008 » Säännöt rakkaudelle

471 27 177
                                    

„𝙼𝚎𝚒𝚍ä𝚗 𝚝ä𝚢𝚝𝚢𝚢 𝚔𝚎𝚔𝚜𝚒ä𝚜ää𝚗𝚗ö𝚝 𝚛𝚊𝚔𝚔𝚊𝚞𝚍𝚎𝚕𝚕𝚎

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙼𝚎𝚒𝚍ä𝚗 𝚝ä𝚢𝚝𝚢𝚢 𝚔𝚎𝚔𝚜𝚒ä
𝚜ää𝚗𝚗ö𝚝 𝚛𝚊𝚔𝚔𝚊𝚞𝚍𝚎𝚕𝚕𝚎.
𝙹𝚊 𝚛𝚊𝚔𝚊𝚜𝚝𝚊𝚊 𝚗𝚒𝚒𝚍𝚎𝚗 𝚛𝚊𝚓𝚘𝚒𝚜𝚜𝚊,
𝚑𝚒𝚕𝚓𝚎𝚗𝚝ää 𝚛𝚒𝚜𝚝𝚎𝚢𝚔𝚜𝚒𝚒𝚗 𝚊𝚓𝚘𝚒𝚜𝚜𝚊."

-𝚂ää𝚗𝚗ö𝚝 𝚛𝚊𝚔𝚔𝚊𝚞𝚍𝚎𝚕𝚕𝚎
𝙰𝚗𝚗𝚊 𝙿𝚞𝚞

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3995

♪ ♪ ♪

𝙹iminillä oli vaikeuksia pysyä maanantain tanssitunneilla housuissaan. Keskittymiskyky herpaantui jatkuvasti tanssimisesta Yoongiin, jonka tunnustus pyöri Jiminin päässä jatkuvana kehänä. Hän yritti käyttäytyä mahdollisimman normaalisti -sillä Yoongi oli varta vasten pyytänyt pitämään matalaa profiilia-, mutta Jimin huomasi jäävänsä aivan liian monta kertaa päivän aikana tuijottamaan mustahiuksisen sopusuhtaista vartaloa. Onneksi tunne ei ollut aivan yksipuolinen, sillä myös Yoongin kosketukset paritanssien yhteydessä viipyivät tarpeettoman kauan hänen ihollaan.

Päivä valui uskomattoman hitaasti ohitse ja vaikka jazz olikin Jiminin mielestä hauskaa, hän ei yksinkertaisesti kyennyt pitämään motivaatiota yllään. Hän tiedosti turhan hyvin, että koulun loppumisen jälkeen he menisivät Yoongin huoneeseen sopimaan seurusteluun liittyviä sääntöjä. Sitten Jimin saisi virallisesti nimittää mustahiuksista poikaystäväkseen ja saada kerrankin todellista vastakaikua tunteilleen. Hän toivoi niin kovasti kaiken heidän välillään onnistuvan mutkattomasti ja uskoi, että Yoongi voisi olla hänellä se oikea. Jimin tulisi tekemään kaikkensa, jotta kelpaisi Yoongille, eikä tämäkin jättäisi häntä.

Viimein koulun kello soi päivän päättymisen merkiksi ja opettaja toivotti oppilailleen hyvät päivänjatkot. Jimin kaahasi ensimmäisten joukossa ulos luokasta ja malttamattomana lähti pomppimaan rappusia alas. Hän ei halunnut nähdä yhtäkään ystävistään, sillä se saattaisi pidentää hänen odotustaan, jos nuo haluaisivat jäädä juttelemaan jostain jonninjoutavasta.

Jimin odotteli innosta kihisten, että rauhallinen Yoongi sai vedettyä kengät jalkaansa ja he kävelivät rinnakkain toiseen rakennukseen, josta matka jatkui Yoongin huoneelle. Sanoja ei liiemmin vaihdettu heidän välillään, sillä molemmat aistivat toisesta jännittämisen. Yoongi aukaisi huoneensa oven avaimillaan ja he astuivat sisään yksiöön.

"Mä haisen sitten hielle", Jimin informoi jo valmiiksi, sillä ei halunnut tuhlata kallista aikaa käymällä suihkussa. Yoongi myötäili ystäväänsä ja vaihtoi nopeasti hikisen paidan puhtaaseen, vaikka se ei kovin hygieenistä ollutkaan. Kunnioituksen vuoksi Jimin katseli sillä aikaa pois pojasta, vastustellen haluansa nähdä Yoongi paidattomana.

"No niin", Yoongi henkäisi raskaasti, yrittäen piilottaa jännitystään rauhallisen kuorensa alle. Hän ei ollut koskaan ollut tällaisessa tilanteessa, eikä vakavasti puhuen ollut kuvitellut, että joutuisikaan tähän. Tuskin kukaan normaali ihminen ajautuisi keskustelemaan säännöistä suhteelleen, mutta hänellä oli ongelmia sitoutumisen kanssa ja myös Jimin oli vihjannut aiemmin siihen suuntaan, ettei kovin mielellään seurustelisi. Kaikista järkevintä olisi kehittää edes jonkinlaiset säännöt heidän välilleen, niin homma sujuisi hienosti eteenpäin, eivätkä he vahingossakaan rikkoisi toistensa rajoja.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now