44.

1.5K 129 8
                                    

Jungkook pov.

Jimin kérdésére, egyszerű volt a válasz.

-Igen, ezt is megérte. Ha kell még 20x elmondom, a biztonságod az első.

Miután lenyugodott, megint megpróbálkoztam, hátha elmondja mi történt, mert nem igazán tudom.

-Mi történt a bevetés végén, és ebben az 1 hétben?-nézek rá
Vett egy mély levegőt, mielőtt belekezdett volna.

-Tae elvitt engem és a többiek is megmenekültek. Az utca végéről még hallottam a robbanást, és szerintem az összes létező imát elmondtam amit tudok, hogy kijuss onnan élve.-könnyesedik be a szeme megint.
-Eltelt egy nap és Taet elvitték a rendőrök, nekem csak tanúnak kell majd mennem, mert nem voltam benne ebben. Viszont, az ott.-mutat a bilincsre.
-Azért van rajtad, mert ha magadhoz tértél téged is el akarnak vinni.

-De ki szólt a rendőröknek? És hogy kerülök egyáltalán ide?-sürgetem

-Valaki hallotta a robbanást, ezért kihívta a rendőröket. Téged egy mentős talált meg nagyon rossz állapotban, csoda, hogy élsz.-mosolyodik el fájóan.

Nem hagyja abba a mesélést, mindent elmond.

-Szóval ebben az egy hétben minden nap bejöttem hozzád, beszéltem az orvosokkal is, a rendőrök is minden nap bejönnek, hátha magadhoz térsz, az előbb is velük beszéltem. Kerestem neked egy nagyon jó ügyvédet is, ezért nem fognak elvinni téged, hanem házi őrizetben lehetsz a tárgyalásokig.

Csöndben hallgattam mondandóját.

-Köszönöm, hogy vagy nekem.-ölelem szorosan magamhoz.

-Szólok egy orvosnak, hogy fent vagy, utána visszajövök rendben?-válaszként csak bólintottam.

Amig vártam a visszaérkezésüket, lejjebb csúsztam és kényelembe helyeztem magam, a kezem már zsibbadt a kényelmetlen póz miatt. De legalább túl vagyunk ezen is. Pár perc múlva nyílt is az ajtó.

-Jó reggelt, látom tényleg fent van.-jön beljebb az orvos, Jiminnel a nyomába.
-Elvégzek pár vizsgálatot, utána kicseréljük a kötést is az oldalán. Össze kellett varrni, mert csúnyán felszakadt a sebe. Aztán megírunk pár papírt, majd átadom a hatóságoknak és ha minden igaz, ma már haza is mehet.-hadarja el egy szuszra.

-Rendben.-bólintok.

-Megkérném a fiatal urat, fáradjon ki addig.-mondja a szőkének.
Miután ketten maradtunk, csak rutin vizsgálatokat csinált, vérnyomás mérés és ilyenek. Kicseréltük a kötést is, majd megkérdezte fáj e fejem. Agyrázkódásom nincs, se egyéb. Értesítette a rendőröket is, és a Jimin által kiválasztott ügyvéd is úton van már ide.

Írt nekem egy papírt, miszerint 3 hétig nem tartózkodhatok egyedül, mert ápolásra szorulok, így egy személy velem lehet a házi őrizetben. Egy óra múlva, már a házam felé tartottunk, rendőrökkel és ügyvéddel az oldalunkon. Ahogy beléptem a házba már fel is szerelték rám a kis fekete bokaperecet, ami jelzi ha esetleg elhagynám az otthonom. Váltottak pár szót az ügyvéddel majd itt is hagytak.

-Jó napot, maga lenne Jungkook igaz?-fordul felém egy jól fésült öltönyös alak.

-Én lennék.

-Kim Seok Jin vagyok, én fogom vinni az ügyedet, tegezzük egymást a könnyebb munka érdekében ha nem gond neked.

-Nem gond.-bicegek beljebb a konyhába. Végre itthon.

-Jimin elmesélte nagyjából mi történt, de neked is el kell mondanod az elejétől a végéig mindent. Annyit sikerült elintéznem, hogy itthon legyél amíg bizonyítékot gyűjtünk.

-Igen, köszönöm.-mondom hálásan.
A délután folyamán elmeséltem Jinnek mindent a maffiáról. Aztán Jiát, és a bevetést is. Azt mondta nemtudja megemlíteni Jia ügyét, mert az is gyilkosság, hiába én csak védeni akartam. Hozzátette, hogy ne hangoztassam a maffia dolgot, majd ő beszél. Hiba volt nem beavatni a rendőröket de nemtudunk már mit csinálni mindent meg fog tenni az ügyem érdekében.

A mai nap után elhatároztam, ha végre rendeződik az életem, kilépek a maffiából és elköltözök Jiminnel.


Lost in you (Jikook FF) BefejezettWhere stories live. Discover now