24ஜ "Hani yırtmaya çalıştığın gömleğim..."

47.8K 1.4K 232
                                    

Merhaba. Buraya açıklama yapmak istemiyordum. Belki düşüncelerimi yanlış lanse ederim ve insanlar beni yanlış anlarlar diye. Bugünler de acımız büyük. Hepimiz biliyoruz. Özgecan'ı kaybettik. Hem de büyük bir vahşetle. Ülkemizin hâline artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Erkek ırkından artık soğudum. Tiksindim. Onların yaptığı utançlıklardan kız/kadın olarak utandım/utandık. Hiç mi vicdan kalmadı? Hiç mi insanlık duygusu kalmadı? Hiç mi adamlık kırıntıları kalmadı sizde? Bu nasıl bir vahşettir? Nasıl bir katliamdır? Aklım, kalbim, yüreğim almıyor. Kalbim sızlıyor. Özgecan'ın yerine kendimi koyduğum da aklım başımdan gidiyor. Ne kadar ağladığını, ne kadar korktuğunu, ne kadar 'Anne!' dediğini, ne kadar canı yandığını düşündükçe tüylerim diken diken, gözlerim yaşlarla doluyor. Hepimizin kalbi acıyor. Aslında hepimiz bir Özgecan'ız. Bu olay son olmayacak bunu biliyorum/ biliyoruz. Hep bu tarz da olaylar da bu son olsun dediğimiz de daha da beteri geliyor. Allah'ımdan tek istediğim; adalet yerini bulsun. Ama o adamlara ne yapılsa yapılsın adalet yerini bulmayacak; çünkü bu vahşetin bir cezası yok. Telafi edebilecek bir cezası yok. O adamların cinsel organları kesilip, elleri yakılmadan, türlü türlü işkenceler yapmadan, bıçaklanmadan, ateşin yanında bedenleri kavrulmadan, bu Türkiye'nin insanları rahat etmeyecek. Türkiye'min hâline üzülüyorum. Bazı insanların 'Mini etek' zihniyetlerine hayretle bakıyorum. Ama gördünüz değil mi? Nasıl da özür dilediler. Hepsi teker teker özür dileyecekler! Çünkü bizim ülkemizde adam olmayanlar kadar adam gibi adam olanlar da var.

#ÖzgecanAslan seni asla unutmayacağız, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş insan. Yattığın yerde rahat uyu. Arkanda milyonlarca insan var senin.

Hikâye önerileri : mine_keereem ▶ Seni Bana Yazmışlar

 _zeyynepp_ ▶ A.Ş.K                    

 cemreq ▶ Sen ve Ben, Üzülmek En Son İstediğim Şey

Multimedya; Zeynep'lerin gittikleri yer. Orada bir evde kalacaklar:) Ayrıca canım okuyucum olan MyWaffleKerem'in hikayemize çok yakıştırdığı benim de çok beğendiğim şarkı olan Aytekin G. Ataş- Seyyah şarkısını dinleminizi isterim:) Multiye koyamadım ben de anlayamadım.

Bölüm, berrry_  gidiyor'', umarım beğenirsin kuzum:) Yorumların için tekrardan teşekkür ederim:) İthaf listesinde olan kişilerin hepsine ithaf yapacağım ve ondan sonra tekrardan isteyen kişilerle bir liste yapacağım :)) Beni sıkıştırmazsanız sevinirim :)) Keyifli okumalar diliyorum. Ne uzun bir yazı oldu bu^^

ஜ24.Bölüm

"Beni niye sen çağırıyorsun!"

"Ben evde tatilimi yapardım. Tabii bu pek mümkün değil ama."

"Hadi beni çağırdın, Pusat'ı niye çağırıyorsun!"

"Hıyar turşusu olmadan da gidebilirdik?!"

"Ne yapacağız biz İstanbul'da ya?!"

"Mardin havasından sıkılmışmış! Sen gidiyorsun, anladım. Niye beni yanında bavul gibi götürüyorsun?!"

"Sus." dedim bıkkınlıkla.

"Susmayacağım! Ben ne yapacağım orada ya Pusat'la?"

"Sadece o mu var Güneş? Biz de varız."

Ofladı. "Siz karı koca koyun koyuna yatarken biz de Pusat'la artık yatarız değil mi? Allah'ım, kafayı yiyeceğim."

Elimi yakama getirip, 'İllâllâh ettim' şeklinde tuttum.

Aşiretin HanımağasıWhere stories live. Discover now