now