016 » Kaksi särkynyttä

251 26 128
                                    

“𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚊𝚛𝚐𝚞𝚖𝚎𝚗𝚝, 𝚎𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚠𝚘𝚛𝚍 𝚠𝚎 𝚌𝚊𝚗'𝚝 𝚝𝚊𝚔𝚎 𝚋𝚊𝚌𝚔

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

“𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚊𝚛𝚐𝚞𝚖𝚎𝚗𝚝, 𝚎𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚠𝚘𝚛𝚍 𝚠𝚎 𝚌𝚊𝚗'𝚝 𝚝𝚊𝚔𝚎 𝚋𝚊𝚌𝚔.
'𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚝𝚑𝚎 𝚊𝚕𝚕 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚑𝚊𝚜 𝚑𝚊𝚙𝚙𝚎𝚗𝚎𝚍
𝙸 𝚝𝚑𝚒𝚗𝚔 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚋𝚘𝚝𝚑 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚝𝚑𝚎 𝚠𝚊𝚢 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚜𝚝𝚘𝚛𝚢 𝚎𝚗𝚍𝚜„

-𝙷𝚊𝚙𝚙𝚒𝚎𝚛
𝙼𝚊𝚛𝚜𝚑𝚖𝚎𝚕𝚕𝚘

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜: 2112

♪ ♪ ♪

𝙹imin viimeisteli vaikeimman sarjan liikkeitään omasta mielestään hyväksyttävästi ja päätti lopettaa harjoittelut siihen. Ilma salissa oli raskas ja kuuma, minkä pystyi näkemään Jiminin onnellisista, mutta hikisistä kasvoista. Hän oli tanssinut reilusti yli kolme tuntia vain pienillä tauoilla, sillä hänen olisi saatava esityksensä näyttämään mahdollisimman hyvältä. Jiminillä oli pakkomielle todistaa oman terveytensäkin uhalla jokaiselle epäilijälle, myös itselleen, että hänessä olisi ainesta päätanssijan paikkaan. 

Vaaleahiuksinen asteli salin reunalle laukulleen ja kaivoi puhelimensa esiin taskusta. Yläpalkki oli tyhjä, lukuun ottamatta yhtä viestiä Yoongilta. Hieman hämmentyneenä Jimin klikkasi viestin auki, pyyhkien samalla hikeä otsaltaan. Viesti sisälsi vain kysymyksen siitä, voisivatko he nähdä illalla. Pojilla oli ollut muutenkin puhetta yhteisen ajan viettämisestä myöhemmin ehtoolla, siksi kysymys hieman kummastutti Jiminiä. Hän kuitenkin vastasi hänelle käyvän vaikka heti, kun vain oli ensin venytellyt ja käynyt suihkussa. Kun vastausta ei tullut muutamaan minuuttiin, hän työnsi puhelimen takaisin reppuunsa ja palasi salin keskelle istumaan. Raskaiden treenien jälkeen oli hyvä tehdä muutamia palauttavia venytyksiä ennen raikastavaa suihkua.

♪ 

Yoongi oli viestissään pyytänyt Jiminiä tulemaan suihkun jälkeen tämän huoneeseen, joten vaaleahiuksinen poika asteli toiveikkaalla mielellä kohti poikaystävänsä ovea. Yoongi ei ollut hetkeen kysynyt häntä luokseen omatoimisesti, joten Jimin tunsi olonsa iloiseksi. Tällä kertaa hänen ei tarvinnut miettiä tunkeilevansa kun Yoongi oli itse pyytänyt hänet vierailemaan. Jimin oli vetänyt punaisen hupparinsa hupun märkien hiustensa päälle, mistä vaaleat kutrit kuitenkin yrittivät puskea tietään naamalle. Ne pitäisi taas jossain vaiheessa käydä leikkaamassa ja värjäämässä uudelleen vaaleammiksi kaupungissa, mutta aikaa ei tuntunut löytyvän koulun ja harjoitteluun kuluvien viikonloppujen välistä.

Jimin koputti Yoongin oveen ja kuunteli hymy huulillaan, kuinka mustahiuksinen laahusti oven toisella puolella avaamaan sen hänelle. Hän astui sisään hämärään huoneeseen ja oli kapsahtamassa Yoongin kaulaan tervehtiäkseen toista iloisena, mutta pidempi väisti häntä nopeasti. Hämmentyneen Jiminin hymy suli pois hänen huuliltaan.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now