Deel 40 Ik Heb Geen Tijd

940 117 20
                                    

Sorry wollah mijn wifikast werd gister vervangen dus zat zonder wifi. Mijn 4g was laag wou niet verspillen 😬😬

- 3 maanden later
Perspectief Achraf
Het werken was serieus zwaar. Veel plannen, veel invoeren, veel taken verdelen, veel geld, veel verantwoordelijkheid en heel erg veel oplichterij. Maar vooral geen tijd. Kauthar en ik waren nogsteeds samen maar ze voelde zich vaak verwaarloosd. Ze deed haar best afspraken te maken maar ik heb gewoon geen tijd ervoor. Als zij op mijn grond wil leven en niks te kort wil komen moet ze geduld hebben. Het was inmiddels midden December. Het was ijskoud buiten en sneeuwde. Niemand had zin om te werken, mensen kwamen naar buiten voor school of hun canada goose te showen. En waar komt die canada goose vandaan? Juist van Achraf. En die mensen dan die niet willen werken? Hoe gaan ze spenden in Kerstvakantie. Indd. De spa's verdubbelen. Alles verdubbelt. Daarom dat we altijd zeggen. "Brrr ijskoude winter" we maakte steeds meer geld en ons team werd sterker. De mannen leerde het vak, leerde technieken. En de standen waren gelukkig niet nodig. We waren voorbereid ,maar netjes tegenover de andere teams. We wisten dat er wel iets zou uitbreken want Denhaag was groot genoeg voor 1 team. De jongens trainde veel en waren veel bezig met leren van de standen ,maar vooral met geld maken.

Mijn nieuwe plannen: Witwassen, Spa, 1 op 1 en de handel op andere spullen. Was ik er trots op? Ja. Weet je waarom? De mensen die wij op dat gebied oplichten kiezen er zelf voor. Wij geven ze risico's , daarbij het nepgeld helpt hun zolang ze niet naar de mediamarkt (of zulke winkels) of de bank ermee gaan. Jompo's was verleden tijd. Dat was Tahir. Hij verdiende met Jompo's en drugs. Hadden we niks meer aan. We werden niet rijk. Behalve als je geld achter wegen hield. Door 4 jaar lang als leerling gewerkt te hebben ken ik alle trucs. Ik wou daarom groot uitpakken. De mannen tevreden en ik tevreden.

Kauthar: Achraf
Kauthar: JE APPT MIJ NOOIT
Kauthar: Heb je weer een ander
Kauthar: SAMRA ZEKER
Kauthar: IK HAAT JE KLOOTZAK!
Kauthar: snap niet dat ik geduld in je stop.
*19 gemiste oproepen*

Ik lees de appjes op de beginscherm en berg mijn telefoon op in mijn zak. Was ik een klootzak? Ja. Had ik tijd? Nee. Heb ik dan ook uberhaupt tijd om vreemd te gaan? Nee. En dat weet ze maar ja.

Ik was thuis en werd wakker van een middag dutje. Ik hoor de bel gelijk. Ik open hem en zie een huilende Kauthar. "IK HAAT JE." Zegt ze huilend en gaat met haar hoofd in miin buik en pakt mn rug vast. Ik tik haar over mijn schouder en sluit de deur. Ik breng haar naar mijn bed en gooi haar erop. Ik geef haar overal kusjes. "Ik hou van je, Ik hou van je, Ik hou van je" herhaal ik duizenden keren. Na een tijdje stopt ze met huilen en ligt ze op me met haar hoofd op mn borstkas. "Babey ik heb het druk. Ik heb echt geen tijd. Ik moet zoveel regelen en doen en ik moet nog havo halen. Ik heb nog rijbewijs die ik gelijk moet halen. Schatje ik moet veel doen. En ik ben niet bezig met andere wijven want ik wil alleen jou. Niemand anders trekt me aan okey?" Ze zucht. "Ik voel me zovaak alleen. Altijd lig ik daar maar in mijn bed en app ik je 100x en reageer je geen eens. Laat je me op blauw. Ik wil gwn meer aandacht en liefde want die is er alleen als ik het kom halen. Heb ook zovaak voor een leeg huis gestaan." Zegt ze jammerend. "Soon ben jij hetgeen wat mijn huis aanvult. Als ik slaag en mijn rijbewijs heb begint het en koop ik een huis die jij mooi vind. Ik ga je hand vragen en we werken nooit meer. Habiba misschien ben je niet trots erop maar als je nog even geduld hebt worden we miljonairs. Ik wil je gelukkig zien maar nu moet jij nog even strijden op school en vooral niet stressen om iets. Ik regel alles en je kan altijd naar pand komen als je van tevoren belt babey." Zeg ik en speel met haar bruine krullen. "Okey babey" zegt ze en sluit haar ogen. "My Wifey" fluister ik en kus haar op haar hoofd

Ik word wakker van mijn telefoon. Yassine belt en zegt dat 1 van de boulers ervandoor is. Die moet ik zelf maar pakken. Kauthar is inmiddels wakker. Ik trek snel een trinna aan. "Sorry babey het spijt me echt ik moet gaan love you." Zeg ik gehaast en kus op dr wang. Ik spring in de auto en krijg het getranceerde adres van Yassine. Ik rij zo hard als ik kon en zag dat hij de a16 nam naar leischendam. Wtf gaat hij daar nou weer doen.

Ik rij achter hem op een lange weg en op gegeven moment parkeert hij ergens. Hij stapt uit en rent ervandoor. Ik schiet in zijn benen en zie hem neerzakken. Ik grijp zijn sleutels uit zijn zak en pak de pasjes en het geld. Ik schiet nogmaals door zijn andere been. "FLIKKER" Schreeuw ik en rij weg. Ik hoor sirenes. Kankerzooi. Ik race de snelweg op en zie politie auto's op de andere weghelft.

Bij pand aangekomen is iedereen bij 1 geroepen. Ik moest ze streng toespreken hierover. Ik vertelde ze precies wat er gebeurde als je mij naait.

"IK BEN GEEN KANKER SUKKEL.
IK PAK JE ALS JE ME NAAIT. BIJNA 40 PASJES VERLOREN DAT IS VERDOMME 40X 8k is 320k. ALLEMAAL WEG EN NIET ALLEEN VAN MIJ MAAR OOK VAN JULLIE. GEEN GELD VOOR MIJ GEEN GELD VOOR JULLIE. DIE FLIKKER HEB IK 2 MAAL MOETEN SCHIETEN VOOR GELD. VOOR KANKER GELD. DE VOLGENDE KEER DAT DIT GEBEURT WORD IEDEREEN GESTRAFT EN KUNNEN JULLIE GEEN KANKER MEER UITVOEREN VOOR GEEN KANKER CENT. DAN DOE IK HET ZELF. WEES KANKER REAL WANT DIE BOY GAAT ONDERZOCHT WORDEN IK BEN WATERDICHT DIE ZEMMEL HEEFT WAARSCHIJNLIJK GEWEER OP ZAK. WEES GEEN KANKER HELDJE EN DOE GEWOON JE KANKER WERK HEBBEN JULLIE ME BEGREPEN?!" Schreeuw ik kwaad. Ik hoor zachte toestemming vanuitnde zaal. "IK HOOR JULLIE VERDOMME NIET." "JAA ACHRAF" Hoor ik luid. Ik liep naar buiten en zuchtte diep. Kanker leven.

Achraf, Streetlife Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu