#3#

12.6K 532 394
                                    

nilay_tekiner: @soylubuket16 çekti💖

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

nilay_tekiner: @soylubuket16 çekti💖

ege_tunay1 ve diğer 298 kişi beğendi

98 Yorum

surenburak: Ooo nerelere geldiiik böyle!

dorukxacar: Kankacım böyle pozlar verere bana kalp krizi mi geçirteceksin😂😉

soylubuket16: Bu yorumları kendi üzerime
alıyorum müsaadenle @nilay_tekiner

selin_ipeks: Sayfamı aydınlattın bu ne
güzelliktir böyle @nilay_tekiner

tumblrxbenimisim: Bu foto tam tumblrlık
alıyorum!

ege_tunay1: Ooo Nilay hanım
kahvede alırmış bir günde bize al
kankacığım🙂

nilayxlavyu: çok tatlısın çooook😍

dedikodu_kazanı: şu kız nasıl sap hala yaa!

buzprensi1: çok güzel kızsın yürüsem mi
sana alsam mı aklını başından?

cınar_tekiner: @buzprensi1 Gel ben sana yürüyeyim, alayım aklını başından s*ktirme belanı defol!

nilay_tekiner: Ağabey boşver şunu yaa
engellerim olur biter maçoluğun tuttu yine!

***

"Bilinmeyen Görüntülü Arıyor..."

Kahvaltımı yaptıktan sonra hemen kulaklıklarımı takıp yola çıktım. Şarkı eşliğinde okula vardığımda karşımda Selin'i gördüm. Bu kız sabah sabah nasıl bu kadar enerjik olabiliyor hiç bilmiyorum.

"Günaydın aşkımsuu!" diyerek yanıma geldi bende ona "Sana da günaydın aşkımsuu!" diyerek cevap verdiğimde Selin'e lavaboya gitmem gerek diyerek yanından ayrıldım ve hızlı adımlarla sınıfın olduğu kara çıktım. Koridorda sağa yönelip ilk önce lavaboya gittim, daha sonra ise sınıfa gittim.

Sınıfta kimsecikler yoktu, hemen en arka sıraya, oturduğum yere gittim. Sıranın altına kitaplarımı koyacakken bir kutu olduğunu fark ettim. Bu kutu bana mıydı? Yoksa biri unutmuş muydu?

Kutuyu açıp içine baksam mı diye düşündüm. Ama özel bir şey olabilirdi. Etrafıma baktım, gelen giden de yoktu bunu fırsat bilip kutuyu açtım. Kutunun içerisinde siyah beyaz çizgili bir sweatshirt ve bir not buldum. Notta "Sürprizleri sevdiğini biliyorum. Ben de sana bir gün sürpriz yapacağım beni de sever misin acaba merak ediyorum." yazıyordu. İstem dışı sırıtmıştım ama halimden de memnundum. Şu anonim kimse güzel şeyler yazıyordu. Bu kutunun bana olduğunu anladım. Notun altında anonim bile yazıyordu. Kutuyu çantama koyduğum sırada telefonuma bildirim geldi.

***

B

B: Umarım hediyeni beğenmişsindir

B: Çok güzel gülüyorsun

NİLAY : Sen beni mi gözetliyorsun ?

B:Tepkini merak ettiğim için seni görmek istedim kötü mü yaptım yani?

NİLAY: Seni gerçekten merak ediyorum

NİLAY: Beni çok iyi tanıyorsun ve ben beni bu kadar iyi tanıyan insanı fazlasıyla merak etmeye başladım

NİLAY: Senin kim olduğunu bilmiyorum bu yüzden sana cevap vermek konusunda zorlanıyorum

NİLAY : Senin böyle güzel şeyler söylemene karşılık benim cevap vermemem beni üzüyor

B: Seni üzmek, incitmek, ağlatmak istemiyorum ben seni güldürmek, sevindirmek, heyecanlandırmak, şaşırtmak istiyorum

NİLAY : Amacının kötü olmadığını anladım zaten ama cevap veremiyorum sen böyle yazınca ben öylece kalıyorum bu yüzden seni üzdüğümü düşünnüştüm

NİLAY: Kapatmam gerekiyor birazdan bizimkiler gelir, çok teşekkür ederim hediyeni çok beğendim

B: Hediyeni beğenmene sevindim akşam sana bir sürpriz daha yapabilirim hazırlıklı ol! Kalbine inmesin diye söylüyorum msjsnsunsusbshs

NİLAY : Sürprizini merakla bekliyorum neyse gitmem gerekiyor

***

Bizimkilerin yanına indiğimde Selin şakayla karışık "Kanka naptın lavaboda bu kadar uzun sürdü işin!" diyerek benimle takıldığında herkes Selin'in dediğine gülerken ben de laf söylemeden duramadım tabi "Selin'ciğim sen ne yapıyorsun ben de aynısı yaptım ama senin kadar uzun kalma rekorunu kıramadım tabi" dedim gülerek.

Selin hafiften bozulmuştu sanki bizimkilerde ergence "Oooo" diyerek gaza geldiklerinde ben Selin'e gülerek baktığımda o da şaka yaptığımı anlamıştı. Zaten sabahları huysuz olduğumu o da dahil herkes bilirdi ama bugün başkaydı. Hepimiz sınıflarımıza gittiğinde bugün ilk dersin beden olduğunu hatırladım ve hızlı adımlarla soyunma odasındaki dolabımdan eşyalarımı alıp giyimdim ve hızlıca aşağıya indim. Beden dersinde voleybol takımında olduğum için daha çok voleybol çalışmıştım. Ama bu aralar kendimi fazla zorladığımda nefes darlığı yaşıyordum bu yüzden sık sık mola vermem gerekiyordu. Beden dersinden sonra günümiz yine aynı şekilde geçti. Okuldan çıkarken Burak'tan duyduğum şakalar bile aynıydı. Gün içinde çok yorulmuştum o yüzden eve geldiğimde duş alıp hemen güzel bir uyukuya daldım.

Saat çoktan on buçuk olmuştu. Anne ve babamın konuşma sesleriyle uyandım aşağıya baktım, annem ve babam aşağıda televizyon izliyorlardı ağabeyim de odasında olmalıydı. Telefonum çalmaya başladığını duyduğumda ekrana baktım ve şok geçirecek gibi oldum

B Görüntülü Arıyor...

Hemen odama koştum ve heyecanla telefonu açtım ama onun yüzü gözükmüyordu. Hayal kırıklığına uğramıştım. "Neden yüzün gözükmüyor?" diye sorduğumda bir mesaj geldi.

"Maalesef güzelim zamanı daha gelmedi biliyorsun zamanı geldiğinde karşına çıkacağım."

Ama böyle boş boş ekrana bakmak çok tuhaf dediğimde bir mesaj daha geldi "Çok tuhaf bir duygudur tahmin edebiliyorum ama maalesef gösteremem kendimi."

Ve arkasından bir mesaj daha geldi "Seni görüp o güzel sesini duymak istedim."
Ve ardından bir mesaj daha geldi.

"Güzelim kapatmam gerekiyor beni çağırıyorlar." dediğinde saat onikiye geliyordu. Hiç konuşamamıştık ve zaman nasıl bu kadar çabuk geçmişti anlayamamıştım. Hiç boş ekrana bakıp zamanın bu kadar hızlı geçeceğini düşünmemiştim.

****

İnşallah bu bölümü beğenmişsinizdir çok uğraştım çok emek verdim seviliyorsunuz🤗❤

KİMSİN SEN? | YT  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin