Deel 51

597 54 3
                                    

Perspectief Achraf
Ik word wakker en voel het gejeuk van Kauthars krullen langs mijn arm en de warme lucht van haar adem langs mijn buik. Ik laat haar nog even liggen en kijk door mijn telefoon. Ik zie verschillende appjes en begin zoals altijd met Yassine.

Yassine: Eey Broer de jongens hebben echt snel gewerkt gisteren. De eerste vracht is gedaan. Ze vroegen zelfs om een nieuw klusje. Tijd om die drerrie uit te betalen maar ik heb geen doekoe man.

Ik: Isgoed broer ik zie ze vandaag ze krijgen pas betaalt als ze al die sigaretten hebben verkocht. Waar moet ik anders geld vandaan halen. Nasserdine vertrouw ik zeg die man dat Ik hem de verantwoordelijkheid geef. Ik moet naar Vastgoed.

Yassine: Saffi ik zie je nog verschijnen ben je daar rond 12;00?

Ik: Ja red ik wel gaan we daarna Shishaatje doen

Yassine: Soo ja man wollah. Doen we!

Ik doe nog even mijn ogen dicht en zet mijn handen op Kauthars rug. Even later voel ik haar lippen langs mijn kaak gaan en zie ik haar schattige ochtend gezicht. Ik lach "Mmm wakker maken met kusjes." Zeg ik lachend en til haar op me. "Jaahaa uhm Ach ik ga vandaag naar mijn ouders om ze het te vertellen en dan beginnen we met voorbereidingen voor de bruiloft." Zegt ze. "Schatje luister wollah ik weet dat Bruiloft ieder meisje dr droom is en dat het echt word aangeraden maar je kent de stress erachter, jij zelf gaat niet van jouw bruiloft genieten je kleedt constant aan, mensen gooien kritiek, er ontstaat daar boze oog en zo kan ik echt nog lang doorgaan." Ze zucht en knikt. "Ik zeg je eerlijk. Ik wil echt graag een bruiloft maar ik denk ook dat het beter is als we het overslaan en van het geld een veel leukere reis gaan maken. Maarr dan wil ik wel in bruidsjurk naar dat gemeente huis." Zegt ze grijzend. Ik lach nep en knik. Shit huwelijksreis. Ik heb daar helemaal geen tijd voor. Lekker dit.

Bij pand aangekomen hoor ik Nasserdine schreeuwen. Ik loop naar binnen en het valt stil. Nasser neemt plaats bij de groep. Ik kijk Nasserdine aan en hij gooit de sleutel naar me. "Boys ik zie veel jongens en nog veel dozen. Hoe meer dozen hoe langzamer het moment van Uitbetaling komt. We gaan hier geen Patron spelen. We gaan aan de slag. En wil geen wijven gezeik aanhoren hoor ik thuis al genoeg." Zeg ik en kijk iedereen emotieloos aan. "Waar wachten jullie op?" Vraag ik geïrriteerd. De jongens gaan gelijk aan de slag en ik zie Nasserdine blijven staan. Geef een Ezel een Maan en ze denken dat het een paard word. "AAN DE SLAG" Schreeuw ik boos en hij komt gelijk in beweging. Ik loop naar mijn kantoor en handel de laatste administratie af.

"ACHRAF 304!" Schreeuwt Ouassim. ik haast me naar het pand. "BOYS DEKKING." Ik loop naar mijn jas en haal het geweer in mijn broek. Ik loop naar de deur. Tahir? "Wat doe je hier." Vraag ik verbaasd. Hij lacht. "Damhertje toch je bent groot geworden. Maar je papa is terug." Zegt hij en grijnst vies. "Phillip Marques? Ben je serieus Damhert." Vraagt hij lachend. "Hij gaat je bedeien voor heel zn Spaanse kanker familie." Zegt hij boos en neemt een stap dichtbij. Ik trek mijn geweer. "Blijf waar je was broer niet dichtbij mij komen." Zeg ik boos. Tahir lacht. "Schatje toch wil je mijn tricks tegen mij gebruiken ben je papa niet dankbaar? Eh zbel ik heb jou gemaakt." Zegt hij boos en komt recht voor mijn geweer. Hij legt het bij zijn hart. "Schiet dan Hertje. Schiet mij nu." Zegt hij uitdagend. Ik kijk hem kwaad aan. "Die kanker bitch van je heeft je soft gemaakt. Ik herken je niet meer. Je voelt liefde hahaha je voelt überhaupt iets. Denk je dat gevoel een rol speelt in deze kanker bussines? Denk je dat je ergens komt met deze imago. Iedereen loopt over je kanker moer heen vriend. Begin je emoties op te slokken je gedraagt je als een bitch." Zegt Tahir en loopt weg.

Hij heeft gelijk. Gevoel, liefde het heeft me zwak gemaakt. Ik ben die oude niet meer. Ik moet mezelf terugvinden. Kauthar is mijn vrouw maar liefde is niet meer nodig ze weet hoe het zit en dat hoef ik niet meer dagelijks te tonen. Verder focussen op het geld en niet meer als een Chiengboy te werk gaan. Niemand kijkt nog tegen me op. Ze zien me als hun vriend als hun partner. Tijd dat daar een einde aan komt.

"Qunaya." Ze strijkt haar gestijlde haren naar achter en laat haar schouders bloot. Haar goudbruine huid glimt. Haar knalrode lippen krullen een glimlach en ze strijkt naar wenkbrauw fronzend omhoog. Haar moedervlek siert haar lip en haar lange wimpers slaan een slag. "Achraf," Ze praat met haar perfecte witte rechte tanden en wist me gelijk in haar trans te krijgen. "Ik hoorde van je accevietje met Tahir. Hij heeft gelijk. Jij hebt een powervrouw achter jou nodig. Geen afgestrijke Hoer." Ze bijt op haar onderlip en schud haar hoofd. "Denk na Achraf. Je liefde heeft je compleet verblindt. Je vergeet wie zij is." Zegt Qunaya hoofdschuddend en loopt weg. Haar jumpsuit stond gruwelijk. Haar rondingen kwamen er perfect uit en haar haren kwamen tot haar heupen. Ze zag er classy uit. Elegant zoals altijd. Droomgriet, nou ja voor de meeste dan. Ik blijf bij mijn Eerste keuze. Kauthar.

Achraf, Streetlife Donde viven las historias. Descúbrelo ahora