1.

1.4K 23 6
                                    

P.O.V Audrey

Maddy en ik lopen over straat in Amsterdam. Het is echt super druk en ik vind 't niks aan om eerlijk te zijn. Eigenlijk wonen we ook in het oosten, maar Maddy heeft kaartjes voor One Direction gewonnen.

Maddy kan niet stoppen met het praten over 1D + ze is super hyper dus lopen we nu naar een Starbucks, want anders hou ik het echt niet vol. Eigenlijk zou dat wel goed uit komen. Dan val ik flauw en misschien kan ik dan het concert missen. Oke dat is misschien te overdreven en duister. Dat kan ik haar ook niet aandoen want...

Maddy is al fan sinds 2011, maar het is haar nog nooit gelukt om kaartjes te krijgen, terwijl ze het wel elke keer probeert. Elke keer was ze weer net te laat. Dit keer was dat weer zo en ze was erg verdrietig.

Tot laatst toen ze mee deed met een radiowedstrijd. Ze had elke telefoon die ze kon vinden gebruikt zelf een oude Nokia. Ja, je kan niet aan haar toewijding twijfelen.

Uiteindelijk had ze gewonnen en vroeg mij mee, aangezien we bffs zij. Ik zei gelijk nee, want ik vind One Direction niks aan. Ik heb niks tegen hun, maar eigenlijk ook niet echt iets met hun. Maar nadat ik nee zei, kreeg ik een hele preek over dat je je vriendinnen moet supporten en dat ze wel mee zou gaan als ik het was. Dus zei ik maar ja.

Na een het concert hoef ik ze toch nooit meer te zien.

Ik had btw ook wel zin in een meidenweek. We zijn nog nooit in Amsterdam geweest dus hebben we er een hele vakantie van gemaakt.

Alleen is het nu zo dat ik geen enkel liedje van hun ken. Ik had echt geprobeerd om me er een beetje in te verdiepen, ik had alle albums opgezocht en gedownload. Ik was er helemaal klaar voor!

Maar ja nadat ik Best Song Ever had geluisterd en nog 2 liedjes ofzoiets was ik gelijk mee gestopt. Het klonk gewoon allemaal een beetje hetzelfde en te ja hoe zeg je dat. Saai.
Waarschijnlijk sta ik er bij het concert dus lekker droog bij.

Er wordt ineens aan mijn arm getrokken en ik zie dat Maddy naar een Starbucks aan het wijzen is. We lopen of nou rennen zowat naar binnen.

Natuurlijk is het weer super druk en we gaan achter een bruin harige jongen staan.

-----

Dit is m'n eerste hoofdstuk. Het is niet erg lang, maar dat komt nog wel. Ik ga snel verder.

Ik ben trouwens vergeten te zeggen dat het verhaal zich afspeelt in 2014.

Thnx voor het lezen.

For Your Eyes Only ~ 1D fanfic (H. S) Where stories live. Discover now