13ஜ "O eteğin boyu ne!"

51.4K 1.9K 167
                                    

Selam.

Multi de beğendiğim ZeyKer shoplarından biri var, bakın derim.

Ayrıca kapak için "beautiful_girl2" çok teşekkür ederim.Gerçekten çok beğendim.Ellerine sağlık kuzum :))

İlk öncelikle bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum; Aşiretin Hanım ağası hikayesinin kafamda bir kurgusu var, hemen ZeyKer yapmak tabiki isterim, ama o, o kadar da kolay olmuyor.Ben kurguya sadık kalmak istiyorum, kurgudan şaşmak istemiyorum. ZeyKer'i ne zaman yapacağımı biliyorum, ve kafamdaki zamana göre uyarlıyorum.ZeyKer'in birlikte olmasını detaylı bir şekilde üstüne basa basa yazacağım, fazlası ile istendiği için.

Ve hikayenin bölümlerin gelme süresi hakkında bilgi vermek istiyorum; haftada da ancak bir bölüm atabiliyorum.Bunun tabi ki de nedeni okul.Lise 2'ye gidiyorum ve derslerim fazlası ile ağır ve ben gerçekten çok fazlası ile yoğun oluyorum.Bunun için bana kızmayın, ama ancak elimden gelen bu malesef.

Bölümlerin uzunluğu hakkında ise; daha önce açıklama da yapmıştım, son kez yapmak umuduyla yazıyorum.Ve ben şu notu yazdıktan sonra bana 'kısa' diye yorum atmayın, lütfen rica ediyorum.Bilgisayarım bozuk, hatta hakkı rahmetine kavuştu bile diyebiliriz, telefondan yazmak zorundayım ve elimden geldiğince uzun yazmaya çalışıyorum.4 sayfa ya da 5 sayfa oluyor, bu bile telefondan yazmama rağmen uzun bile diyebiliriz, elimden gelen bu beğenmeyen, istemeyen okumasın.Ben de uzun uzun yazmak isterim elbette ki ama malesef ki olmuyor.

Şu açıklamadan sonra hala 'kısa' 'çok geç geliyor' tarzındaki yorumları silmekle yetineceğim.

Anlayışınızı bekliyorum; ve hepinizden bu sıkıcı konuşma yüzünden özür diliyorum.Vote ve yorumlar şahane!Seviyorum sizi.

||Lütfen yukarıyı okumadan geçmeyin.

Keyifli Okumalar.Şimdiden voteleri verelim.Ve geçen bölüm 407 vote oldu?Süpersiniz ne diyeyim ya!Çok mutlu oldum.Hepinizi çok seviyorum!Cansınız!

"O nasıl olacakmış?Hem senin okulun var?" Diye sordu Kerem, kaşlarını çatarak.

"Vizelerimi falan verdim, finallere daha var.Sadece bir süreliğine sekreterin olabilirim." Dedi Zeynep sevinçle. Fakat, sevincini sesine yansıtmamak için üstün bir çaba sarf etti.

"Peki." Dedi Kerem memnun bir şekilde.

"Yenge sen bizim çalışanları kuluçkaya falan yatırırsın... Sen bence gelme bizim şirkete." Diye konuştu Pusat yengesine doğru.

Zeynep öfkeli bir bakış attı Pusat'a. "Hiç de öyle bir şey yapmam!"

Pusat sırıttı. "Öyle olsun, senin arkadaşın.... Imm... Güneş'di galiba o nerelerde?Yani... Göremedim hiç."

"Evden okula geçiyor, biz de sadece okul da görüşebiliyoruz."

Pusat başını salladı."Anladım."

Zeynep, Pusat'ın Güneş'i merak etmesinin altında başka sebepler aramaya başladı.Pusat Güneş'den hoşlanıyor ya da etkileniyor olabilir mi?

"Pusat, yarın Zeynep'i şirkete sen getir, ben erken gideceğim şirkete."

Zeynep kaşlarını çatıp, meraklı bir şekilde baktı Kerem'e."Neden?"

Kerem bakışlarını Zeynep'e çevirdi. "İş için." Dedi kısa bir açıklama yaparak.

Aslında Zeynep bu açıklama ile yetinmezdi, ama şuan Kerem'in üstüne gitmek istemiyordu.

"Ben götürüm." Dedi Pusat.Hafifçe gülümsedi Zeynep Pusat'a.

Aşiretin HanımağasıUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum