Deel 41 Mama💀

920 135 26
                                    

Perspectief Achraf
Van school gekomen en gelijk door naar pand. Er waren nieuwe rollen en 1 op 1 binnen. Spa bleef draaien en stopte geen moment van de dag meer stil. De boulers waren versterkt en deden alles wat we ze vroegen. Te vertrouwen. 1 van de boulers was namelijk Rachid die de andere op orde hield. Na gisteren veranderde gelijk alles. Ik had een eerste naaier ik mijn team zitten. Die guy is opgenomen en loopt een onderzoek over. Interresseert me verder niet. Als hij een maat van me was had ik hem geholpen ,maar hij wou mijn reputatie verkankeren. Als het lukte en een ander team had dat door zou het oorlog worden zoals Tahir tegen Naoufal. Ik had daar geen tijd voor. Ik wou geld, geld en nogeens geld. In het pand zag ik de machines draaien en het geld gesneden worden, zag ik al het plastic van het kleding verdwijnen en opgevouwen in dozen/tasjes/verpakkingen. Ik zag ING pasjes gesorteerd worden op naam,code en waarde. Ik liep naar kantoor en voerde de nieuwe inkoop en spa in. We hadden winst gedraaid deze maand. Heel veel winst 🥶🥶🥶. Het cash werd allemaal nog in diezelfde kluis opgeslagen. Hij was ruim 10 meter diep en hij raakte van boven tot onder helemaal vol.

Ik: Kauthar
Kauthar: ja?
Ik: We zijn rijk bby
Kauthar: T gaat me niet om dat kanker geld
Ik: Wat wil je dan
Kauthar: JOU!

Ze gaat offline en ik besluit haar even te laten. Ze heeft geen idee hoe druk ik ben en hoehard ik bouw voor een toekomst net als al die mannen daar binnen. Ze heeft geduld nodig. Die heeft ze niet.

Ik rijd naar mijn moeder na een lange dag. Azzedine en ik waren uitgenodigd om te blijven eten. Ayoub springt gelijk op me af. "GELLIE GELLIE IK BEN SPININEM" Gilt hij met een spiderman pak. "Nee Ayoub geen spininem het is Spiddderrrrrrrrmann" "SPININEM!" Gilt hij en doet zn bolle armpjes de lucht in. Ik moet lachen en pak hem op. "Gangsterrr" zeg ik en gooi hem in de lucht en vang hem op. "HAHAHA NOG EEN KEEL!!" Schreeuwt hij. Ik gooi hem nog een paar keer. "Saffii anders ga jij overgeven." Zeg ik lachend en leg hem neer. Ik groet fatima azzedine en mijn vader en loop naar de keuken waar mijn moeder druk bezig is. "Waarom wil jij trouwen met Kauthar?" Vraagt ze plots. Ik zucht. "Yemma.." "ZIJ IS EEN HOER ACHRAF." Ze draait zich woest om en kijkt me scherp om en kijkt me aan. "NAAKTFOTO'S AWILIE HIHA MENSEN HEBBEN HAAR LICHAAM AL EERDER DAN JIJ GEZIEN. WIL JE DAT IN JE HUIS HEBBEN WAAR JE ZO HARD AAN WERKT. EEN HOER DIE NIKS UITVOERT. IK VERBIED HET JE ACHRAF. IK ONTVANG HAAR NIET IN MIJN FAMILIE ZE IS EEN SCHANDE EN DAARMEE UIT!" Schreeuwt mijn moeder boos en brengt het bord eten de woonkamer in. Ik zucht en ga aan tafel zitten. Aziz komt erbij. "Hewa broers" zegt hij blij. Hij appt me elke dag hoe saai en leeg het huis is als hij hier alleen is. Ik besloot hem vandaag mee te nemen. Morgen is het zaterdag kunnen we lekker buiten chillen en alles. "Aziz wil je blijven slapen?" Vraag ik. "Jaaa wollah wel mama mag ik?" Vraagt hij smekend. "Jij hebt toetsen" zegt ze kortaf. "Hij leert bij mij ik heb een plek waar hij kan studeren in alle rust." Zeg ik. "Aiii ik ga kleren pakken." Zegt Aziz en rent naar boven. "HALLO ETEN." Schreeuwt mijn vader. "NEE IK HEB AL TURKSE PIZZA OP." Schreeuwt hij terug. "PARDON?!" Schreeuwt mijn moeder. Mijn moeder haat het als we buiten eten. Ze vind het zelfs walgelijk en voelt zich beledigt als we vervolgens haar eten niet eten. Aziz komt na enkele minuten terug met een sporttas.

Ik rij met Aziz naar mijn huis en wijs hem het huis verder op waar ik binnenkort ga wonen. "Waarom verhuis je weer?" Vraagt hij. "Flatje is te klein." zeg ik. "Waar werk je eigenlijk?" Vraagt hij. "Niet relevant. Gewoon voor een bedrijf." Zegt ik snel. "Ik zou daar ook willen werken je lijkt wel een miljonair." Zegt hij lachend. "Hahaha nee joh nooit."' Zeg ik nep lachend. "Hoe is het met Chaimae?" Vraag ik. "Gaat wel goed papa mag haar en sinds bijna 16 ben verwacht ze zoveel van mij. Ze wilt van alles zien. Maar ik heb net mijn minimum loon bij Albert heijn. De helft gaat op aan shisha." Zegt hij zuchtend. "Shisha ahahhaha? doee jij shisha ineens." Vraag ik lachend. "Hahaha ja het begon met papa en gellie Ahmed." Zegt hij. "Wil je morgen naar Khalid." Vraag ik. Hij kijkt met grote ogen. "Mag dat?" Vraagt hij. "Ja waarom niet." Hij houd zn schouders op. "Ja
Isgoedd." Zegt hij. Hij leunt tegen het raam met zijn hoofd en gaat slapen.

Aziz is volgende week inderdaad 16. Ik denk dat ik die scooter naar een garage ga brengen en zwart ga laten spuiten met creme witte bankjes in ga laten zetten, de banden verwissel en die cadeau doe. Ik wou wel een nieuwe kopen maar die scooter hebben Azzedine en Ik gehad nu Aziz zn beurt. En dan is hij voor Ayoub haha. Ik besluit als ik thuis ben even iets te regelen voor Aziz. Die kleine klootzak verdient wel wat.

Ik stuurde deze foto naar Daroen en vroeg of het mogelijk zoiets van mijj scooter te maken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik stuurde deze foto naar Daroen en vroeg of het mogelijk zoiets van mijj scooter te maken. Hij zei me zijn best te doen. "Waar kan ik slapen?" Vraagt Aziz. "Logeerkamer is naast badkamer." Zeg ik en hij knikt. Ik bespreek nog met Daroen een prijs en kom uit op 600 euro. Ik kon er bijna een hele nieuwe scooter mee halen maar beloofde hem het te geven als hij zijn best doet.

Achraf, Streetlife Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu