#22#

4.4K 216 14
                                    

Yüzyüzeyken Konuşuruz- Uykusuz ve Dengesiz

****

"Görümcelerin kraliçesi!"

"Lan manyak bana bak bu iş nasıl oldu anlat çabuk! Beyza anlatmıyor bari sen anlat oturduk hazır kimsede yok!" diye resmen çemkirerek konuşturmaya çalışıyordum Burak Beyi!

"Bana bak Nilay senden başka kimse bilmiyor değil mi?"

"Ege bile bilmiyor ben sana daha ne diyeyim ki!" dedim ikna etmek adına.

"Tamam o zaman anlatacağım" dedi ve gergin bir şekile bürünüp anlatmaya başladı.

"Annem ve babam Beyza hakkında çıkan dedikoduları biliyorlar ve hiç hoş karşılamıyorlar, tartıştık biraz ama Beyza bilmiyor bunları o yüzden ona birşey söyleme o size söylemeyi çok istedi ama ben izin vermedim. Bizim eve gidip geliyorsunuz ve annem ile babamda duyarsa bayağı bir kavga çıkar evde o yüzden kimse de ağzından kaçırmasın diye söylemedim"

"Yaa ama bu dedikoduların hiç biri doğru değil ki!"

"İnan bana iki saat boyunca onlara dil döktüm ve sonunda tartıştık ve o kızla asla konuşma dediler bana ama ben Beyza'yı seviyorum hem de çok! dedi aşık bir gülümsemeyle. Nerede görsem tanırım!"

"Tamam üçümüzden başka kimse bilmeyecek ama bu ne zamana kadar böyle sürecek be Burak eninde sonunda ailen ve bizimkiler öğrenecek"

"Bir süre böyke olması en iyisi be civciv! Çok düşündüm ve en iyisi bu!"

"İyi böyle olsun bakalım!" dedim gülerek.

"Teşekkür ederim!" dedi aynı şekilde.

"Söylemediğim için mi?"

"Hem onun için hem hem destek verdiğin, dinlediğin i için teşekkür ederim"

"Bir şey değil Burki! Her zaman arkandayım biliyorsun, sen benim kardeşimsin kaç yıllık arkadaşımsın hem Beyza'yı üzme fena yaparım seni!"

"Onu bilerek asla üzmem! Hadi kalksak mı? Özledim sevgilimi! "

"Ayy! Burki büyümüşte sevgilisini mi merak edermiş! Oy oy" diyerek yanaklarını sıktığım sırada elindeki ayranıyla Beyza yanımıza geldi.

"Kıız bak bana sevgilin seni özlemiş siz ikiniz yalnız kalın, bende sevgilimin yanına ışınlanayım hadi size iyi oturmalar!" deyip yanlarından ayrıldığımda ardından seslendiler.

"Size deee!"

***

Helölööö! Ben geldim canlarıııım! Nilay ve Ege'yi özlemişim yaaa! İnşallah bölümü beğenmişsinizdir🙏 Bu arada oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın! He birde takip etmeyi mfmdmdm

Kendimize İyi Bakın🤗

Seviliyorsunuz...

KİMSİN SEN? | YT  Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu