#18#

6K 307 44
                                    

Son Feci Bisiklet - Rahatsız Vals

***

"KAZANDIK!"

Antrenmandan geldikten sonra kendimi hemen yatağıma bıraktım. Güzel bir uyku çekmem gerekiyordu. Voleybol takımından çıkmış olmama rağmen antrenmanlara gittiğimizde ben de bir köşede bulduğum topla çalışıyordum. Bugün fazla çalıştığım için yorulmuştum. Ege'de benim gibiydi bugünlük mottomuz şuydu;

"Yıkılmadım ama ayakta da değilim!"

Saatlerce uyuduktan sonra uyandığımda hava çoktan kararmıştı, kızlarda uyuyordu. Yüzümü yıkamak için ayağa kalktığımda yanı başımdaki komodinin üstünde bir not gördüm. Merakla gece lambasını açıp okudum.

"İyi uykular benli rüyalar BALIM..."

Telefonumu elime aldığımda saatin gece ikiye geldiğini gördüm. Burak'ın uyumamış olacağını tahmin ederek mesaj attım.

****

Babuş

Nilay:Burak uyudun mu?

Nilay:Ege uyuyor mu?

Nilay:Buraaaaak!!!

Babuş:Ben uyumadım daha Ege derin bir uyku çekiyor şu an NSHSBSHBSVSVS

Nilay:Ben biraz sonra sizin odaya geleceğim topla ortalığı bak sakın Egeyi uyandırma!

Babuş:Tamam da sen niye bizim odaya geliyorsun kızım ya

Nilay:Sürpriz yapacağım sevgilime belki?

Babuş:Off sen de onun baş ucuna not koy ödeşin

Nilay:Fazla konuşma zaten sizinle de sonra hesaplaşacağız aç kapıyı!

****

Burak kapıyı açtığında ona selam verip hemen içeri girdim. Ege'yi gördüm, mışıl mışıl uyuyordu. Bu çocuk bana bal diyor ama, kendisini görmüyordu herhalde! O sevimli yüzüne baktım, güzel bir rüya görüyordu galiba birden gülümser gibi oldu, ellerimi saçlarında gezdirdim usulca, saçları her zaman ki gibi dağınıktı. Saçlarına bir öpücük kondurup elimdeki kutuyu baş ucuna koydum. Burak'ı da bir güzel tembihledim kutuya dokunmaması için. En azından özel hayata saygısı vardı dokunmayacağını söyledi. Tüm işimi halledip Ege'yi de gördükten sonra odama döndüm, kulaklıklarımı takıp şarkı dinlemeye başladım. O uyurken ne kadar masum gözüküyor diye geçirdim içimden. Sonra sırıttım boşluğa doğru.

***

Sabah olduğunda kızlarla birlikte kahvaltı için aşağıya indik. Bugün büyük gündü ve maç vardı. Zaten yarın da yola çıkacaktık. Hocalarımız uçakta geldiğimizde ki yerlerimize aynı şekilde bineceğimizi ve kontrolde yapacaklarımızı anlatmışlardı. Kahvaltımızı yaptıktan sonra binmemiz için ayarlanan otobüse bindik ve maçın yapılacağı yere doğru yol aldık. Maçın başlamasına bir saat olduğu için Buket ve Selin ile yakınımızda bulunan büfeden atıştırmalık almaya gitmiştik ki telefonum çaldı.

Ege'm Arıyor...

-Alo ne oldu maç mı başladı yoksa!

-Yok başlamadı da neredesiniz göremiyorum sizi?

-Büfeye geldik atıştırmalık bir şeyler alacağız kızlarla

-Hmm anladım balım ben sana bir şey söyleyecektim

-Söyle yiğidim!

-Yanıma gelir misin?

-Hmm bilemiyorum

-Bence gel!

-Çok ısrar ettin geleyim bari!

-Gel hadi balım, yiğidin seni bekliyor!

-Geliyorum hadi kapatıyorum

****

Ege'nin yanına geldiğimde çok heyecanlı gözüküyordu. Hemen koşup ona sarıldım.

Güldü.

"Koala gibi sardın beni" dedi.

"Bu koala sadece sevdiğini sarar." dedim.

Sarılmayı bırakıp yüzüme yaklaştı.

"Sen hep sar beni, koalam ol benim." dedi ve devam etti.

"Ama benim asıl seni buraya çağırma nedenim başka benim şans öpücüğü, onu almam lazım." dedi gülümseyerek. Yanağını göstererek  "Tam şuraya bir şans öpücüğü kondursan maçta kazanırız, sen de benim şans meleğim olursun." dediğinde boyum yetişmediği için parmak uçlarında yükselip yanağına bir öpücük kondurdum. Utanarak kafasını çevirdi ve sonra bana döndü.

"Seni seviyorum şans meleğim." dedi. Ben de gülümseyerek "Ben de seni seviyorum." dedim ve koşarak kızların yanına gittim. Maç başlamıştı birden herkes tezahüratlar yapıyordu. Maç öylesine çekişmeliydi ki kimin sayı alıp kazanacağı merak konusuydu. Kıvanç'ın son atışıyla öne geçen takım, Semih'in Ege'ye pas verip Ege'nin atışıyla son buldu ve sürenin bitmesi ile kazanan bizim takım oldu. Hep bir ağızdan "KAZANDIK!" dememizle çoşmamız bir oldu.

***

Bölüm nasıldı canlarım?
Umarım beğenmişsinizdir🙏🏻
19. Bölümde görüşmek üzere hoşça kalın❤🤗

KİMSİN SEN? | YT  Where stories live. Discover now