Deel 23 Genot&Oorlog

1.4K 102 25
                                    


Perspectief Achraf.

Ik lag heel de nacht wakker. Angst ging door me heen en de beelden bleef ik voor me zien. Ik voelde de brandwonden kloppen en het zweet langs mn rug gaan van de hitte.Ik zag de bijna verbrandde Yassine voor me. Alsof ik een rondleiding in de hel had... Ik hoorde vanaf beneden geschreeuw. Ik liep naar beneden en zag de explosie op het nieuws verschijnen. Naoufal werd onherkenbaar gemaakt en hij zei meerdere malen dat hij ruzie had met niemand. Wat een flikker. ''Is dat niet een paar haltes hier vandaan?'' Vraagt Aziz. Mijn ouders knikken. ''Haal deze onzin weg man.'' Zeg ik boos en loop de keuken in. Mijn moeder komt de keuken binnen en kijkt me boos aan. ''Dacht je dat je zomaar 04:00 even hier kan komen binnenlopen met rookgeur aan je?'' Vraagt ze boos. Ik negeer wat ze zegt en ze trapt me zacht tegen mijn been. Ik kreun van pijn. Mijn moeder kijkt mij onderzoekend aan en na een tijdje trekt ze mijn broekspijp omhoog. Ze brengt haar handen naar haar mond en met grote ogen kijkt ze naar de brandwonden. ''J..ij had hier iets te maken.'' Zei ze wijzend naar de woonkamer. Ze werd boos en liep weg van me.

Ik ging naar de badkamer en liet het bad vollopen. Ik wreef in mijn ogen en trok mijn kleren van mijn lijf. Ik ging liggen in het volgelopen bad en deed mijn airpods in. Luisterend naar Ismo (Omslag) ''Maar de vraag is wie zal je helpen,dan kom je erachter mensen zijn hetzelfde vrienden staan klaar als je doekoe hebt gemaakt Wahed klappertje en dan zie je ze allemaal dus je niet voor de gek houden , Mattie word wakker check de spiegel man je bent ouder geen mensen van het verleden meer Niemand is Te Vertrouwen.'' Rap ik zachtjes mee en sluit mijn ogen. Ik genoot van het moment. Even rust en ruimte.

Perspectief Kauthar

Ik leefde na alles weer een tijdje thuis. Rotzooi was ik en daar was ik me bewust van. Vaak ging door mijn hoofd Waarom? Voorwat? en gwn Wtf? Ik deed maar zoveel k kon in het huishouden want dat was het minste wat ik terug kon doen. Ik dacht vaak aan de oude tijden met Achraf, ik dacht echt dat ik met hem zou trouwen. Ik trek mijn huisjurk uit en loop de badkamer in. Ik laat de hete stralen over mijn lichaam glijden , sluit mijn ogen en neem een paar keer diep adem. Its gonna be okey.

Even later lig ik met een short en hemd op de bank. De deurbel gaat en ik doe een lange vest van mijn moeder aan. Ik open de deur en ik schrik. ''Achraf?'' Vroeg ik verbaasd. Hij vloog gebroken in mijn armen en ik hoorde hem snikken. Mijn lange nagels wende zich in zijn kroesharen en ik masseerde zn hoofdhuid. Ik trok hem naar binnen en we belandde op de bank. ''Wat doe je hier Achraf.'' Vroeg ik. ''Waar is de rest.'' Vraagt hij. ''Bruiloft.'' ''Ik kan gwn niet meer Kauthar , ik voel me gebruikt door iedereen. Ik word gek. Ik weet niet meer wat ik moet. Ik mis het gewoon hoe alles was. Ik mis jou. Ik mis mijzelf. Want ik weet niet wie dit is.'' Zegt hij en laat zijn hand door zijn haren gaan. Ik voelde hem. Ik wist precies wat hij bedoelde. ''Wat zijn we toch sukkels.'' Zeg ik zuchtend. ''Kauthar?'' Vraagt Achraf en zijn blik kijkt recht in mijn ziel lijkt wel.

Perspectief Achraf
Die avond was ik in de lounge. Mijn dag kon niet meer stuk. Ik rookte mijn shisha en lachte met Walid. Even de ellende van gisternacht vergeten. We stolen nog wat portemonnees van sommige klanten en lieten ons gewoon helemaal gaan. Even later werden we in Neutrale stand opgeroepen. Walid en ik verlieten de lounge na betaald te hebben en gingen op de vespa naar Tahir. Vele mannen stonden al klaar en na 10 minuten waren we compleet.

''Het is jullie niet voorbij gegaan dat de explosie overal in de media ronddwaalt. Naoufal heeft de media vertelt niks te weten van een ruzie of iets en dat is een teken dat hij een comeback gaat maken. We gaan nu in bescherming. Hou je familie zoveel mogelijk binnen. Loop nooit herkenbaar de route naar jouw huis. Naoufals mannen zullen overal zijn. Ze zullen jullie in de gaten houden en informatie verzamelen. Neem een hotel of slaap bij Kehba's. Alles om jezelf veilig te houden. Yassine zal een tijd thuis blijven ,want hij is nog veels te zwak om Achraf bij te staan, Zijn taak zet ik op Tarik. Ik ben het btw zat dat jullie vaak samen , lachend hierheen komen. Die vriendschappen onderling moeten stoppen heren serieus. Wij zijn een team en ik heb geen zin in drama's over dat je zijn kehba hebt geneukt zonder toestemming. We zijn geen amateurs. Blijf professioneel. Kijk deze dagen altijd achter je. Het is oorlog en er gaan klappen vallen dat 100%. Blijf in de buurt en op je hoede. Ik wil de volgende keer als ik jullie op 5 minuten max wachten. Kom ook onherkenbaar hierheen. Naoufal mag er niet achter komen waar wij zitten.''

Zoals jullie misschien kunnen merken plaats ik elke dag tussen 21:00 en 22:00 een deel. Vandaag is dat een heel klein beetje uitgelopen dus morgen zal ik er vroeger bijzijn!

Achraf, Streetlife Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu