Page 7: "They shouldn't have felt the fear."

702 162 282
                                    

MEDYA: Arctic Monkeys - Do I Wanna Know

Merhabalar^^

Bölüm sonuna bıraktığım notu okumayı unutmayın lütfen.

Oy ve yorum yapmayı unutmayın.

İyi okumalar ♡

.....

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


.....






















|Korkuyu hissetmemeliydiler.|



























Pantolonumdan kestiğim kumaşı hızlı bir şekilde elime sararken yüzümde bulunan ciddi ifade bir an olsun kaybolmuyordu. Koridorun sonuna geldiğimde çatık kaşlarım ile kafamı kaldırdım. Sağ ve sol tarafta da kapı bulunuyordu ve ben kesinlikle hangisini açıp gideceğimi hatırlamıyordum. Jungkook'un koridorun sonuna kadar git dediğini hatırlıyorum fakat ondan öncesinde veya sonrasında ne demişti bir türlü aklıma gelmiyordu.

Birini seçmek zorundaydım çünkü zamanım git gide tükeniyordu. Derin bir nefes alıp kendimi sol kapının olduğu tarafa çevirdim. Bir iki adım daha atıp yaklaştıktan sonra kulpu yavaşça indirmiş ve açık kapıdan dışarı çıkmıştım ki kafamı kontrol amaçlı sağa çevirmem ile cesedi taşıyan Yoongi ve Bay Joon, onlara gaz lambasını tutan Jessie hala ile göz göze gelmiş ve o sırada tüm bakışlar bana dönmüştü.

"Hassiktir." Kelimesi dudaklarımdan dökülürken cesedin kafa kısmını taşıyan Yoongi "onu bulduk." Demiş ve benim saniyeler içerisinde yaptığım salaklığı fark etmeme sebep olmuştu.

Yanlış kapıyı seçmiştim.

Bay Joon cesedin ayak kısmını yere bırakıp omuzuna astığı pompalıyı çıkartıp bana sıkmak için kısa bir hazırlık yapmaya girişirken ben hızla arkama dönmüş o sırada Baekhyun ile göz göze gelmiştim. Baekhyun eli ayağı birbirine dolaşmış bir şekilde bana üst üste ateş etmeye başlarken kafamı eğerek hızla ona doğru koşmuştum. Bana doğru sıktığı mermiler, arkamda kalan yaratıkların hedef noktası olurken Bay Joon'un "Aman tanrım olamaz! Lanet olsun!" gibi şeyler söyleyerek bağırdığını duyar gibi olmuştum.

saklambaç • taekookWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu