018 » Tiedän et se satuttaa

361 31 124
                                    

„𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚎 𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚋𝚊𝚌𝚔 𝚝𝚘 𝚖𝚎, 𝙸 𝚍𝚘𝚗'𝚝 𝚠𝚊𝚗𝚗𝚊 𝚍𝚘 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚊𝚗𝚢𝚖𝚘𝚛𝚎

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚎 𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚋𝚊𝚌𝚔 𝚝𝚘 𝚖𝚎,
𝙸 𝚍𝚘𝚗'𝚝 𝚠𝚊𝚗𝚗𝚊 𝚍𝚘 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚊𝚗𝚢𝚖𝚘𝚛𝚎.
𝙸 𝚓𝚞𝚜𝚝 𝚠𝚊𝚗𝚗𝚊 𝚋𝚎
𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚠𝚎 𝚠𝚎𝚛𝚎 𝚋𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎."

-𝚂𝚘𝚛𝚛𝚢 𝙸 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚊𝚙𝚘𝚕𝚘𝚐𝚒𝚣𝚎𝚍
𝙿𝚘𝚠𝚏𝚞

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 5250

♪ ♪ ♪

𝙹imin ei ollut koskaan tuntenut oloaan niin heikoksi ja mieltään epävakaaksi kuin nyt kävellessään laukku olallaan kohti tanssisalia. Hän oli aamusta Hoseokin aamupala-aneluista huolimatta nukkunut siihen asti, että hänen oli ollut pakko nousta, ettei heti ensimmäistä päivää viikon poissaolon jälkeen merkittäisi myöhästyneeksi. Jimin käveli ihmisten keskellä, mutta ei edes havainnoinut muita ympärillään, vaikka heihin satunnaisesti törmäsikin. Mielessään hän pyöritteli raskaita tunteita, joita Yoongin kohtaaminen tulisi varmasti aiheuttamaan. Hän oli koko yön miettinyt reaktioitaan Yoongin mahdollisiin sanoihin tai tekoihin niin, ettei vain antaisi kuorensa murtua nuoremman edessä. Se olisi menoa sitten.

Jimin oli parhaillaan kasaamassa samanlaista suojaa itsensä ympärille, kuin muutama vuosi sitten päätyessään vihaamaan rakkautta. Ainoana erona siihen tilanteeseen oli, että nyt Jimin ei vihannut tunnetta, vaan itseään. Hän oli päättänyt piilottaa oman pahan olonsa muiden silmiltä hymyn ja reippauden taakse niin, ettei kukaan joutuisi olemaan huolissaan hänestä. Tällä hetkellä ainakin Taehyung ja Hoseok olivat hermoromahduksen partaalla hänen takiaan, sillä mikään keino ei ollut saanut positiivisia tunteita Jiminin kasvoille tai tätä käymään vapaaehtoisesti syömässä. Eikä Jimin tahtonut huolestuttaa ystäviään asioilla, jotka hän oli itse pilannut.

Jimin jäi seisomaan luokan eteen ja raskaasti hengittäen riiputti päätään urheilusuorituksesta. Jalat tärisivät silmillä huomattavasti ja Jiminin oli pakko painaa silmänsä kiinni, kun seinä edessä alkoi vääntää muotoaan. Hän nojasi sitä vasten ja hieroi turhautuneena kasvojaan fyysisestä paskasta olostaan. Aivan kuin henkistä taakkaa ei olisi riittänyt jo omasta takaa.

Vihdoin muutama minuutti kellojen soimisen jälkeen Eui-Yook asteli käytävää pitkin luokkaan ja päästi odotelleen oppilaslauman sisään. Jimin kompasteli muiden mukana lattialle istumaan ja huokaisi helpotuksesta maailman ympärillä lopettaessa pyörimisen ja huonon olon hieman helpottavan. Opettajan kertoessa päivän suunnitelmasta, Jiminin katse vaelsi hänen äänekkäistä kielloistaan huolimatta ihmisjoukon läpi ja pysähtyi Yoongiin. Tämä tuijotti silmät lasittuneina luokan takaseinää ja hetken tarkkailulla Jimin havaitsi, ettei tuokaan vaikuttanut olevan parhaassa kunnossa. Normaalistikin kalvakka iho oli suoraan sanoen valkoinen verrattuna silmäpusseihin ja sieluttoman tummiin silmiin. Huulet olivat halkeilleet kaikesta siitä pureskelusta, kun Yoongi oli pakottanut itsensä jaksamaan puuduttavat päivät loppuun saakka. Leukalinja näkyi selvemmin kuin vielä viikko sitten, josta Jimin arveli, ettei toinenkaan ollut saanut pahemmin syötyä.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now