Page 12: "He is just afraid of his own self."

565 85 267
                                    

MEDYA: Butter - Bts
(STREAM)

Merhabalarrr^^

Nasilsiniz bakalım? Umarım iyisinizdir 🐥

Bu bolumu cooook ama coookkk onceden yazmistim. Önceki bolumun birazda olsun okunma almasını ve fikin 4k olmasını bekliyordum ama olmadı 😔

NEYSE ONEMLİ DEGİL BOLUME GECELİM HADİ COK HEYECANLİYİM 🏃🏃

Oy ve yorum yapmayı unutmayalım lütfen ♥

İyi okumalar.

....

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

....

























| O sadece kendi benliğinden korkuyor |























Kim Taehyung koridorun sonuna geldiğinde, bulunduğu koridorun sonunun ana koridora çıktığını fark etmiş ve sinirle solumuştu. Her koridorun sonunda başka bir koridora çıkıyor ve bu artık onun canını sıkmaya başlıyordu. Kaybolduğunu hissediyordu fakat bu önemli değildi. Her hangi bir odaya girip pencereden dışarı atlasa, tüm bu sıkıntılar bitecek, hemen ardından kaçıp polislerle beraber geri dönecekti bu lanetli eve. Ve sonrada Jungkook'u alıp kurtulacaktı bu beladan.

Sıkıntıyla etrafına bakındığında ise diğer koridordan Bay Joon ve Yoongi'nin atışma seslerini duymuş ve adımları otomatikman durmuştu. Üst üste yutkunup yavaş bir şekilde geri geri adımlamaya başladı. Ardından hızla arkasına dönüp saklanacak bir yer aramıştı ki gözü servis asansörüne takıldı. Gerçekten de şuan ondan iyi başka bir seçenek yoktu.

Hızla adımlarını servis asansörüne yönlendirmiş, tam önünde durduğunda ise yandaki düğmelerden birine asansörün kapısının açılmasını sağlamıştı ki içeriden korku dolu bir nida yükselmiş, Taehyung da refleks olarak geriye doğru fırlamıştı. "Aman Tanrım!" derken ağlayan kız, Taehyung'u görmesi ile sakinleşmeye çalıştı. "Burada neler oluyor anlamıyorum." dedi kız titreyen elleri ile bir yandan heyecanlanan kalbini tutarak. Islak yanaklarını umursamadan derin derin nefesler almaya çalışarak konuşuyor ve tam da Taehyung'un gözlerinin içine bakıyordu çaresizliğini görmesi için.

"Tamam," dedi Taehyung kızı sakinleştirmek amacı ile. Kızın yüksek sesli konuşması yüzünden her an birisi onları duyabilirdi. "sen sessiz ol tamam mı?" diye cümlesine devam ettiğinde, kız göz yaşlarını silip "Ben hizmetçi bile değilim." dedi akan makyajını umursamadan. "Bay Baekhyun dansımı beğeniyordu sadece." dediğinde Taehyung bulunduğu duruma anlık gülmek istedi. Başı dertte olan kendisiydi şuan ve daha kendini sakinleştirmeden başka birini sakinleştirmeye çalışıyordu.

saklambaç • taekookWhere stories live. Discover now