13 - Dans Eden Parmaklar

392 48 77
                                    

güncellenmiştir

•güncellenmiştir•

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A H Z E M

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A H Z E M

.

Aseliye Şehri

Sabaha Karşı

Ahzem'in hızlıca bir plan yapması gerekiyordu. Kollarının arasında Sayezen üzerlerine doğru gelmekte olan ateşin menzilinden çıkabilmek için çaktırmadan ilerlemeye çalışıyordu. Ateşinin gücü her ne kadar yıkıcı olursa olsun kendi üzerinde etkisizdi. Sırtında hissettiği hafif baskının haricinde bir değişim yoktu bedeninde. Hücrede ise alev alabilecek tek şey ölü adam ve üzerinde uzandığı tahta sıradan başka bir şey değildi. Bu saldırıya karşı savunmasını yaparken hızlı düşünebilmek için vakit bulabildi. Hücrenin içinde sıkışmış bir halde, hamile bir kadınla savunma yapması ne kadar yararlı olabilirdi? Bulundukları hücreden ayrılması gerekiyordu ama şartlar aleyhineydi, zindanın dövüşebilmek için fazla dar bir koridoru vardı. En azından Yüzbaşını, Sayezen'den uzaklaştırıp kadına kaçması için vakit verebilirdi. Tabii bunun için askerin ilgisini üzerine çekmesi, kendisinin daha büyük bir tehlike olduğunu göstermesi gerekiyordu. Saldırması gerekiyordu. O da öyle yapacaktı.

Biraz önce Sayezen için indirdiği boyun bağını tekrar kaldırıp, yüzünün yarısını örttü. Aseliye'den bir yüzbaşının kendi simasını biliyor olma olasılığı düşüktü ama durumu tehlikeye atmak istemedi. İçindeki ateşi uyandırması saniyelerini almadı. Geniş vücudunu, insan bedenine sahip kadın için kalkan olarak kullanmaya devam ederken sağ kolunu Sayezen'in üzerinden çekip avucunun içine ateş kondurdu. Sonunda kadının bacakları ölü bir adamın uzandığı sıraya çarptığında yüzünü adama döndü ve sol eliyle Sayezen'in omzundan tutarak ateşten nasibini almaması için onu aşağıya doğru itti.

Gücüne güç katan bu ateşle askeri yenemezdi ama yıldırabilirdi. Yavaş yavaş yürüyerek kapıdaki adama doğru yaklaştı. Kendi ateşinin faydasız olduğunu anlayan asker dövüşebilmek için rakibini görebilmesi gerektiğini bilinciyle ateşini kesmesi gerekiyordu. Yoksa bu iki meşalenin karşılıklı olarak yanması uzun sürebilirdi.

YILAN YÜREKWhere stories live. Discover now