013 » Ei kukaan täällä yksin selvii

325 27 165
                                    

„𝙸𝚏 𝙸 𝚜𝚑𝚘𝚠𝚎𝚍 𝚢𝚘𝚞 𝚖𝚢 𝚏𝚕𝚊𝚠𝚜𝚒𝚏 𝙸 𝚌𝚘𝚞𝚕𝚍𝚗'𝚝 𝚋𝚎 𝚜𝚝𝚛𝚘𝚗𝚐

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙸𝚏 𝙸 𝚜𝚑𝚘𝚠𝚎𝚍 𝚢𝚘𝚞 𝚖𝚢 𝚏𝚕𝚊𝚠𝚜
𝚒𝚏 𝙸 𝚌𝚘𝚞𝚕𝚍𝚗'𝚝 𝚋𝚎 𝚜𝚝𝚛𝚘𝚗𝚐.
𝚃𝚎𝚕𝚕 𝚖𝚎 𝚑𝚘𝚗𝚎𝚜𝚝𝚕𝚢,
𝚠𝚘𝚞𝚕𝚍 𝚢𝚘𝚞 𝚜𝚝𝚒𝚕𝚕 𝚕𝚘𝚟𝚎 𝚖𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚜𝚊𝚖𝚎?“

-𝙻𝚘𝚌𝚔𝚎𝚍 𝚊𝚠𝚊𝚢
𝚁𝚘𝚌𝚔 𝙲𝚒𝚝𝚢, 𝙰𝚍𝚊𝚖 𝙻𝚎𝚟𝚒𝚗𝚎

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 2782

♪ ♪ ♪

𝙹imin hengitti raskaasti suunsa kautta romahtaessaan polvilleen kanveesiin ja kurkotti uupuneena vesipulloonsa. Hän pyyhki toisella kädellä hikeä otsaltaan ja joi ahnaasti viileää vettä kuivaan kurkkuunsa. Jimin vilkaisi nopeasti selkänsä taakse harjoittelusalin kelloon ja kirosanoja sihahdellen veti tanssiesityksen kulun sisältävän vihkonsa esiin laukusta. Hän oli vuokrannut salin käyttöönsä kahdeksi tunniksi, jotta oli saanut varmistettua esityksensä toimivuuden käytännössä. Tanssin keskellä Jimin oli huomannut monta kohtaa, jotka eivät sopineet kappaleen tahdin kanssa mitenkään päin kääntelemällä yhteen. Hänen pitäisi kirjoittaa koko listaus uudestaan ensimmäisestä liikkeestä lähtien, mikä ärsytti poikaa jo valmiiksi. Viimeisten kuukausien ajan hän oli keskittynyt täysillä tanssin rakentamiseen, joten näin suuri takapakki tuntui kunnianhimoisesta Jiministä kurjalta.

Kirjoitettuaan huomionsa ylös tyhjälle viikon sivulle, hän pakkasi tavaransa ja punnersi itsensä ylös lattialta. Jimin oli tanssinut lähemmäs tunnin haastavaa koreografiaa putkeen ilman taukoja, mikä nyt adrenaliinin hävitessä tuntui kehossa särkynä ja uupumuksena. Hän suunnitteli käyvänsä suihkussa ja painuvansa sitten nukkumaan, vaikkei kello ollut vielä puolta viittäkään. Muutaman viime kuukauden stressi alkoi näkymään Jiminissä myös fyysisesti, minkä jokainen ystävä oli etäisemmäksi muuttuneesta, entisestään laihtuneesta pojasta huomannut. Taehyung oli yrittänyt piristää Jiminiä käymällä tuon kanssa kaupungilla -mistä oli kehkeytynyt väärinymmärrysten kautta riita Yoongin kanssa, mikä osaltaan oli vaikuttanut Jiminin voinnin huononemiseen- ja Yoongi oli pitänyt itsensä niin ymmärtäväisenä ja kannustavana Jiminiä kohtaan, kuin hän vain osasi.

Suurin ongelma oli kuitenkin siinä, ettei Jimin puhunut mieltään painavista asioista ja pisti aina kaikki muut oman olonsa edelle. Hän ei ollut tahtonut mainita hänen ja Hoseokin riidan todellisesta tilanteesta kenellekään, vaikka se näyttelikin suurta roolia koko kaveriporukan keskellä. Hän ei halunnut puhua stressistään tai siitä, kuinka tiedosti antavansa kunnianhimoisten unelmiensa jyrätä perustarpeiden ylitse kenellekään, koska piti niitä vain omana syynään. Jimin väisteli Yoongin kanssa oikeiden tunteidensa näyttämistä ja piti yllään reipasta maskia, ja purkasi pahan olonsa myöhemmin tanssimiseen tai yksin huoneessa itkemiseen. Hän oli hitaasti kadottamassa itseään, sillä tahtoi olla kaikkien silmissä tarpeeksi eikä hän halunnut vaivata ketään omilla ongelmillaan.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now