4. kapitola

1.3K 58 0
                                    

Alex

,, Ty si sa už načisto zbláznil alebo čo? Čo si jej povedal?! " vyletela na mňa nasrdená Carmen. Rád by som jej odpovedal, ale ani ja sám som nevedel, čo som povedal. Z celej tejto situácie som bol zmätený.

,, A ty? Prečo si ju nezastavil?! Čo keď ublíži nejakému zvieraťu? Bude potom ešte hor..." náhle sa zarazila. Akoby povedala niečo, čo nemala.

Ako to myslela tým, že ublíži nejakému zvieraťu? Čo to znamená? A navyše prečo je Blake taká silná?

,, Ublíži nejakému zvieraťu?" spýtal som sa a Brayden s Car sa na mňa divne pozreli.

,, Musím ísť!" vyhla sa odpovedi na moju otázku a rozutekala sa. No ja som ju predpejol, pretože som použil upírsku rýchlosť. Chápete. Takto som tam bol behom sekundy. Bolo mi jedno, že ma Brayden videl. Blake ma zaujímala teraz viac.

Čím viac som nad tým rozmýšľal, tým viac som tomu nechápal. No jedno mi bolo jasné. Obyčajný smrteľník nemá toľko sily aj keby posilňoval. Navyše ona bola žena. Je to proste nemožné, aby mala takú silu.

,, Carmen! Ako si to myslela? Vysvetli mi to prosím. Ona loví zvieratá? Je iná tak ako ja? Do čerta! Potrebujem to vedieť! " hovoril som na ňu so zvýšeným hlasom.

,, Ty si upír?" prekvapene sa ma spýtal Bray.

,, Kurva áno! Myslíš si, že prečo sa celý ten čas Blake vyhýbam? " zafunel som a rukami si vošiel do vlasov. Bol som až príliš frustrovaný na to, aby som jasne rozmýšľal.

,, Je iná, ale nie upír. Odomňa to nemáš! " zavrčala a rozbehla sa niekam preč.

,, Hej Bray! Nepovedz jej to prosím. " zachrapčal som. Našťastie on len prikývol a stratil sa.

Celé tie roky som sa jej stránok a len teraz som zistil, že je iná. No aj napriek tomu je krásna. Viem, že musím zistiť o nej viac. Chcem vedieť, čo je zač. Po našom svete behá dosť nadprirodzených bytostí, preto neviem s určitosťou povedať, čo je zač.

No som si na sto percent istý, že má nadprirodzenú silu, ktorú pravdepodobne nevie ovládať. Každopádne, možno by mi stačilo zamerať sa iba na Braya.

Je predsa jej brat. Budú mať rovnaké gény. Keď zistím, čo je zač on, spoznám aj nadprirodzenú časť dievčaťa, ktoré už tri roky ľúbim.

Blake

Som tak blbá! Ako som mohla niečo také dovoliť?! Ako som sa mohla odhaliť? Bože, keby tam neprišiel brat, tak neviem, čo by sa stalo. Pravdepodobne by som sa premenila na obrovského čierneho chlpáča.

Ďalšia nevýhoda na pôvodných vlkolakoch. Nie len že máme obrovskú silu, ale sme oveľa väčší ako obyčajný vlkolaci.

Keby si napríklad zoberiem seba a Carmen, tak ona pri mne vyzerá ako šteňa. No ale tiež na nás inak vplýva spln. Carmen sa cez spln zväčší, ale ja mám väčšiu silu. Je to zvláštne. Vlastne celý môj život je zvláštny.

,, Prosím ťa, že si nerozthala žiadneho medveďa, srnku a ani zajačika? "zamračila sa na mňa Carmen a ja som sa nad ňou len zasmiala.

Síce som ju volávala loviť, ale ona nikdy nebola ten typ, čo by dokázala ublížiť zvieraťu. Za to ja áno.

Ja som logika rada. Hlavne keď som dokázala porozumieť zvieratám. Ďalšia schopnosť, ktorú ovládajú len povodní vlkolaci.

,, Nie. Ovládla som sa, ale čo Alex? " smutne som sa zahľadela do zeme. Ktovie, čo si teraz o mne pomyslí. Budem ešte dostávať biele ruže? Čo keď sa už ani na mňa nepozrie?

,, Nooooo, v pohode?" nervózne sa zasmiala a vyhýbala sa o nemu kontaktu. Vždy to robí, keď sa niečo stalo.

,, Povedz mi pravdu. Čo sa tam dialo?"

,, Možno som mu povedala, že.. že si iná? " usmiala sa na mňa a ja som na ňu ostala pozerať s otvorenými ústami.

,, Čo? Ako iná? Povedala si mu, že som vlkolak? " precedila som pomedzi zuby a ona pokrútila hlavou.

Z hlboka som si vydýchla.

Bála som sa však čo bude, keď sa Alex dizvie, že som vlkolak.

🖤🖤🖤

White roses ✓Where stories live. Discover now