ON DÖRT❧

196 27 8
                                    


Medya Taehyung

Gif Jimin

Gif Jimin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bir sonra ki öğretmenim,beni yerden tavana kadar kitaplarla dolu,karmakarışık bir odada bekliyordu.Şimdiye kadar hiç bu kadar çok kitap görmemiştim;hatta bu kadar çok kitabin var olduğunu bile.Hepsi de eski ve paha biçilmez görünüyordu.

Duvarları kaplayan,Krallığın ve diğer yerlerin eski ve yeni haritaları da kiraplar kadar ilgi çekiciydi.Odanın diğer ucundaki duvarda,devasa büyüklükte,camla kaplanıp çerçevelenmiş bir sürü sayfanın birleşiminden oluşan,rengarenk bir harita vardı.

"Dünyanın bir zamanlar olduğu haline bakmak garip bir şey"diye konuştu öğretmen kitap yığınlarının arasından çıkarken.Üstündeki cübbe lekeliydi,eski ve solmuştu.Adamı insandan yapılma bir kağıt parçası gibi gösteriyordu."Nerede olduğumuzu bulabilir misin?"

Haritanın büyüklüğü karşısında yutkundum ama her şey gibi bunun da bir sınav olduğundan emindim."Deneyeyim"dedim.

Poyraz kuzeydoğuda,Sütunkent,Başkent Aeron Nehri'nin yanında.

Acı dolu bir dakika boyunca aradıktan sonra,nihayet nehri ve kasabamın yakınındaki koyu buldum.Yazkent yani burası olduğunu tahmin ettiğim,kuzeydeki bir noktayı göstererek "İşte"dedim.

Başıyla onayladı.Benim tamamen aptal olmayışıma sevinmişti.

"Başka yerleri de bulabilir misin?"

Yapamazdım.Haritanın üstünde yazan şeyler ise tıpkı kitapalr gibi bilmediğim bir dildi.

"Okuyamıyorum"

"Sana okuyup okuyamadığını sormadım"diye cevapladı keyifli bir şekilde.

"Ayrıca kelimeler yalan söylebilir,onun ardındakileri gör."devam etti

"Jisoo,ben sana tarihinizi,gümüş olmayı ve hımmm..faydalı olmayı öğretmek için burdayım."dedi,sona doğru yüzünü ekşiterek.

Aklım karışmış halde ona baktım.İçimi soğuk bir korku kapladı

"Benim adım Jisoonne."

Benim cılız itirazımı bir kenara süpürür gibi elini salladı."Ayrıca senin nasıl böyle olduğunu ve yeteneklerinin nasıl işlediğini tam olarak anlamaya çalışacağım."

"Yeteneklerım var çünkü...çünkü ben  bir Gümüş'üm.Ailemin yetenekleri birleşti.Babam bir  imhaydı ve annem de fırtına."Adamın anlaması için İrene'nın bana öğrettiği açıklamayı yaptım.

"Ben bir Gümüş'üm Efendim."

Tam da korktuğum gibi başını salladı."Hayır değilsin,Kim Jisoo ve bunu asla unutmamalısın."

The Uncertain Bride❧Vsoo ff❧Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin