Deel 28 Strategie.

1.3K 108 40
                                    

Ik heb lekker doorgewerkt dus hierbij het publiceer schema:

Ma t/m Vrijdag 21:00
Zaterdag 08:00
Zondag 11:00

Lange delen op:
-Maandag
-Dinsdag
-Zondag

Perspectief Achraf
"Luister Achraf, ik weet dat ik hem tripte de laatste keer en dat ik indd niks te zeggen heb over jou ,maar ik achtervolgde je de dag van de brand niet zomaar. Ik kon niet leven met het idee dat je misschien niet veilig was.. Ik kan ook niet leven met het feit dat je met andere dames optrekt. Want Achraf.. ik denk dat ik gevoelens voor je krijg." Zei ze zacht en keek naar de grond. Ik wist eigenlijk niet wat ik moest zeggen. Danyal en ik samen? Daar had ik nooit over nagedacht. Ze was het zusje van mijn vriend. Ik zag haar ook als vriend. Als niks meer. Ik vond het rot dat te zeggen dus ik zei maar niks. Waarom na al het positieve vandaag komt dit weer op mijn dak. Waarom wilt Danyal van alle normale, slimme , knappe jongens die er bestaan deze mislukkeling. Het irriteerde me mateloos en ik wist niet wat ik moest antwoorden. "Het is niet wederzijds he." Vroeg ze pijnlijk. "Danyal luister je bent het zusje van Damine zo zag ik je ook altijd. Ik hou van je maar kan me niet voorstellen dat ik op een andere manier van jou kan houden. Ik ben niet goed voor jou geloof me. Je moest is weten hoe ik ben. Maar wat ik wel heel goed weet, ik ben alles behalve een man die jij verdient. Je verdient iemand meteen goede baan die zijn centjes halal verdient. Die zichzelf en een vrouwtje eventueel wat kinderen kan onderhouden en die een ambitie heeft echt met je te zijn. Die ambities bezit ik simpelweg nog niet." Antwoordde ik en trok haar in een knuffel. "Zoek geen liefde Danyal. Die shit breekt je. Wees blij dat je mekthab er nog niet is en geniet nu het nog kan, liefde is geen eenvoudige opgave." Fluisterde ik haar in en kustte haar op haar haren. Ze knikte en zo namen we afscheid van elkaar.

Ik reed naar mijn ouderlijkhuis want ik was op. Ik had slaap nodig. Heel de dag van alles aan moeten horen. Thuis aangekomen zag ik Aziz in een hoek appen. "Achraf." Riep hij me na. Ik knikte. "Ja Aziz." Hij keek verlegen. "Uhm kan ik Chaimae aan mama voorstellen denk je, Chaimae vraagt steeds naar ma." Zei hij. Ik knikte. "Ja waarom niet mama vind het alleen maar leuk als er dames over de vloer komen. Ze heeft altijd met 3 boys geleefd." Antwoordde ik. Hij bedanktte me en ik vervolgde mijn weg naar boven daar zag ik mijn moeder liggen in mijn bed. Ze mistte me zeker. Meskiena. Ik ging naast haar liggen en sloot mijn armen om haar heen. "Oummi." Fluisterde ik liefdevol en kusste haar op haar voorhoofd. Mijn grootste liefde.

Toen ik wakker werd zag ik dat mijn moeder nog sliep. Maar mijn armen waren allang van haar afgeschoven tijdens het slapen. Ik stond op en zag mijn moeders ogen openen. Ze glimlachte naar me. "Lief dat je me liet liggen Achraf." Zei ze dankbaar. "Ben je gestoord mama. Tuurlijk mag je blijven liggen, oummi het spijt me dat ik je zoveel telleurstel. Ik doe mijn best afhankelijk te zijn. Ik doe er alles aan jullue te beschermen. Want al mijn bloedwerk is voor jullie. Elke cent heeft een betekenis oummi. Wees niet boos op mij en steun me want ik heb je nodig. Ik heb je liefde en je trots nodig ookal doe ik dingen waar je niet trots op kan zijn." Zei ik en keek haar diep aan. Ze liep naar me toe en knuffelde me. "Ik hou van je Achraf en ik ben trots op je. Maar het is moeilijk je bent zo anders dan je broers, maar 1 ding hebben jullie 3 gemeen wat alle moeders van hun zoons wensen. Jullie alle 3 geloven in de krachten van Allah swt en jullie hebben gevoel en verstand. Meer wens ik niet. Zolang jij denkt dat je keuzes goed zijn, vind ik jouw keuzes ook goed Achraf." Zei ze en kusste me op mijn wang.

Onderweg na een emotioneel gesprek met mijn moeder. Ik kwam na een tijdje aan voor Tahirs huis en liep naar binnen. Hij zat op de bank kijkend naar het scherm en wou me gelijk over een heel plan vertellen en hoe alles gaat en ik onderbrak hem. "Rustig aan Tahir. Strategie. Het belangrijkste bij elk plan. Hoe gaat we Naoufal uitschakelen. Hoe zorgen we voor de juiste afleiding. Hoe zorgen we voor zwaktes . Hoe zorgen we ervoor dat ze ons niet aan zien komen." Begon ik. We schreven alle punten op en brainstormde over meer en meer. Er moesten mannen getraind worden. Ik stuurde Ramsey, Mourad, Daouad en Kazim erop uit mannen te vinden die voor een goede prijs ons bij zouden staan. Walid En Yassine zouden samen opzoek gaan naar kickbokszalen die vrij stonden deze dagen die me konden huren onze mannen opnieuw te trainen op de standen, situaties, reacties en dergelijke. Het werd een lange vermoeiende middag en nam veel tijd in beslag.

Ik ging langs Walid en hij vertelde dat Yassine een zaal in Laak gevonden had en ik stuurde het adres naar Tahir. Walid vertelde me dat hij naar Rotterdam moest want Naoufal wou hem gebruiken voor een naaistreek op onze bende. "Walid onthoud alles wat hij zegt elke detail elke dag elk tijdstip alles. Informatie is goud waard. We moeten hem compleet kapot maken. En dat doen wij niet door heel zijn team uit te moorden. Onderling lokken we mannen van hen naar ons. Zet hogere prijzen op bendleden die het nodig hebben niet op de mannen die vaak bij Naoufal zijn. Vind mannen zoals Fouad." Zei ik. Walid knikte en noteerde alles op zijn mobiel.

Alles moest perfect verlopen en alles moest volgensplan gaan. 1 foutje zou ons levens kosten. Ik was bang voor zo een grote operatie en Tahir's zelfverzekerdheid irriteerde me. Hij was zo kalm dat ik het begon te wantrouwen. Tahir kwam me die middag helpen met mijn huis en hij bleek een heel chille gast met veel inhoud. We bespraken vele zaken en waren vaak aan het discuseren over verschillende dingen. "Jammer dat we deze band aan het einde pas scheppen" zegt Tahir na we de kast in elkaar gezet hebben. Ik zucht. "Jazeker vooraf was je maar een rijk flikkertje." Zei ik lachend. Hij keek me droog aan. "Ik was een goede leider. Jullie hadden nooit problemen. Sinds Yassine shine wil gaat alles fout." Zegt hij zuchtend. "Yassine bracht me bij jullie" Tahir knikt, "hoe gaat het met de wijven?" Vraagt hij. Ik lach. "Niemand met wie ik iets serieus wil beginnen. Zusje van Damine kwam gister gewoon met shi liefdesverklaring. Had ik echt niet zien aankomen. En die Kauthar een keer geneukt ,maar niet dat ik denk word mn wifey. Ben nog op zoek. Jij?" Hij zucht. "Zij is de rede dat ik hier stop. Heb vele jaren gedraaid en nu is werken nooit meer nodig stabiel te blijven snap je neef. Ik gun geen ander zo een leven als jij. Voor mij was er hier een jongen Djazal. Op mijn 18e nam ik zijn taken over omdat hij overleed. Hij gaf vlak voor zijn dood mij de leiding en zei dat ik de enige was die de zaken op stand zou houden. Ik ben blij dat ik de nieuwe Tahir gevonden heb. En een flikker wezen is soms beter dan de Achraf wezen." Zei hij lachend en werkte wat dozen weg. Ik knikte geïnterreseerd.

"Ga je trouwen?" Vroeg ik na een tijdje. Hij lachte. "Ik ben al 5 jaar getrouwd" zei hij. Ik keek geschrokken. "Hoe kan je getrouwd dit werk doen?" Vroeg ik verbaasd. "Niet, dat is de rede dat ik stop." Zegt hij lachend. "Waarom ben je er zo zeker van dat dit plan werkt Naoufal uit te schakelen?" "Omdat jij het hebt verzonnen Achraf." Na een aantal uren was Tahir allang weg en ging ik liggen op de bank. Ik voelde me gelijk thuis. Ik zag wat appjes van Kauthar en liet het zitten. Ik ga geen tijd meer verspillen aan dat soort grieten die me bellen om te neuken. Ik wou een serieuze dame voor wie ik ga werken en ga zweten. Voor wie ik ambities ga stellen. Iemand zoals mijn moeder. Na die gedachtes reed ik het ouderlijk huis waar ik Fatima en Azzedine op de bank aantrof. "Jullie zijn okey?" Vroeg ik verbaasd. Ze knikte allebei. "Azzedine stond gister voor mijn ouders hun huis en trok mij en mijn koffers weer mee naar ons huis. "Waar is die gangster?" Vroeg ik en keek om me heen.
"Bij mijn moeder." Zei Fatima. Ik
Keek Azzedine grijzend aan. "Alleen thuis." Zei ik plagend en liep daarna naar boven. Mijn moeder kwam even later "Goed Gedaan Achraf ookal lijkt het alsof ik geen vertrouwen in jou heb. Je bent echt wijs en ik ben trots op jou." Zei ze en gaf me een kus op miij haar. "Uff boom." Zei ze geïrriteerd . Ik lachte hoofdschuddend en viel na een tijdje in slaap.

Achraf, Streetlife Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu