Deel 50 Qunaya..

602 61 8
                                    

Perspectief Qunaya
Mijn zus loopt de veranda op en loopt richting de bomen. "Wat doe je lieverd" vraagt papa. Mijn zus pakt een ei van de grond en laat het in de lucht zien. "Een nestje hierboven in de boom en dit ei viel eruit. Gaan we hem broeden?" Vraagt ze. Mijn moeder komt met haar ochtendjas de tuin in en neemt plaats op de veranda. "En jij moet 22 voorstellen lieverd?" Vraagt ze en lacht. Ik staar mijn zus maar dom aan. "Ik verhonger waar is het ontbijt?" En precies dat moment komt Dahli de tuin in met het een dienblad. Ik pak een glas Sinaasappelsap en luister vaag naar mijn vaders gezeik. "Ohja en Achraf komt vanavond eten met zijn verloofde." Ik kijk op door deze opvallende zin en vraag ernaar. "Ja ik heb hem uitgenodigt en hij vroeg zn Verloofde mee. Waarom niet is toch gezellig." Zegt hij en neemt een slok koffie. "Het zijn Moslims Ma dus vergeet die uitzondering van Wijn." Zegt mijn zus voor mn moeder wil praten en mijn moeder lacht sneaky. Ze houd zich stil en begint met eten.

Ik loop naar mijn kamer en bel Achraf op.

Ik: Heey je komt op bezoek
A: Ja klopt mag dat van je hahha
Ik: ja hoor gezellig. Met Kauthar?
A: je gaat dr leuk vinden geloof me
Ik: dat betwijfel ik
A: doen ze allemaal
Ik: dat zegt dan toch genoeg
A: ik beloof dat je dr leuk gaat vinden
Ik: ik ben ons niet vergeten Achraf
A: Qunaya, vergeet het gewoon
Ik: ik probeer het
A: je bent bijzonder onthoud dat
Ik: ik bel je nog wel, hou je taai
A: isgoed tot vanavond

Ik beëindig het gesprek en ga zuchtend op bed liggen. Ik wou dat Achraf besefte wat ik voor hem voel. Ik heb mezelf al genoeg bewezen? Waarom slaat hij me steeds af. Is dat omdat ik geen moslim ben of omdat ik de dochter van zijn partner ben. Papa is 20 jaar ouder het hoort überhaupt geen partner. Ik sluit mijn ogen en speel mijn playlist af. Tijd om te bedenken hoe ik dit gedoe voorkom.

Perspectief Achraf
Kauthar doet een nette outfit aan en ik ruik haar parfum al van ver ik kom dichtbij haar en kijk dr grijzend aan. Ik til haar op "we kunnen ook lekker hier blijven vanavond." Zeg ik lachend en knijp in haar heup. Ze lacht. "Neeee we gaan gewoon en niet zo eng naar me kijken straks voel ik me bang in mijn eigen huis." Zegt ze en springt op de grond. "Zoozo je voelt je wel erg snel thuis dame." Zeg ik en loop de badkamer in. "Ik ben thuis." Zegt ze en loopt me achterna. Ze duwt me met haar heup aan de kant en prikt haar oorbel in haar oor. "Waarom maak je je zo mooi maar als je hier bent lijk je op karbonkel" zeg ik dom en kijk haar verveeld aan. Ze lacht. "Misschien hebben ze een broer." Zegt ze uitdagend. "Ik ga je doodslaan" zeg ik serieus en doe wax in mijn haar. "WAAROM DOE JE KRULLEN WEG." Schreeuwt Kauthar en slaat mijn hand uit mijn haar. "Mattie hou je bek ga je oorbellen doen" zeg ik en zet mijn haar in model. Ze loopt de slaapkamer in en begint zichzelf te snappen. Dit is waar ik me echt aan irriteer. Die aandacht die ze perse van social media moet. Wanneer we op papier getrouwd zijn gaan al die bullshitplatforums daar weg.

Aangekomen bij Marques parkeer ik op de oprit en kijkt Kauthar genadeloos om zich heen. "Het is echt prachtig hier." Zegt ze dromend. Ik pak haar hand vast en zie Marques met een sigaar al wachten. "Heeyy kom binnen jongen mooi dat je er bent." Groet hij me en besteedt daarna wat aandacht in Kauthar. We lopen binnen en het valt me gelijk op dat Qunaya een kort rood jurkje draagt en nep lacht naar Kauthar. The Battle begins. Dit word nog een langee avond.

Terwijl Marques en ik over zaken praten onderbreekt Qunaya "Hey Achraf wist je nogg de eerste ontmoeting wat zalig was dat!" Zegt ze overdreven. Kauthars knijpt in mijn zij. "Ja bij de lounge." Zeg ik droog. Qunaya trekt zich er niks van aan en vertelt vrolijk verder. Het eten word opgedient en het begint vrijwel stil te worden. "Ik snap Kauthar wel Achraf is een erg goeie kusser." Zegt Qunaya ineens. Kauthar staat op "Meneer en Mevrouw Marques het was echt geweldig jullie te ontmoeten heel erg bedankt voor de uitnodiging maar wij moeten maar eens gaan." Zegt Kauthar. "Jij  bent niet uitgenodigd dat was Achraf, hij nodigde jou weer uit. Je had niet hoeven komen dan waren we tenminste ook bij het toetje gekomen." Zegt Qunaya sluw. Ik zet mijn hand op Kauthars rug haar te sussen. "Bro ik spreek jou ja dankje" zeg ik snel en duw Kauthar naar buiten. In de auto is het stil tot we bij een stoplicht komen. "Jullie hebben gezoend" zegt ze. Ik zucht en knik. "Laat het gaan baby, laat het gaan" zucht ik er herhaaldelijk achterna en leg mijn hand op haar been. "Ik hou van je, alleen van jou." Ze glimlacht en kijkt naar de grote M langs de weg. "Mmm Macflurry als toetje?" Ik glimlach. "Ja hoor wie trakteert?" Vraag ik. Ze kijkt bedenkelijk "geef je pinpas." Ik geef Kauthar mijn pas en bij de macdrive geef ik de bestelling door. "Is dan €5,50 wilt u contant of pinnen?" Kauthar strijkt de 2 pinpassen die van haarzelf en die van mij. "Kiest u 1 kaart." Zegt Kauthar en kijkt me lachend aan. De vrouw pakt Kauthars kaart. "Mmmm weet je wat die ijs nog lekkerder maakt dat diee gratiss is." Zeg ik lachend en rij naar het volgende raam. "Wachtt maarr" zegt Kauthar lachend

Achraf, Streetlife Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu