Page 6: "You have to play the game."

811 151 220
                                    

Merhabalar^^

2k olarak gümbür gümbür geliyoruz alooo

NEYSE BEKLEMEDEN BOLUME GECELİMM HEMENN UZUN ZAMAN OLDU ASİRİ HEYECANLİYİM KSPWŞDLWŞDMDŞDLWŞD

Oy ve yorum yapmayı unutmayınnn ♥

İyi okumalar.

.....

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


.....























|Oyunu oynamak zorundasın.|

























Hayatım boyunca her zaman ailesi olan insanlara özenirdim. Aile demek benim için kutsal bir kelimeydi. O ortamın sıcaklığını tatmak, korunma hissi ve nicesi. Küçükken hatırlıyorum da çoğu arkadaşım ailem olmadığından dolayı benimle konuşmayı kesmişti aileleri yüzünden. Benim ne olduğu belli olmayan bir çocuk olarak zannetmişlerdi. Koruyucu aileye gittiğimde, benim de artık bir ailemin olduğunu yüzlerine vurmak istedim.

Peki şimdi?

Benim onca sene aradığım aile sıcaklığı bu muydu? 

Bilmiyordum. Şuan ne gördüğümü, az önce ne yaşadığımı ve ne hissettiğimi veya ne yapacağımı bilmiyordum. Şaşkınlık ile yere bakmaya devam ederken nefes alış verişim hızlandı, göğsüm daraldı ve nefesim kesildi.

Beni öldüreceklerdi.

Resmen şuan ailem deyip tüm samimiyetimi gösterdiğim aile, beni öldürmek için arıyorlardı.

Yanımda oturan beden vücudunu hafif kaldırıp omuz üstünden arkasına doğru bakmıştı etrafı kontrol edebilmek amacıyla. Kimsenin olmadığını görünce hızla kapıya doğru ilerleyip sessizce kafasını koridordan uzatıp bir sağa bir sola bakmış, kimsenin etrafta olmadığını anlayınca kapıyı oldukça sessiz bir şekilde kapatmıştı. Bana doğru hızlı adımlarını yönlendirirken, ben istesem de hareket edemiyordum. Ayaklarımın bağı çözülmüştü resmen.

saklambaç • taekookWhere stories live. Discover now