17.

779 16 3
                                    

P.o.v Audrey

(3 weken later)

Rustig lig ik op mijn bank door mijn insta te scrollen. Harry is over 2 weken eindelijk klaar met de tour en hij heeft dan een aantal weken vakantie. We hebben afgesproken dat ik daar een week heen kom en hij hier een week komt. Waar ik erg naar uit kijk. Onze relatie is namelijk erg gegroeid in de afgelopen weken. We belden in ieder geval altijd om de dag en en appten elke dag.

Verder weet nog niemand over 'ons' in de buitenwereld, de fans enzo. Persoonlijk hou ik namelijk niet zo van al dat gedoe. Ik vind mijn privacy heel belangrijk. Als ik aan m'n kont krab hoeft zeg maar niet de hele wereld dat te weten. Gelukkig begrijpt Hazz dat.

Als ik net mijn telefoon weg wil doen zie ik iets, of nou iemand die mij erg bekent voor komt. De bruine jongen waar ik het net nog over had staat best dichtbij een zwart harig meisje. Ik staat fronsend naar de foto en zie dat er nog een tweede bij staat. Langzaam swipe ik bang voor wat de volgende foto laat zien en ik had het niet mis, helaas. Hij staat daar gewoon iemands lippen af te lebberen. Er komt ineens een vlaag woede over mij heen. We hebben technisch gezien geen verering, maar ik dacht niet dat dit zou gebeuren. Hoe durft hij?! Zonder ook maar iets te zeggen!

Ik open snel m'n WhatsApp en open de chat, My cuddlebear💞. Er vloeid een mix van woede en verdriet door me heen bij het zien van die naam. Langzaam heb ik gevoelens voor hem gekregen en nu wordt mijn hart alweer gebroken. Ik haat jongens.

Ik: Waarom?

My cuddlebear💞: Audrey, ik moet je wat vertellen

Ik: NOU DAAR BEN JE EEN BEETJE LAAT NEE😤 ROT OP!

Stupido☠️💔: Het was het management

Stupido☠️💔: Ze zeiden dat ik met haar op date moest voor de press

Stupido☠️💔: Het was niet echt! Ze chanterden mij met m'n contract. Geloof me

Ik: Pfff natuurlijk was het het management🤥 lieg niet

Ik: Als je vreemd gaat, durf het dan tenminste toe te geven, lafaard.

Stupido☠️💔 blokkeren

JA  NEE

Boos gooi ik mijn telefoon naar de andere kant van de bank. Ik plaats mijn handen op mijn gezicht en al snel rollen de eerste tranen over mijn gezicht.

Wat mis ik, waardoor iedereen altijd maar vreemd gaat? Ben ik zo saai. Hoe kon ik ooit denken dat ik genoeg was voor hem. Hij is een superster en kan iedereen krijgen die hij wil. Ik, ik ben maar een saai meisje uit Nederland.

Ik hoor geklop op de deur en spring op. Nee, ik had met Maddy afgesproken! Ze mag mij zo niet zien. Ik ren naar de spiegel en probeer de tranen weg te vegen zodat ik er een beetje natuurlijk uit zie. Vlug loop ik naar de deur.

"Hey." ik probeer zo vrolijk mogelijk te klinken, maar je hoort mijn stem makkelijk kraken. Ik hoest een paar keer zodat het niet weer gebeurd. "Hi?" zegt ze vragend terug, terwijl ze mijn gezicht bestudeerd. "Wat is er A. Je hebt overduidelijk gehuild." zegt ze als ze de hal in stapt.

"Nee, doe niet zo raar. Ik voel me prima." zeg ik met de nepste lach die er bestaat

Ze trekt me in een knuffel. "Wat is er gebeurd." fluistert ze in mijn oor. Waren mijn bloeddoorlopende ogen iets te opvallend.

"Het is Harry... hij heeft iemand anders." snel bijt ik op mijn lip om tranen te voorkomen, maar ik voel dat mijn ogen zich alweer met vocht vullen. "De bitch." mompelt ze, terwijl ze mij naar de bank trekt.

"Ik maak je wat warme chocolademelk en dan ga je mij alles vertellen." zegt ze tegen mij en loopt ondertussen naar de keuken.

Nadat ik haar alles heb vertelt van wat ik wist en dat hij zei dat hij het van z'n management moest doen. Zei ze dat ik het goede had gedaan toen ik hem blokkeerde.

"Maar Mads, waarom trek ik altijd de verkeerde jongens aan. Is het iets in mijn aura ofzo?" vraag ik aan haar. Ze kijkt mij met medelijden aan. "Natuurlijk niet A. Jongens zijn gewoon sukkels. Daarom gaan we de volgende keer opzoek naar een man." zegt ze vast beraden waardoor ik een glimlach op mijn gezicht krijg.

"Maar eerst gaan we een girls night houden en heel veel en dan bedoel ik ook heel veel chocola eten." zegt ze met een grijns. Gelukkig heb altijd Maddy nog.

~~~

Heyyy💕 't brak echt mijn hart om dit te schrijven. Vooral, omdat ik Harry dit eigenlijk niet zie doen. Maar ja 't is een verhaal. Ik heb trouwens ook een nieuw boek waar ik aan werk.

Byeee💞

For Your Eyes Only ~ 1D fanfic (H. S) Where stories live. Discover now