Deel 42 Aziz 16+ 🥳

1.1K 206 42
                                    

Disclaimer: er komt geen nieuw deel als dit en het vorige deel niet meer dan 55 stemmen halen. Ik doe veels te hard mijn best voor niks. Steeds minder reacties en stemmen. Voor wie doe ik
Het nog? Push die stemmen.

Perspectief Achraf
Ik was erg gestrest, we hadden Een suprise voor Aziz in de achtertuin van Azzedine. We hadden alles geregeld en iedereen had zijn cadeau behalve ik. De scooter was nogsteeds niet af en Daroen gaf geen antwoord. Ik had gezegd dat het vandaag af moest zijn. Ik liep door het huis alles en iedereen te bellen voor vandaag. Aziz doet echt kanker veel op een dag en heeft zoveel vrienden ik wist niet eens meer wie ik allemaal moest vragen. Hij gaat van school naar moskee naar boksen naar chaimae naar stad en dan gaat hij nog bij pleintje voetballen. Vaak gaat hij na het pleintje even naar Azzedine om wat te gamen en vervolgens naar huis om te eten. Dus we hadden tot 19:00 de tijd. Dan is hij normaal bij Azzedine. Ik had Kauthar niet vertelt over de onenigheid met mijn moeder. Mijn moeder draait wel weer bij en hsd helemaal geen zin of tijd in drama.

Ik reed naar pand waar het helemaal vol stond met spullen. De mannen waren er niet en Walid zat met Salahdine aan tafel te discuseren over de Spa. Hoe we konden uitbreiden. "Ewa" groet Salah en geeft me een box. Ik groet Walid en ga met ze zitten. "Daroen was er net hij vroeg sleutel van je achtertuin hij zei dat hij de scooter daar zou neerleggen." Zei Walid. "Zeg je me nu pas broer ik ben helemaal gekomen voor die kaulo Daroen" zeg ik geirriteerd.

Ik rij terug naar huis en zie de tuindeur op een kier. Ik neem een kijkje en kan mn ogen niet geloven. YES

Ik maak direct een foto en stuur het naar Azzedine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Ik maak direct een foto en stuur het naar Azzedine. Daroen krijgt zeker zn geld. De scooter was mooier dan ooit. Ik wou hem altijd in deze kleuren maar kwam er nooit aantoe.

Azzedine: Wazeb die daroen kan er wat van. Echt mooi man. Had echt niet verwacht dat het zo netjes zou lukken. Aziz is klaar van school en is nu in Moskee. Imam heeft gezegd dat hij een preek gaat volgen dus is hij rond 16:10 klaar daar. Kickboks start om 16:30 tot 18:00 dan  gaan de boys met hek voetballen tot 19:30 en lokken ze hem mee naar mijn huis. Iedereen is er. Chaimae is er ook maar ze doet dom. Wollah ze strest

Ik: Aiii netjes broer en huh? Chaimae doet dom? Waarom dan?

Azzedine: Ze zegt van alles nee Aziz vind dit en dat niet leuk. Ik zei ik ben zijn broer ik ken zijn smaak heus wel. Ze zegt de vrouw heeft er meer oog voor dus ik zei Fatima heeft alles bestelt en heeft precies gehaald wat ik dr vroeg. Ze zegt ia nou vind ik niet leuk dat jullie mijn niet vragen en nu zeikt ze heel de tijd over alles. Zelfs over de kleur tafelkleed.

Ik: hahaha laat dr joh als ze zeurt zeg saff isgoed top.

Azzedine: ja joh waar ben je?

Ik: osso man moet straks eventjes langs Samir en dan weer naar pand daarna de scooter brengen.

Azzedine: Saff ik app je straks rustigg✌🏼

Ik sluit mijn app af en rij naar Samir. Daar aangekomen zie ik Samir al met een dame op mij wachten. "Zoontje van Tahir." Begint hij. "Achraf." Antwoord ik emotieloos. "Zoontje..." "Achraf." Herhaal ik. "Achraf, goed dan. Dit is Qunaya. Zij gaat helpen bij de spa. Je amateurs zijn veels te langzaam. Ze werkt voortaan bij jou. We geven je betaald om haar in dienst te nemen." Zegt hij. "Wtf als ze zo goed is waarom betaal je dan haar weg te geven?" Vraag ik. "Omdat ze weg wilt hier." Zegt hij. Qunaya kijkt hem scherp aan. "Ik doe niet aan mensenhandel en al helemaal niet aan vrouwenhandel. Veel plezier met je speurtocht." Zeg ik en loop weg. " 6 ton." Zegt Samir. Ik draai me om en kijk met grote ogen. "Al zou je me een miljoen geven. Ik doe niet aan vrouwenhandel." Zeg ik en loop weg.

Onderweg naar het pand zie ik de machines draaien. De jongens zijn er weer. Ik help mee en even later komt Yassine binnen. Hij gooit grote stapels geld de lucht in. "BRRRR IJSKOUUUDDDDDD AHH NIFFO's" Schreeuwt hij blij. Ik kijk verbaasd naar al het geld. Walid komt ook met grote stapels geld en gooit alles op tafel. "BRRRRRRRRRRRRRRR" Schreeuwt hij. Ik lach. "LEKKER BOYSS BRENGGG DIE SPAAAAA." Schreeuw ik blij. Er klinkt muziek uit de boxen. We gaan terug aan werk en rappen ondertussen hard mee.

We gaan na lang gewerkt te hebben met zen alle zitten en iedereen pakt wat reddbull uit de koeling. Ik sta op en vraag stilte. "Boys het is december. De maand van Sinterklaas, kerst en ..?" "NIEUWJAAR!" Word er geschreeuwt. "Wij gaan winst maken op die kanker vuurwerk eh neven. Ik ga binnenkort Duitsland en België binnen met Yassine en Walid. Er gaat veel ingekocht worden. Dat betekent dat jullie 3 dagen vrij zijn ,maar daarna keihard aan her werk moeten. De 17e  tot de 20e zijn we weg en de 21e  om 18:00 verwachten we iedereen hier. We gaan met de vrachtwagen dus er moet veel uitgeladen worden en alles zit in dozen dus er moet veel uitgepakt worden. Alles gaat in onze eigen doosjes. Die komen volgende week dinsdag binnen. Die moeten ook gesorteerd worden. Het word veel werk maar de winst kan verdriedubbelen als we snel, hard en perfect werken. Geen fouten , niet truizelen en al helemaal niet gaan zeiken. Ik hoop dat de aankomende weken goed gaat  verlopen. En we allemaal met volle zakken de kerstvakantie passeren." De mannen knikken begripvol en sommige zeggen dat het een goed idee word. Walid staat op en heft zijn blikje de lucht in. "En dan zeggen we?" Begint hij. "BRRRRRRRR" word er hard geschreeuwt. Mijn team, mijn goons.🥶🥶🥶🥶

Ik rijd naar huis en ga met de scooter naar Azzedine. De achtertuin staat vol mensen. Ik
Leg de scooter in de achtertuin en gelijk plakt Fatima een grote zwarte strik op het windscherm. "Heey Ach." Zegt ze en ik geef haar een hand. Ik groet iedereen. Ik ken de jongens niet. Vage vrienden van Aziz waarschijnlijk. Ik speel even met Ayoub die weer eens onder de cake zit. "Heb je veel gesnoept dikzak." Zeg ik lachend en kietel in zijn buik. "HWHAHA GELLIE NIET DOEN." Zegt hij lachend en knijpt in mijn wangen en bijt in mijn neus. "Bolle ga je diee oookkall opeten." Zeg ik lachend en kietel hem weer. Na een tijdje rust hij op mijn borstkas en valt in slaap. "AZIZ IS ONDERWEG." Schreeuwt Fatima na een tijdje. Iedereen gaat voor de deur van de achtertuin staan met een partypopper. Ik leg Ayoub binnen op de bank en omsingel hem door kussens en kus hem op zijn wang.

Ik loop naar buiten en doe de scooter in de schuur. Iedereen word gesust en gaat knielen naar de grond. We horen Aziz praten met wat jongens aan de andere kant van de deur. Hij opent de deur en de partypoppers knallen open. "SUPRISEEEE." Word er geschreeuwt. "Woooowww" zegt hij blij en glimlacht breed.

"Eten is klaar." Schreeuwt mijn moeder. De dames geven iedereen een bord die gevuld is met gefrituurde garnalen, Mosselen, Calamaris, Patat en Sushi. We kiezen allemaal wat te drinken en genieten van het eten en de sfeer. Na een tijdje rent Ayoub ineens de tuin in. "DANSENNNN" schreeuwt hij. Het liedje Boom Boom pow (omslag) word opgedaan. Ayoub gaat in positie en voelt de beat. " BOOM BOOM BOOM GALAGIGE BOOM BOOM BOOM GALAGIGE BOOM BOOM BOOM" Zingt hij hard mee en begint met zn bolle beentjes te dansen en schud zn armpjes in het rond. Steeds meer mensen dansen mee en ondertussen word het eten afgeruimd.

Een grote kickboks taart word naar binnen getild en Ayoub blaast de kaarsen uit.
Er word geklapt en hij pakt alle cadeaus uit. "sorry man Aziz ik heb niks kunnen regelen." Zeg ik balend. Hij kijkt telleurgesteld maar lacht toch. "Geeft niks ik heb hier genoeg." Hij pakt alles uit. En word vanzelf heel blij. Veel
Games, Parfums, Kleding en Geld. "Hahaha nu kan ik eindelijk een scooter kopen mama." Zegt hij wanneer hij al het gekd bij elkaar raapt. "Jaa schat haal even vuilniszakken uit de schuur." Zegt mijn moeder glimlachend. Wow zij kan goed acteren. Hij knikt en loopt de schuur in. "OMYGOD." Schreeuwt hij en springt. "ACHRAF JIJ." Schreeuwt hij en springt op me. "TUURLIJK BEN IK JOU NIET VERGETEN EH BROER EWA PAK DAT DING EN RIJ EEN STUKJE." Schreeuw ik blij en schud hem door elkaar. Hij pakt de scooter en allemaal staan we bij de deur te kijken hoe hij rondjes rijd op dr parkeerplaats. Er worden fotos gemaakt en wanneer het echt donker begint te worden brengen ze een ijstaart met sterretjes de tuin in. Voor het laatst zingen we en genieten van het ijs met fruit.

Achraf, Streetlife Where stories live. Discover now