Deel 24 Nog een Klap..

1.2K 95 32
                                    

Perspectief Achraf
De volgende dag waren er mannen van Naoufal in Laak gespot. Ze waren met een groep in de mcdonalds. Gezien door Walid die zijn zusje vanaf daar ophaalde. Ik voelde me raar over de sex met Kauthar. Is het nu friend with benefits of wat? Ach ja geen tijd mij daar druk over te maken.

Ik had mijn zwarte psg aan en deed mijn cappuchon op. Ik verstopte mijn geweer in het binnenzakje en deed mijn airpods in. De vespa stond gelukkig buiten en daarmee reed ik naar school. Daar aangekomen zag ik een jongen die ik nooit eerder gezien had. Ik liep naar mijn vriendengroep en hun praatte ookal over de jongen. "Laten we jompo" Zei Yassine kijkend naar zijn mickael kors horloge. "We zijn op school kanker sukkel loop." Zei ik en liep naar binnen. Ik vertrouwde die boy niet. Hij klopte niet.

De eerste pauze brak aan en ik zag Yassine naar de jongen toegaan ik besloot het te laten. Ik stond met Maryam te praten totdat ik een tafel om hoorde vallen. Ik zag Yassine en de jongen vechten. "DAMHERT HIJS VAN NAOUFAL." Schreeuwde Yassine. Wat een qlewie hij wollah altijd veroorzaakt hij zulke dingen. Ik rende erop af en smeet yassine van hem af. Ik trok de jongen mee naar buiten en gooide hem tegen de muur ik drukte mijn binnenzak tegen zijn buik en hij voelde het geweer aan. "Laat je hier nooit meer zien of ik schiet je bolle kanker moeder lek heb je me gehoord." Fluisterde ik dreigend in zijn gezicht. Hij slikte en knikte langzaam. Ik smeet hem op de grond. "OPKANKEREN NU" Schreeuw ik en hij rent zo hard hij kan weg. "ACHRAF EL (..) KOM MAAR EVEN MET MIJ MEE." Schreeuwt de directeur. Ik zie allemaal leerlingen bij het raam , plein en deur toekijken . Top dit weer. Ik liep mee en wist dat het waarschijnlijk een blokweek zou worden.

Na school besloot ik naar Danyal te gaan om haar te vertellen over de gebeurtenis ik stond bij de vespa en ik voelde nagels in mijn rug. "Heey." Ik draai me om en zie Kauthar. "Wat er tussen ons is gebeurd is dat eenmalig of zullen we er een draai aan geven." Ze komt dichtbijer en streelt over mijn borstkas. "We kunnen vaker afspreken ja." Zeg ik kijkend naar haar krullen die bij haar brede heupen hangen. "Goed maar keep it on the low." Ze komt dichtbij mijn lippen "Niemand mag het weten" Maakt ze fluisterend tegen mijn gezicht af. Ik lik mijn lippen en knik. "Isgoed." Zeg ik. Ze loopt weg en ik rij richting lounge.

Bij Khalid aangekomen verwelkomt hij me en toont mij een plekje ik ga zitten en bel Tahir op. Ik vertelde hem dat 1 van de ratten op mijn school neusde. Ik wou daarom weten hoever Naoufal gaat in zijn daden en waar de hele oorlog zal stoppen. Tahir besloot een bijeenkomst te houden en besprak hoe we dit samen aan onze groep zouden vertellen.

Die middag ging ik langs huis en zag dat Aziz er niet was. "Waar hangt hij uit?" Vroeg ik mijn vader. "Voetballen." Antwoordt hij. Ik belde Aziz op.

Ik: Ik wil dat je nu naar huis komt
Aziz: wtf waarom
Ik: nu komen anders kom ik
Aziz: zebi
Ik: wat zei je
Aziz: tot zo.

Hij haakte af en zuchtend liep ik naar mijn kamer. Ze wisten waar ik op school zat en vast ook wie mijn broertje is. Aziz was vaak buiten tevinden hij was het broertje van damhert. Het broertje van Achraf Laak. Ik kwam niet van Laak maar was daar vaak vandaar Achraf Laak. (Lmao deze zin rijmde leip) Even later kwam Aziz thuis en hij kwam mijn kamer in. "oh nu ga jij zelf weg." Zei hij boos. "Aziz heb je het kanker nieuws gezien Denhaag brandde bijna af ik wil jou niet buiten hebben ik wil dat je veilig bent ga huiswerk maken en rukken op Chaimae ik breng en haal je vanaf nu op naar school. Hij schopt boos mijn lege prullebak omver en loopt naar zijn kamer.

Ik ging naar Danyal en ze was niet alleen haar moeder deed namelijk open. "Salam Aielaykoem Achraf." "Wa Aielaykoem Salam Geltie ik wou even langs komen te vragen hoe het met jullie is en of alles okey is of dat ik nog wat voor jullie kan doen." Zei ik. Ze glimlachte. "Danyal is denk ik erg getraumatiseerd ze praat niet en wil niet naar school dus zij is nog in haar fase Farid en ik zijn nog aan het rauwen 2 zoons verliezen is niet niks maar we gaan verder en komen nog altijd niks tekort." Zei ze glimlachend. Ik knikte. "Saffi isgoed Geltie als u me nodig heeft u heeft mijn nummer ik ben 24/7 bereikbaar." Zei ik ze grijnsde en we namen afscheid. Zo dat ging dus totaal niet als verwacht maar Danyal zit net als mij nog met de brand. Zij rauwde de verste dag in haar bed en ik neukte het eraf. Ieder zijn manier.

Ik deed mijn cappuchon op en ging rijden ik keek om me heen en ik zag Tarik.  hij stak zijn hand op in teken van begroeting. Ik wou net mijn scooter draaien en bam. Hij werd recht in zijn borst geschoten. Ik rij snel weg en hoor wat schoten richting mij gaan. Mijn hart bonsde in mijn keel. Ik hoorde geweren en trok mijn gun uit miin zak. Ik schoot 1x in de lucht en verdween de verte in onderweg naar Tahir..

Die avond waren we in de lounge en ik zag een groep nieuwe jongens komen en ze gingen richting de dames daar. Na een tijdje werd er gevochten. Khalid komt van de bar en vraagt wat er aan de hand is. Tahir kijkt even om zich heen en herkent de jongens van Naoufal. Hij fluistert in mijn oor dat het mannen zijn. "ALLEMAAL BLIJVEN STAAN WAAR JE STAAT." Schreeuwde 1 van dr mannen en toonde en geweer. Iedereen klapte op de grond. Tahir en ik trokken ons geweer. "Wat wou je kanker moer eraan gaan doen." Vroeg ik richtend op hem. Tahir richtte om ons heen. De jingen was van plan geld te stelen uit de kassa. "Schuif je hoeren kont weg van de bar voor k je kanker lek schiet zemmel." Zeg ik boos. "Damhertje was je toch? De gevoelige? Degene die moest huilen omdat zn zemmelvriendje werd geschoten. Net dr nacht dat je em dacht te pijpen. Ik was het kanker hoertje ik heb ballen ik schiet echt. Loop niet met een kanker gun als je alleen ermee dreigt dind yemeck." Zei hij en liep naar de kassa. Ik schoot op zijn hoofd. Hij viel neer en het bloed stroomde. Ik schoot nog een paar keren in zijn benen en stond recht boven hem. "Je maakte mijn broertje dood. Nu maak ik jou dood kanker zemmel." Zei ik. Hij huilde. "Nee alsjeblie.." voor hij zijn zin afmaakte schoot in hem in zijn borst. De hele lounge rende naar buiten en khalid omhelsde me. "Bedankt damhert ik zal dr camera's weghalen hier. Maak dat je wegkomt voor iemand de politie belt.

Achraf, Streetlife Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu