4.

1K 22 7
                                    

P. O. V Audrey

Maddy en ik zijn klaar met het ontbijt en lopen terug naar onze kamer om ons klaar te maken voor het concert. Maddy is zo druk, dat ik mij langzaam begin af te vragen wat er in het ontbijt zat.

Terwijl ze uitgebreidt een verhaal verteld over ene Liam die bang is voor lepels, denk ik steeds maar aan die jongen. Waarom zei ik niks? Is 'hallo' of 'owh nog sorry voor laatst' zo lastig?

Ach waarschijnlijk als ik iets had geprobeerd te zeggen was er niet veel uitgekomen. Misschien was hij weer boos weggelopen ofzoiets. Ik ben nooit goed geweest met jongens. Maddy wel daar in tegen, ze heeft al meer vriendjes gehad dan dat je op twee handen kan tellen. Aan de ene kant ben ik wel jaloers op haar, want ik ben telkens maar zo verlegen.

'AUDREY HALLO??! IK PRAAT TEGEN JE!' Zegt, nee schreeuwt Maddy in m'n oor. 'Owh.. Sorry ik was ff...' tja waar dacht ik eigenlijk aan? 'Maar sorry, wat zei je?' vroeg ik maar snel. 'Ik vroeg wat je ging aandoen.' Zei ze tegen mij. 'Weet ik niet, gewoon een spijkerbroek en trui denk ik.' Het is niet dat ik naar en gala ga ofzo, toch? 'Wat, weet je niet wat je gaat aandoen ik heb m'n outfit al 3 maand klaar liggen ofso!' Zegt Maddy als of ik gek ben.

~~~(Na nog een heel argument over kleding) ~~~

Het is een wonder, maar we zijn op tijd klaar. We zitten nu in een taxi onderweg naar de ziggo dome.

Eigenlijk vind ik het best spannend, want dit is ook mijn eerste concert. Ik heb online veel video's opgezocht en blijkbaar zijn One Direction fans redelijk gek dus bereid ik mij mentaal alvast voor op de dood om niet te depressief te klinken.

Het is nu 14:00 en we zijn nu bij de Ziggo dome, terwijl het concert eigenlijk pas om 16:30 begint. Dus dat word nog gezellig in de rij met alle fans yey (voel je het sarcasme). Ze zijn allemaal liedjes aan het zingen en ik ken geen enkel woord. Maar ik heb Maddy nog nooit zo blij gezien dus dat is in ieder geval een troost.

~~~(Na 1.5 uur wat veels te lang duurde btw)~~~

De deuren gaan open en iedereen wordt gek en begint te schreeuwen. Is het raar als je op je 18de een gehoorapparaat moet? Nou waarschijnlijk heb ik er een nodig na dit.

Het gaat eigenlijk best snel, aangezien Maddy en ik redelijk vooraan stonden waren we vroeg binnen en hadden we een goed plekje vooraan. Owh wacht maar nu duurt het nog een uur voor het echt begint whohoo.

Na een uur beginnen de lichten te dempen en komt 5sos te voorschijn. Ik ken gelukkig een paar liedjes en zing dus ook mee. Dan lopen ze af en begint iedereen nog harder te schreeuwen. Ik hoop dat ze hierna nog een stem hebben. Er begint een deuntje te spelen en al snel zie ik 5 jongens op lopen.

Als eerste zie een blonde die er erg schattig uit ziet moet ik zeggen, ik dacht trouwens dat hij Niall heette. Of dat heb ik meegekregen van Maddy die telkens over hem praat. Ineens zie ik een jongen met bruin haar wat mij erg bekend voor komt. Wacht is dat niet...

---------------------

Hey peeps dit was weer een nieuw hoofdstuk stuk! Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Er komt snel weer een nieuw deel denk ik.

Byee✨

For Your Eyes Only ~ 1D fanfic (H. S) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu