022 » Toinen kerta toden sanoo

322 25 169
                                    

„𝚅𝚘𝚒𝚗 𝚔ää𝚗𝚝ää 𝚜𝚒𝚟𝚞𝚞, 𝚖𝚞𝚝 𝚘𝚗 𝚟𝚊𝚒𝚔𝚎𝚎 𝚘𝚕𝚕𝚊 𝚖𝚞𝚒𝚜𝚝𝚊 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„𝚅𝚘𝚒𝚗 𝚔ää𝚗𝚝ää 𝚜𝚒𝚟𝚞𝚞,
𝚖𝚞𝚝 𝚘𝚗 𝚟𝚊𝚒𝚔𝚎𝚎 𝚘𝚕𝚕𝚊 𝚖𝚞𝚒𝚜𝚝𝚊 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚊.
𝙺𝚊𝚗𝚗𝚊𝚗 𝚖𝚞𝚔𝚊𝚗𝚊 𝚓𝚞𝚝𝚝𝚞𝚒,
𝚓𝚘𝚒𝚝𝚊 𝚎𝚗 𝚙𝚢𝚜𝚝𝚢 𝚎𝚎𝚜 𝚔𝚞𝚒𝚜𝚔𝚊𝚝𝚊𝚊𝚗.“

-𝙼𝚒𝚎𝚕𝚒𝚊𝚕𝚊𝚝 𝚢𝚕ö𝚜 𝚊𝚕𝚊𝚜
𝙲𝚑𝚎𝚎𝚔

𝚠𝚘𝚛𝚍𝚜; 3965

♪ ♪ ♪

𝙺irkas aamuinen aurinko loisti ikkunoiden välistä itsepintaisesti viileään saliin, kun Yoongi ja Jimin aamutuimaan työntyivät sisälle harjoittelutilaan. Ilmassa leijui jännitys tulevasta, koe-esiintyminen päätanssijan paikkaan tanssittaisiin huomenna. He olivat vuokranneet salin jo aikaa sitten kenraaliharjoituksia varten, sillä olivat tienneet salien varauslistojen täyttyvän nopeasti kun kaikki heräisivät siihen, kuinka lähellä lukuvuosi oli loppumistaan. Enää viimeisen viikon puristukset ja sitten alkaisi kauan odotettu kesäloma.

"Haluatko sä vetää tanssin ensimmäisenä vai miten me tehdään?" Yoongi kysyi laskien sinisen treenikassinsa maahan. Hän oli kiskonut aamusta ensimmäiset vaatteet käden ulottuviltaan päälleen, sillä ei ollut jaksanut kaivaa liikuntavaatteita laukustaan. Jimin aamuvirkkuna oli yllyttänyt hänet aikoinaan varaamaan salin heti seitsemäksi, eikä Yoongi yleensä vielä siihen aikaan varsinkaan vapaapäivänä ollut jalkeilla.

"Mä voin eka joo, niin on sekin alta pois", Jimin tuumasi kaivaen laukkunsa taskusta CD-levyn. Hän kävi viemässä sen jo valmiiksi paikalleen, vaikka olisi vielä venyteltävä hyvin ja luettava varmuuden vuoksi vihko läpi huolimatta siitä, että esitys tuli jo syvältä ulkomuistista monien harjoittelukertojen seurauksena.

Jimin kävi istumaan kylmälle lattialle ja aloitti venyttelyn jaloistaan kuten aina. Yoongi ilmoitti vaihtavansa vaatteet käytävällä vessassa ja Jimin nyökyttäen jäi istumaan omiin maailmoihinsa pehmeälle alustalle. Vaikka he olivat korjailleet Yoongin kanssa paljon välille painamaan jääneitä asioita, silti heidän kahden suhteessaan tuntui vieläkin olevan jotain kitkaa. Asiat olivat muuttuneet paljon yli puoli vuotta sitten alkaneeseen ja Taehyungin huijaukseen päättyneeseen suhteeseen verrattuna.

Taehyung. Jiminin sydäntä kylmäsi ajatella hänen entistä parasta ystäväänsä. Hän ei voinut ymmärtää, miksi Taehyung oli tehnyt sillä tavalla hänelle. Jimin oli vihainen ja pettynyt hopeahiuksisen käytökseen, mutta ennen kaikkea hän ikävöi ystäväänsä, jolle oli pystynyt jakamaan kaikki arkipäiväiset sattumukset. Taehyung oli vaikuttanut niin luotettavalta ja räiskyvältä persoonalta, ja tuolla oli ollut aina aikaa hänelle. Mutta nyt sekin oli todennäköisesti muuttunut, sillä olihan hopeahiuksisen elämän tärkein ihminen Jungkook.

Jimin ei uskaltanut yrittää korjata mitään, sillä ei kestäisi samanlaista muutosta Taehyungin ja hänen väleissään kuten Yoongin kanssa kävi. Vaikka mikään ei ollut muuttunut radikaalisti, silti kaikki oli täysin erilaista, vierasta. Jos Jiminiltä vain olisi löytynyt rohkeutta, hän olisi tahtonut ottaa asian puheeksi Yoongin kanssa.

Säännöt Rakkaudelle / Yoonmin ✔Where stories live. Discover now