Page 8: " I prefer to die."

736 146 350
                                    

Merhabalar^^

Nasılsınız? Ben peh derecede iyiyim xmzalepdkdmsp

Arkadaslar bu arada bu ne bicim korku fici amk. Cok ozur dilerim ama ficin korku ile alakasi yok resmen hasjsksnslx bu yüzden başka bir korku fici yazarsam üç harfliler ile alakalı bir şeyler yazarım. Yada hayalet falan ama bu fic cidden korku fici değil hkelddğdşemdşdmd

Neyse bu bölüm sadece yoonmin. Çünkü boyle olmak zorudaydı 👁👄👁

Oy ve yorum yapmayı unutmayin ballarim!

İyi okumalar ♡

....

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

....





















|Ölmeyi tercih ederim.|





















Park Jimin kırmızı rujunu, dolgun dudaklarına temas ettirerek her tarafına yedirmeye çalışmıştı. Aynanın karşısında ruju yavaş bir şekilde hareket ettiriyor ve her tarafa yayılmasını sağlıyordu. Üst dudağını bitirip alt dudağına geçerken aklından geçirdiği tek şey kendini beğendirme isteğiydi. Beğendirmek istiyordu kendini. Jeon Jungkook'un onu görünce her şeyi unutmasını ve sadece kendi güzelliğine kapılmasını istiyordu.

Ona göre Jeon Jungkook muhteşem biriydi. Oldukça nazik olmasının yanı sıra romantik ruhunu görmüş ve bundan çok fazla hoşlanmıştı. Fahişe olarak geçirdiği yıllarından sonra, ilk defa bir erkek ona bu denli nazik davranıyordu. Belki Jungkook'un ona karşı davranışlarını yanlış yorumluyor olabilirdi fakat yine de kocası olacak adamla dahi aynı yatakta bile yatmazken, Jeon Jungkook ile fena halde istiyordu.

Yanlış anlaşılmasın, Yoongi ile aynı yatakta yatamamasının tek sebebi Yoongi'nin onu sevmemesi ve reddetmesiydi. Yoongi o zamanlar başka birine aşıktı. Bir gün bara geldiklerinde Jimin ile birlikte olmuş ve altındaki fahişeye anın sarhoşluğu ile her şeyi anlatmıştı. Yoongi bu lanet yüzünden ne kimseyi tehlikeye atmak istiyordu, ne de aşkından vazgeçmek istiyordu.

saklambaç • taekookWhere stories live. Discover now