#26#

3.6K 139 17
                                    


Medya: Yazarın şu an ki ruh hali ve yarın dershaneye gidecek olmasına rağmen alık alık etrafa bakınmasının temsili resmidir:)
( Çok gereksiz açıklamamdan sonra okumaya geçebilirsiniz canlarım♡)

06.03.2020

(EGE'NİN ANLATIMIYLA)

Yanımda uyuyan iki güzel meleği izliyorum, saat kaç umrumda değil, Allah'a şükrediyorum diyorum ki "İyi ki şu iki güzel melek benimle ve beni bırakmayacaklar, bende onları asla ama asla bırakmayacağım."Melisa'm arada bir uykusunda gülümsüyor bende onun bu halini görüp huzur buluyorum. Sonra Nilay'ıma bakıyorum minik meleğimin verdiği yorgunlukla uyuyor ama her zaman ki gibi çok güzel! O bana hep güzel, herşeyden herkesten güzel! Ortamızda uyuyan Melisa'yı uyandırmadan ayaklandım ve su içmek için mutfağa indim. Yaz akşamlarını çok seviyordum istediğim zaman evin bahçesine çıkıp yıldızları izleyebiliyoruz bir pencereden izlemek zorunda kalmıyoruz.

Elimde bardağımla bahçedeki koltuklardan birine oturdum suyumdan içtim biraz, sonra başımı gökyüzüne kaldırdım, yıldızları izlemeye başladım. Nilay'ı da uyandırmak istedim ama Melisa bugün onu fazla yormuştu o yüzden uyuyup dinlenmesi için bu düşünceden vazgeçtim.

İçimde bu iki hafta boyunca izinli olmamdan kaynaklanan rahatlıkla yıldızları izlemeye devam ettiğim sırada mutfaktan bahçeye açılan kapı açıldı, gelen fındık burunlu Melisa'm dan başkası değildi. Gözlerini ovuştura ovuştura geldi yanıma sokuldu, sarıldı ve "Baba yıldzıları mı izliyorsun?" diye sordu.

"Evet güzel kızım yıldızları izliyorum" dedim ve devam ettim "Bak şuradaki parlak yıldızı görüyor musun?" dedim elimle gösterek.

"Eveet, baba gördüm o yıldıza gidebilir miyiz diğerleri çok uzak ama bu çok yakın gidebiliriz değil mi baba?" gülümsedim ona ve bu umutlu haline sapsarı saçlarını okşadım ve "Kızım o yıldıza Çoban Yıldızı derler bana da dedem anlatmıştı, sana şunu söyleyeyim oraya maalesef gidemeyiz ama onu izleyebiliriz" dediğimde birden yüzü düştü.

O haline dayanamıyordum gerçi ben ona hiç dayanamıyordum sıkıca sarıldım ve gülerek "Üzülme kızım sen de bir yıldızsın" dedim.

O an şaşkın bir ifadeyle yüzüme baktı anlamayarak "Nasıl yani?" dedi. "Sen benim parıl parıl parıldayan yıldızımsın" güldü ve yanağıma bir öpücük kondurdu.

"Baba sende benim süper kahramanımsın!" dedi çocuk aklıyla. "Ben bir yıldızın kahramanı olacak ne yapmışım ki?" diye sordum.

"O yıldızın babası olmuşsun, parkta düştüğünde kaldırmışsın, bisiklet sürmeyi öğretmişsin ve parkta annemden gizli dondurma almışsın" dedi. O an bir çocuğum gözünde kahraman olmanın ne kadar güzel birşey olduğunu anladım.

"Baba, annem uyuyor ne yapsak uykum yok çok sıkıldım ben?" dediğinde aklıma güzel bir plan gelmişti.

"Bak kızım" dedim izah etmeye çalışır gibi "Ben sen ve annen arabaya bineceğiz eşyalarımızı hazırlayıp bir yerlere gideceğiz ama annenin uyanmaması lazım sürpriz yapacağız tamam mı?" dediğimde suç ortağım olan kızım elime bir beşlik çakarak kendi eşyalarını hazırlamak için odaya koştu.

Bazen yedi yaşında olmasına rağmen çok olgun ama bir o kadar da masumiyetinin getirdiği o saflığa inanamıyorum, gerçi Nilay'da küçükken böyleydi!

Melisa kendi çantasını hazırlamıştı bende gidip eksiği olup olmadığını kontrol etmiştim şimdiyse Nilay ve benim çantamızı hazırlıyorduk, gerekli olacak herşeyi çantaya yerleştirdikten sonra aşağıya indik, garajda duran arabanın bagajına çantaları yerleştirdim.

KİMSİN SEN? | YT  Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz