Page 4: "Hide and seek."

1.2K 185 282
                                    

MEDYA: Beethoven - Ayışığı Sonatı

Merhabalar^^

Aman allahim ne ybsi benim gözlerim yanlis mi görür??????

Bilmiyorum agalar bilmiyorum.

Oy verip yorum yapmayı unutmayın ♥

İyi okumalar.

.....


















| Saklambaç |














Hızla Jungkook'un dudaklarına doğru uzanmış ve küçük et parçalarını sömürmeye başlamıştım. Dudağının alt kısmını emiyor, ısırıyor ve dilimi dudaklarının içerisine göndererek mahvolmamızı sağlıyordum. Aralık kalan dudaklarından bana küçük bir inleme bahşederken ellerim çoktan gömleğinin düğmelerine gitmişti. Üst dudağımı ısırıp kendine doğru çekmiş ve bunu yaparken gözlerimin içine bakmıştı. Şehvetin kararttığı göz bebekleri beni daha çok gaza getirmiş olacak ki hızla onu yatağa doğru ittirerek üzerine çıktım. Dudaklarımız hala ayrılmıyor ve bir yandan açık kalan düğmelerini hızla açmaya çalışıyordum.

Düğmeleri tamamıyla açtığımda dudaklarını ısırarak alt tarafa doğru kaymış ve çenesine küçük küçük öpücükler bırakarak boynuna doğru yönelmiştim. Ezbere biliyordum bu vücudu. Ve yalnızca benim bilmem çıldırmama sebep oluyordu.

Boynuna ilk ıslak bir öpücük bırakmış ardından dil darbelerim eşlik etmişti. Tekrar inlediğinde dudaklarım yukarı doğru kıvrılmıştı. İlk seksimiz olmasa da en güzel seksimiz olmak zorundaydı. Yani onu mutlu etmek istiyordum. Bu yüzden bu gece şeytan benim yanımda olmalıydı.

Jungkook'un penisinin üzerine kalçalarımı biraz bastırıp ileri geri hareket etmeye başladım. Her bir hareketim ile kafası arkaya doğru kayıyor ve penisinin seğirdiğini hissedebiliyordum. Zaten en başından benim gibi sertleşmişti. Tekrar boynuna yönelip yalamaya başladığımda dudaklarından "Hassiktir." Kelimesi dökülmüştü. Dilim ile boynundan göğüs ucuna kadar ıslak bir çizgi çektim. "Taehyung, " Dedi inlememek için dudaklarını ısırarak. Onu umursamadım çünkü şu an önümde duran kaslı ve dövmeli bedenden ziyafet çekme peşindeydim. Göğüs ucuna uzun bir ısırık bırakırken "Taehyung... " Diyerek yeniledi kendisini. "Bebeğim dur bir saniye sana bir şey söyleyeceğim."

Dil darbelerimi göğüs ucundan aşağı doğru indirirken karın kaslarına bir kaç öpücük bırakmış ve ardından geri çekilerek "sus ve soyun." Demiştim. Ne diyeceği umurumda dahi değildi çünkü o penisi bir an önce içimde istiyordum.

"Bunu söylemem gerekiyor." Dediğinde sinirli bir şekilde kalçalarımı sertleşen penisi arasında hareket ettirmiş ve ikimizin de inlemesine sebep olmuştum. Bugün yaramaz taraf bendim ve bu durum çok hoşuma gitmişti.

"Pantolonunu çıkar." Dedim pantolonunun üzerinden sertleşmiş erkekliğine küçük bir öpücük kondururken. Hemen ardından kendi gömleğimi çıkartmak için geri çekilmiştim ki aynadan yansıyan bedeni gördüğüm gibi küçük bir çığlık atarak geriye doğru fırlamıştım. "Hassiktir burada biri var!" Diyerek bağırdım korkunun verdiği heyecan ile. Anlık bana şaşkınlık ile bakan Jungkook "ne?" Diyerek benim baktığım yere çevirmişti bakışlarını. Ardından rahat bir nefes alarak "Tanrım," Dedi. "Jessie hala, bize biraz müsaade et." Diyerek de devam etmişti dolabın yanında duran kadına bakmaya devam ederek.

Biz kapıyı kilitlemiştik?

Gözlerim kadının hemen yan tarafında duran dolaba kayınca kaşlarım istemsiz çatıldı. Dolap şeklinde gizli bir kapı ha?

saklambaç • taekookWhere stories live. Discover now