Page 3: "Everything is just beginning."

1.5K 209 181
                                    

MEDYA : Crystallize - Lindsey Stirling

Selamun aleyküm

Bakın normalde hiiiç yb atmayacaktım, ama birde baktım okunuyor fic... Dedim ulan benden günah gitti.

Oy verip yorum yapmayı unutmayın 💞💞

İyi okumalar.

.

...




















| Her şey yeni başlıyor. |




















Derin bir nefes aldı Taehyung. Havanın mükemmelliği, çevresinde onu izleyenlere pozitif enerji verirken, kendisinede aynı enerjiyi verdiği söylenemezdi.

Aldığı nefesi yavaş yavaş verirken, karşısında fotoğrafını çeken genç uşak "lütfen doğal gülümseyin." Dedi.

Dudakları titreye titreye gülümsemeye çalışıyordu. Aslında bakarsanız heyecanının büyük bir kısmı, karşısında onu izleyen kalabalıktan geliyordu. Odaklanmaya çalıştı. Hiç kimseyi düşünmemeye ve sadece fotoğraf için güzel bir gülümseme yerleştirmeye çalıştı suratına.

"Daha iyisini bulabilirdi." Dedi kenarda bekleyen oldukça genç görünümlü bir adam. Sarı saçlarını geriye yapıştırıp alnını açıkta bırakmış, üzerine ise sadece kahve Victorian tarzı, sade, klas bir takım elbise giymişti. Bileğinde ki oldukça şık saat, bir metre öteden kendini belli ediyordu.

"İçimizden en çok onu seviyorsun diye böyle söylüyorsun " dediğinde yanındaki genç, Namjoon şaşkınlıkla ona döndü

"Lütfen." Dedi kaşlarını çatarak. "Ben hepinizi eşit derecede seviyorum yoongi." Demiş ve Yoongi'nin dudaklarından kısa bir kahkaha kaçırmasına neden olmuştu.

Eşit dereceymiş... Hah, eşit derece git kendini becer.

Namjoon kafasını çevirip yanında gülen oğluna bakmış ve istemsiz şekilde oda gülümsemişti. "Tamam, kötü bir palavracıyım."

Önde damadın fotoğraflarını çeken uşak, arkasını dönerek "buyrun efendim." Dedi. Namjoon ceketinin ilk düğmesini ilikleyerek, kendinden emin bir şekilde fotoğraf çekilen alana doğru adımlamıştı. Koskocaman bir süs havuzunun önünde fotoğraf çekimleri yapılıyordu. Çünkü çekimler için en uygun yer burasıydı.

Taehyung ile yan yana durduklarında ikiside suratına sahte bir gülümseme yerleştirmiş ve objektife bakmışlardı. Namjoon objektife doğru gülümsemeye devam ederken sadece Taehyung'un duyabileceği bir ses tonu ile "Hala önüne gelene sakso çeken, para avcısı bir fahişe olup olmadığını çözemedim." Demişti. Çünkü biliyordu ki namjoon, eğer öyle bir şey olursa, kimsenin gözünde mevkisi kalmaz ve itibarı yerle bir olurdu. İlk gelininde olduğu gibi.

Taehyung elindeki çiçeği uzun, ince parmaklarıyla biraz daha sıkı kavrayıp yanındaki adamın kurduğu cümleleri idrak etmeye çalıştı. Hemen ardından gülümsemesini bozmamaya özen göstererek " Bu cümleleri kurarken fazla streslisiniz. Demek ki aranızda bir fahişe var?" Demişti. Açıkçası babası olacak bu adamın bu kadar ileri gideceğini düşünmüyordu. Fakat karşı taraf eğer laf sokmalar ile birlikte bir savaş başlatırsa, oda karşı taraftan geri kalmazdı.

saklambaç • taekookWhere stories live. Discover now