48.🔞

2K 129 2
                                    

Jungkook pov.

Amikor a lábam az ágyhoz ér, nem vetődök hátra, mert nem lenne egy okos döntés. Óvatosan fekszek le Jimin pedig felém mászik.

-Szeretném, ha elengednéd magad egy kicsit, minden hülyeséget verj ki a fejedből.-megcsókol, de továbbra is én vagyok aki dominál, lejjebb halad nyakamra, amiket puszival hint be, néhol kicsit megszívva az érzékeny területet, le mászik és övemet egy pillanat alatt kikapcsolja majd nadrágomtól is megszabadít.

Végignyal alsómon keresztül tagomon, ami már most úgy áll mint a cövek. Szemebe nézve megismétli párszor a sorozatot, egyik kezével combomon támaszkodva másikkal pedig alhasam birizgálja a póló alatt. Fellököm csípőm, jelezve többet akarok. Ráharap alsóm korcára majd lassan húzza le az anyagot rólam. Nem habozik egyből rám fog, és ütemesen kezdi mozgatni kezét amit nem bírok hang nélkül.

-Gyorsítsh!-mondom a szokottnál mélyebb hangon. Úgy dönt nem kínoz ezért teszi amit mondok. Lehunyom szemeim és élvezem amit csinál, így intenzívebb a hatás. Egyszercsak megérzem száját is ahogy körém fonódik, egyszerre mozgatja kezével, majd nyelve is csatlakozik. Először makkomat kényezteti utána pedig elnyeli egész hosszom, nyelvét közben ugyan úgy mozgatja ami fantasztikus érzés. Hajába markolok, néha kicsit megtépve de nem szól. Gyorsít feje és keze mozgásán, aminek következtében hamar a csúcsra kerülök.

-Még egy kicsith.- morgok
Kienged szájából majd rá fúj tagomra ami miatt átjár a borzongás, egyből mélytorkozik ami be is tette nálam a kaput és a szájába élvezek. Lihegve fekszek tovább és várom, hogy helyrejöjjön a légzésem, nem is vettem észre amikor mellém feküdt.

-Veled mi lesz?-utalok az ő állapotára.

-Már én is megvagyok.-fel sem tűnt, mikor ment el, annyire hiányzott már ez, hogy ennyitől kidőltem.

-Aludj nyugodtan, gyorsan elmegyek lezuhanyozni.-mondja és már el is tűnt. Sajnos nem tudom megvárni, szinte egyből elalszom. Hajnalban valamikor felkelek még, és látom, hogy nyugodtan szuszog mellettem.

Reggel Jimin kelt, hogy Jin hamarosan itt van és jó híreket hoz. Elkészülök és a nappaliban várjuk ügyvédem érkezését.

-Sziasztok.-köszön mikor belép
Én csak bólintok, mert azért ideges vagyok.

-Kérsz valamit esetleg inni?-kérdezi kedvesen a szőke.

-Nem köszönöm, kezdjük el inkább.
Kényelembe helyezzük magunkat, majd már mondja is.

-Utána jártam mindennek, körbekérdeztem és elég jó esélyekkel indulunk majd a tárgyaláson. Az épület ahol a robbanás történt, már nagyon régi volt tele régi vezetékekkel és gáz palackokkal. A robbanást okozhatta egy vezeték kigyulladása, a gázpalackok pedig a tűzben felrobbantak. A következő lesz te és Jimin arra jártatok aznap délután, mikor láttátok a tüzet, te odamentél segíteni az embereknek de ugye az épület felrobbant, ezért voltál a romok közt.

-És Taehyung? Ő nem mehet börtönbe, én voltam a vezető, és én úszom meg?-kérdezek rá.

-Jelen esetben ti nem ismeritek őt, ő csak egy külső szemlélő volt, szintén rosszkor rossz helyen. Az egyik kollegám kapta az ügyét, ő is be van avatva és már otthon van. Ő és Jimin már nincs veszélyben, a robbanás alatt megmenekültek és ez el is van intézve. A szerencsétek, hogy az összes kamera és felvétel megsemmisült, az emberek pedig nem láttak semmi gyanúsat.

-Akkor, a tárgyaláson megúszom én is, hogy ne kerüljek börtönbe?-kérdezem reménykedve.

-Mindent megteszek, de nem ígérek semmit. Ezt majd átvesszük, és átbeszéljük amig oda kerülünk viszont most mennem kell.-sétál az ajtóhoz.

-Rendben és köszönjük.-mondom.

-Semmiség.-int.
Jin elég jól megszervezett mindent, ezért bízom a legjobbakban. Remélem sikerül bebizonyítani, hogy semmi közöm ehez. Én egy jó ember vagyok, meg fogok változni és ennek fő oka Jimin. Neki köszönhetek mindent, ha ő nincs valószínűleg úgy végzem mint a főnököm vagy pedig egy cellában rohadnék életem végéig.

-Min gondolkodsz?-jön vissza hozzám.

-Rajtad.-mosolyodok el.

-Rajtam?-hitetlenkedik.

-Mintha olyan meglepő lenne, csak hálás vagyok amiért vagy nekem, ennyi. Visszatérve, nekem is te vagy a legkedvencebb dolgom a világon és én is szeretlek.-húzom magamhoz egy csókra.

Lost in you (Jikook FF) BefejezettWhere stories live. Discover now