7.

1K 23 2
                                    

P.o.v Audrey

"Nee nee nee, hoe kon dit gebeuren?" mompel ik in mezelf, maar Maddy hoorde het ook. "Rustig, alles komt goed. We gaan terug naar de Ziggo dome en halen hem op." zegt ze geruststellend. "Ja ik weet dat we hem wel weer terug vinden dat is het probleem niet. Hij is alleen net nieuw dus heb ik het makkelijkste wachtwoord ooit." zeg ik, terwijl ik allemaal scenario's in mijn hoofd aan het bedenken ben.

"Waar ben je bang voor dan? Stel de jongens vinden hem, dan gaan ze vast niet proberen je code te kraken." vertelt Maddy mij.

"Je weet het maar nooit, ik weet in ieder geval zeker dat ik hem op de bank heb laten liggen." zeg ik.

Op dit moment begin ik best nerveus te worden. Wat nou als ze hem vinden en openen. Owh nee, misschien kijken ze dan wel in mijn whatsapp of nog erger in mijn foto's. Ik heb geen nudes ofzo, maar volgens mij wel een paar onderkin foto's.

Nerveus begin ik aan mijn shirt te vriemelen. Tot ik Maddy ineens enthousiast hoor zeggen: "WACHT MISSCHIEN ZIE IK DE JONGENS WEER!!" gelijk schiet Harry door mijn hoofd. Wat als hij weer zo bot doet. Ik hoop eigenlijk echt dat ik ze niet weer tegen kom.

P.o.v Harry

"Jongens wat doen we nu?" vraagt Liam. "Laten we proberen in te loggen om terug te bellen." stelt Louis voor. "Maar is dat niet privacy schending." zeg ik dan. "Nee, vast niet we willen alleen bellen." zegt Niall, die nog steeds blij is.

"Oké, maar hoe komen we ooit achter haar code?" vraag ik. Ze kijken elkaar allemaal een beetje vragend aan. "Gewoon gokken denk ik." stelt Zayn voor.

Er zijn nu al 15 minuten voorbij en het is nog steeds niet gelukt, wat niet gek is trouwens. We hebben ongeveer 8 pogingen ofzo om de juiste code te geven. Daarom is Liam nu heel voorzichtig bezig om de goede te vinden.

" Zou ik het anders mogen proberen?" vraagt Niall voor de zoveelste keer. "Nee, want straks heb je zo'n speciale code nodig en die hebben we niet bepaald." zegt Liam. "Maar deze code hebben we ook niet bepaald, dus zou ik het alsjeblieft mogen proberen?" blijft Niall aandringen. "Ugh oké dan, hier." Liam overhandigt de telefoon als of het heilig is of sowiets.

Niall twijfelt even en tikt dan een paar getalen in. Op eens horen we een pling. Huh het is hem gelukt. Blijkbaar ben ik niet de enige die verrast is. "Huh hoe heb je dat nou weer gedaan?" vraagt ook Zayn verrast. "Ik vulde gewoon 1234 in en toen tadaa." zegt Naill trots en verrast. "Echt iets voor jou." zegt Liam lachend.

"Euhh en wat doen we nu?" vraagt Louis. "Haar bellen natuurlijk! " Roepen Zayn, Niall en Liam tegelijkertijd. "Oké maar wie gaat er bellen?" vraag ik. Gelijk kijken ze mij alle vier hoopvol aan. Owh god daar ga ik. Maar nu kan ik wel mijn plan in werking zetten.

"Hallo is daar iemand." vraag ik als de telefoon overslaat. "Ja hallo met Maddy, ik zie dat u de telefoon hebt gevonden" hoor ik Maddy dus zeggen. "Ja inderdaad, u kunt hem ophalen bij de Ziggo dome. Maar zou ik misschien nog even met Audrey mogen praten." vraag ik aan haar. Ik kijk even naar de jongens die mij allemaal aanstaren, hebben hun niks beters te doen?

Ik hoor dat de telefoon wordt doorgegeven en hoor dan: "Hi, met Audrey." ze heeft echt een mooie stem realiseer ik mij. Oké sorry focus. "Hey, met Harry. Ik wou vragen of je misschien heel even kan praten als je jouw telefoon ophaalt?" even is het stil, maar dan hoor ik gelukkig: "Uh ja is goed. Tot straks dan maar." yes denk ik. "Tot straks, doeg." zeg ik nog snel en druk op de knop om het gesprek af te sluiten.

Ik kijk op en de jongens kijken mij blij aan en beginnen druk op en neer te springen. "Whoooh." "Hadrey all the way." hoor ik ze roepen en begin te lachen.

--------------------------------
Hey people💞 klaar met nog een hoofdstuk yess. Waarschijnlijk komt er snel nog een uit, aangezien ik meer tijd heb. Tja corona heh. Ik hoop in iedergeval dat dit een leuk hoofdstuk was. Tot snel.

Byeee✨

For Your Eyes Only ~ 1D fanfic (H. S) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu