015 » Hyvän ystävän teko

303 24 141
                                    

„𝙸 𝚖𝚒𝚐𝚑𝚝 𝚋𝚎 𝚖𝚎𝚜𝚜𝚎𝚍 𝚞𝚙, 𝚋𝚞𝚝 𝙸 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚒𝚜 𝚕𝚘𝚟𝚎

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙸 𝚖𝚒𝚐𝚑𝚝 𝚋𝚎 𝚖𝚎𝚜𝚜𝚎𝚍 𝚞𝚙, 𝚋𝚞𝚝 𝙸 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚒𝚜 𝚕𝚘𝚟𝚎."

-𝚂𝚘𝚞𝚛 𝙲𝚊𝚗𝚍𝚢
𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔𝚙𝚒𝚗𝚔, 𝙻𝚊𝚍𝚢 𝙶𝚊𝚐𝚊

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜;3005

♪ ♪ ♪

𝚃aehyung oli nukkunut huonosti viimeisen viikon ajan, kun hänen mielessään oli pyörinyt kehittyvä suunnitelma Jiminin olon parantamiseksi. Hän oli miettinyt päänsä puhki ja pyöritellyt asioita moneen kertaan jokaisesta mahdollisesta näkökulmasta, minkä hän vain oli onnistunut kaivamaan esille. Suunnitelman etenemistä oli estänyt Taehyungin omatunnon kolkutus ja ajatus siitä, tekisikö hän oman moraalinsa mukaisesti oikean teon. Hän kuitenkin tiesi tahtovansa sisimmässään vain hyvää Jiminille, joten jatkoi harkintaansa kaikista sekaisista mietteistään huolimatta.

Myös Jungkook oli huomannut poikaystävässään selvän eron kuluneiden päivien aikana. Taehyung vietti normaalia enemmän aikaa ajatuksissaan ja tuon tuostakin vaipui tilaan, jossa ei kuullut tai nähnyt mitään. Jungkook oli huolissaan Taehyungin oudosta käytöksestä, mutta hänen kysymyksiinsä vastattiin aina samalla tavalla: "Kaikki hyvin, mietin vain yhtä asiaa." Eikä Jungkook saanut koskaan vastausta siihen, mitä Taehyung mahtoi miettiä. Se vaivasi tarpeettoman paljon Jungkookia, joka edelleen oli hieman epävarma hopeahiuksisen tunteista häntä kohtaan.

Taehyung oli pyöritellyt asioita monelta kantilta ja yrittänyt valaista neliön jokaisen kulman, ettei mikään varjoon jäävä sivu pilaisi hänen suunnitelmaansa. Hopeahiuksisen pahaksi onneksi, Jimin itse oli jättänyt paljon asioita menneisyydestään kertomatta, jotka muuttaisivat koko kuvion monikulmaisemmaksi. Ottaisi Taehyung minkä tahansa asian huomioon hankkeessaan, hän ei tiennyt mitään Jiminin ongelmista luottaa toisiin ihmisiin tai hänen kahdesta suurimmasta pelostaan; yksin jäämisestä ja riittämättömyydestä.

Taehyung oli tullut vain varmemmaksi päätöksessään seuratessaan Yoongin ja Jiminin yhdessäoloa. Edellisen riidan jälkeen heidän välillään oli ollut rauhallista, mutta Taehyung näki, että sopu oli ainoastaan Jiminin ansiota. Blondi oli vetänyt reippaan hymyn kasvoilleen, joka purkautui itkuna Taehyungin seurassa, kun he viettivät aikaa vain kahdestaan. Jimin oli puhunut paljon suhteestaan Yoongiin ja kuinka hän toisinaan pelkäsi mustahiuksista, mutta ristiriitaisesti antoi lähes jokaisessa lauseessaan ymmärtää, paljonko rakasti Yoongia ja tekisi kaiken tämän puolesta. Huolestunut Taehyung piti sitä myrkyllisen suhteen merkkinä.

Niinpä hän oli antanut ajatustensa juosta siihen pisteeseen, missä ne olivat nyt. Suunnitelma oli valmis, mutta Taehyung tunsi olonsa enemmän epävarmaksi kuin onnistuneeksi, vaikka hän ei uskonutkaan, että mikään kohta voisi mennä pieleen tarkan suunnittelun ansiosta. Hermostunut Taehyung käveli huoneessa edestakaisin hiuksiaan haroen niin monta rinkiä, että lopulta Jungkookilta katkesi hermot.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now